• Jeszcze wojny można uniknąć.. Jest nikła szansa.... Autor: ~Mike75 [217.97.36.*]
    Chant patriotique russe - Встань за веру, Русская земля!/ Adieu de Slavianka/Farewell of Slavianka
    www.youtube.com/watch?v=rahUPQZuMWc&list=RDMff_CTfUVgI&index=9

Wystarczy poskromić dumę Sikorskiego... I porozmawiać normalnie z Rosjanami...
    NIE NSZCZYĆ GROBOW BOHATERÓW Z II WOJNY ŚWIATOWEJ...
    JAKO POLAK I PATRIOTA.. POLECAM TĄ DROGĘ!!!!
  • Re: Jeszcze wojny można uniknąć.. Jest nikła szansa.... Autor: ~Mike75 [217.97.36.*]
    Oczyma mojej wyobraźni już widzę Tuska z Kaczyńskim idącego w ramię w ramię na bój z Rosjanami...

Być może jeszcze jest szansa....

FPŻ KOŁOBRZEG 81- ,,Płynie Parsęta"
    www.youtube.com/watch?v=hniyTwcf9n0&list=RDMff_CTfUVgI&index=11
  • Re: Jeszcze wojny można uniknąć.. Jest nikła szansa.... Autor: ~Mike75 [217.97.36.*]
    Moje osobiste zdanie - Rosjanie wojny nie szukają ale co ja wiem - Tusk z Kaczyńskim wie lepiej.

Katiusza (КАТЮША) - rosyjska piosenka z podwójnymi napisami. Uważaj do końca!
    www.youtube.com/watch?v=359I0x3lInk&list=RDMff_CTfUVgI&index=12
    Myślę, że NARÓD POLSKI JEST MĄDRY... I NIE DA WMANERWOWAĆ W WOJNĘ Z ROSJANAMI...TO TEŻ SŁOWIANIE...
    A TUSK Z KACZYŃSKIM... NIECH IDZIE I WALCZY...NIECH DA PRZYKŁAD:)

Warszawianka 1831 fr. La Varsovienne - Pieśń patriotyczna
    www.youtube.com/watch?v=bb_ZQdATeog&list=RDMff_CTfUVgI&index=10
    Gdyby jednak ci politycy z UE i Polski wywołali wojnę z Rosją - co nie jest w interesie nikogo - będę z moimi aniołkami po stronie Polski ! USA się odwróci... Byłaby to wielka głupota, mnóstwo cierpienia w w każdej polskiej rodzinie...
    A IDEA BANK - jak już wcześniej pisałem - za to co ukradliście mi i innym kupcie dla Polski " kolejny czołg czy kolejny samolot - w ten sposób na pewno wygracie z Rosją". Poza tym - mam Was gdzieś!

[x]
IDEABANK 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.