Faktycznie to super info dla Polnej.Wzrosty w dluzszym terminie przewiduje na ponad 100 zlotych.Przy sprzyjajacych warunkach i atmosferze na gieldzie jeszcze wyzej.Zycze tego wszystkim wytrwalym akcjonariuszom Polnej.pozdrawiam
Jakubas zainteresowany jest historyczna czescia Ponaru czyli produkcja elementow i ukladow hydraulicznych a wiec zakup zorganizowanej czesci przedsiebiorstwa a nie akcji Ponaru.Widac przemyslane ruchy Jakubasa co dalej moze Relpol i Fam.Oj powstal by bezkonkurencyjny holding w tej branzy.POZDRAWIAM
Bolo trzymam akcje Polnej i nie puszcze ponizej 100 zeta.Mam czas a skakac z kwiatka na kwiatek to mozna mala kasa.Tutaj bede caly czas dobieral.pozdrawiam
trzymaj, kris trzymaj, skarba się nie wypuszcza tak łatwo z rąk;
a w ogóle to jest takie branie, że jeszcze dziś zobaczymy choć na chwilę 19 zł, jak dobrze pójdzie:)
Na razie nie wypowiadam się na ten temat, bo po prostu nie znam szczegółów. Przede wszystkim istotna tutaj będzie ostateczna cena tej transakcji.
Na razie bardziej rośnie PONAR ... :(
Ponar rosnie bardziej a dlaczego .To proste sila pedu niezorientowanych w temacie inwestorow.Polna zbierana do wora i akumulowana w silne rece.Wiadomo ze nikt powazny nie odda akcji Polnej do wyjasnienia sie sytuacji a wiec do konca pazdziernika.Przewiduje pojutrze najwiekszy wzrost Polnej.Tak zawsze bywa ze po podaniu infa dwa dni pozniej jest ostra jazda.Tak czay inaczej zebralem dzisiaj jeszcze sporo Polnej.pozdrawiam
do tego, który chce kupić koniecznie 3 K jeszcze dziś po 17,95 - musisz podnieść cenę o 2 gr, bo cena została ustalona na 17,97... a jutro - raczej otwarcie z luką, więc dzisiaj do 16:39:59 jest raczej ostatnia szansa na dokupienie poniżej 18 zł
namolny jesteś człowieku - do tej pory nie przytoczyłeś postu, w którym pisałem, że teraz zbieram...
a średnią mam wystarczająco dobrą, żeby spokojniej przeczekiwać chłodniejsze dni dla Polnej
Tez mam Polną i nie martwię sie o przyszłość . Wszystko pokazują dzisiejsze obroty. Można powiedzieć sprężyna sie napina, a do ilu? Tego nie wiem, bo nie jestem prorokiem . Najważniejsze ,że fundamenty są mocne.
w sumie szkoda, że w poniedziałek tak mocno wybiło, bo tylko narobiło ludziom nadzieji zbyt szybko... mogło się dalej kisić parę dni na 14,5, dopiero potem jakiś mały wyskok do okolic 16, tam kiszenie itd.
na to samo wyjdzie w sumie, a mniej emocji by było...
jak my w końcu sfinansujemy nasze zlecenia na Polnej, to chyba sami sobie wręczymy nagrody za cierpliwość... ;)
idioci my nie musimy wywalac mamy taka srednia ze byscie wy chcieli miec ja mam najnizszy zakup po 7,81 chcieli byscie ale nie dla psa kiełbasa teraz czekac i nie szczekac