• emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~emeryt [37.248.166.*]
    Jak Was zjednoczyć ponad różnymi podziałami część wspólna posiadanie akcji ENERGA SA /.Już robię trzecie podejście .Frekfencja coraz mniejsza ....Oczywiście może żadne Porozumienie nie jest potrzebne ...ale w niczym nie zaszkodzi ...Ze względu na frekfencje tylko 41 @ otrzymałem do tej pory w tym grupa ~arskiozan traktowana jako 1 @ ponownie bym ogłosił zawieszenie inicjatywy ... ale to nie moja porażka tylko WASZA / a może Was nie ma a odpowiedż jest w liście akcjonariuszy w KDPW / ale mając na uwadze zaangażowanie ~arskiozan który może być jak Wasza opoka a jeszcze mająca duchowe wsparcie plebana inicjatywa trwa nadal ...może wsród tej grupy są osoby które kupiły te akcje na podstawie moich wpisów dlatego dalej poszukujemy ...Choć Wy jesteście gorsze lenie i sępy niż ja / może też już brak akcjonariuszy nienależących do GG czytających to forum ....pytanie kto ma te akcje

Dalej poszukujemy akcjonariuszy spółki ENERGA SA ale tylko takich którzy nie są członkami GG

czyli NIE MAJĄ podpisanej z Fundacją „To co najważniejsze” / skrót GG /

UMOWA ZLECENIA O PROWADZENIE NEGOCJACJI W IMIENIU AKCJONARIUSZA ENERGA S.A.

lub posiadaja więcej akcji niż wykazane w umowie

nawet jeśli ktoś przesłał Fundacji informacje ile ma akcji ale nie ma podpisanej umowy o nagłówku jak u góry również do takiej osoby jest skierowana prośba bo nie jest członkiem GG bo nie podpisala umowy

Wysłanie @

emeryt@interia.com

do niczego nie zobowiązuje żadnej umowy też nie podpisujemy ...tworzona baza danych jest pierwszym etapem tworzenia grupy akcjonariuszy mniejsziściowych /Porozumienia akcjonariuszy .abyśmy mieli ze sobą kontakt .Mając bazę danych możemy sie skontaktować i podjąć wspólnie określone działania których zamiarem jest przybliżyć kurs do ponadprzeciętnych zysków Łatwo pisać ale jakie to mogą być działania W dowolnym momencie możesz sprzedać /kupić akcje ...brak żadnej prowizji czy success fee dla Porozumienia

...Bez różnicy czy chcesz sprzedać akcje za 17 czy 20 cz 100 zł ....aby był kurs 100 najpierw musi być 17 ,potem 20 iitd W dowolnym momencie możecie sprzedać akcje brak blokady ...brak prowizji i wynagrodzenia ....brak kosztów jeśli podejmiemy dzialania małokosztpwe lub bezkosztowe ...pojawi się problem jesli chcielibysmy podjąć działania kosztowne / jak je finansować / Chciałbym aby wszystkie osoby do np 5 tys akcji były zwolnione z kosztów gdyby się pojawiły .W pierwszej kolejności skupimy sie na działaniach bezkosztowych czy małokosztowych ...mozna 1,5 % z Pitu wykorzystać jako element pozyskania środków na działania

Akcja była rozpoczęta wystawianiem zleceń po 66 zł i jak ktoś chce to dalej może wystawiać ale przechodzimy na 2 poziom

Wystawienie zlecenia czy wpis na forum z iloscia akcji nie powoduje że mamy do siebie kontakt

Dlatego Ci ci już wystawili lub dopiero wystawia zlecenie czy napisali wpis na forum czy dopiero napiszą wszyscy sa proszeni o @ Wystawiać zlecenia można ale nie ma takiej potrzeby NAJWAŻNIEJSZY jest @ Jeśli chcielibyscie dołączyć do tworzonej listy akcjonariuszy ..bez różnicy ile masz akcji prosimy o kontakt

podajemy tylko ilość akcji i telefon do kontaku oraz województwo / miejscowość niepotrzebna ,nazwisko tez niepotrzebne /

emeryt@interia.com
  • emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~emeryt [31.0.87.*]
    Witam serdecznie ostatni @ 27 pażdziernika ....łącznie 41 @ otrzymałem do tej pory w tym grupa ~arskiozan traktowana jako 1 @
    czyli mniej niż dzienna ilość transakcji na akcjach Energa podczas notowań na GPW ...
  • Re: emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~Finansista [62.28.64.*]
    Emerycie przestań pleść trzy po trzy lepiej powiedz czy już dzisiaj szczytujemy?
  • Re: emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~Finansista [62.28.64.*]
    Popyt odbudowuje sie jak łeb hydry
  • Re: emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~darek [83.28.207.*]
    to masz już swoją bazę danych,nie musisz prosić GG,możesz zacząć obdzwaniać i agitować za regularnym zakupem akcji Energi które dadzą nadzwyczajne zyski,bo przecież dadzą-prawda?
  • emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~emeryt [31.0.62.*]
    od wczorajszego odświeżenia wątku 1 @ więcej z adresu podaję pierwsza i ostatnią w......3@...

bardzo prosze o @ jeśli spełniacie warunki opisane w tytułowym wpisie

Mało nas, mało nas do pieczenia chleba,Tylko nam, tylko nam, ciebie tu potrzeba
  • Re: emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~darek [83.28.207.*]
    pierwsza okazja by porozumienie emeryta pokazało,że jest faktycznym porozumieniem,nie tylko kolejnym biciem piany

PKN Orlen  20 listopada 2025r. w Warszawie zaprasza na Konferencję Wynikową.
    Emeryt,arkiozan,zorganizujcie grupę,ubierzcie żółte kamizelki z napisem /Akcjonariusz Energa/(ponad 40 odsób w porozumieniu to dużo) i jedzcie na konferencję wynikową,czy to do Warszawy czy Gdańska,najlepiej jest,by wszelkie działania konsultować z GG
  • Re: emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~PM [185.44.217.*]
    Wysłałem do Państwa @ z ilością akcji i problemem jaki mam z wystawieniem zlecenia, niestety żadnej odpowiedzi. gaja10@wp.pl
  • emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~emeryt [31.0.62.*]
    Witam serdecznie ...przypominając @ wysylają tylko osoby które spelniają warunki opisane w tytułowym wpisie CZYLI NIE MAJĄ PODPISANEJ UMOWY Z GG ...oczywiście jak chca mogą jeśli trwa nabór podpisać umowę z GG ...Moja inicjatywa ma na celu zjednoczyć tych akcjonariuszy którzy z różnych przyczyn nie maja podpisanej umowy z GG / przyczyny może to być ogólna niechęć do podpisywania jakichkolwiek umów czy pobierana przez organizatorów GG ewentualna prowizja wynagrodzenie za sukces /więc w swojej inicjatywie postaram sie obejść wymóg podpisania umowy / pesele i inne dane wrażliwe / brak prowizji za sukces ...mogę zagwarantowac brak kosztów żadnych dla tych ktorzy mają pakiety akcji o wartości w przeliczeniu np sto tysięcy złotych ..chyba że znajdziemy sponsorów to wtedy wszyscy brak kosztów ...można wykorzystac wplaty z 1,5 % z pit

Co do @ to dotarł 24 pażdziernika / na @ nie odpowiadam indywidualnie tylko piszę ogolne do wszystkich w postach na forum bankiera ..Myślę że mogę zacytować @ bo brak informacji poufnychcytujac

Nie mogę wystawić zlecenia na 66zł ponieważ :"Wartość w polu 'Limit ceny [PLN]' przekracza widełki dla wybranego instrumentu: '13,50 - 16,46'. Czy chcesz mimo to złożyć zlecenie?"

Wiele osób ma ten problem ...jednak doczytując do końca ten komunikat to wtedy należy odpowiedzieć Tak ...choć jeszcze raz podkreslam wystawianie nie jest obiwiązkowe choc pozwala aby wszyscy widzieli ile akcji ma grupa ...jednak nawet jak wystawicie zlecenie to brak kontaktu z Wami dlatego OBOWIĄZKOWO proszę o @ z telefonem kontaktowym . podanie województwa nie zaszkodzi gdybyśmy regionalne struktury tworzyli / wspólnie odwiedzic w swoim rejonie posłów w biurach poselskich

Jeszcze raz to nie moje Porozumienie tylko Wasze /Nasze ja jestem tylko organizatorem ...aktualnie to nie jest Porozumienie a nawet nie grupa tylko lista osób które niezobowiązująco zadeklarowały ewentualne przystąpienie do grupy

Odpowiadając Darkowi i innym jest Nas BARDZO MAŁO w porównaniu do ponad 1000 osób w GG ...Jednak jeśli z tych ponad tysiąc osób tylko kilka jest w stanie być na proteście to taka frekfencja może być wykorzystywana przeciwko protestującym że brak poparcia .Może problem organizacyjny nalezało obdzwonić przekonać członków że nie muszą być osobiście jak brak sił ale Mamy rodziny przyszłych spadkobierców i każdy czlonek powinnien obowiązkowo z 3 osoby dać na protest ..Organizatorzy powinni zapewnić bezpłatne autokary ktore ruszaja az kilku miejsc i po drodze zabieraja ...Siła GG ktorej boją się i rządzący i Orlen jest ilośc osób ale ten potencjał nie jest wykorzystywany ...podobnie konferencje czy WZA GDYBY TYLKO 10 % osób z GG sie pojawiło z wykorzystaniem darmowych autokarów i darmowych noclegów a jak by zrobic akcje ze kazdy członek lub jego reprezentant ile dni trwałiby WZA czy konferencja i jaka sala na tyle osib ...i każdy dostałby jedno pytanie od Organizatorów reszte od siebie mowi nawet jak dadzą 5 minut to bedący dziennikarze czy opinia społeczna może wreście dostrzeże problem ...ustalanie ceny przy przejęciach i przymusowych wykupach ,szantaż przy wezwaniach delisting ..skutkujący wyzyskiem itp
    irytujące są te teksty o darmowych,autokarach,darmowych inicjatywach,mogę zagwarantowac brak kosztów żadnych dla tych ktorzy mają pakiety akcji o wartości w przeliczeniu np sto tysięcy złotych ..chyba że znajdziemy sponsorów to wtedy wszyscy brak kosztów ... itd.
    Nie ma "darmowych obiadków",zrozum to wreszcie,ktoś, począwszy od rzeczy najdrobniejszych,ogloszenia w prasie,baneru,zlecenia opini,kontropini,wyceny czy za pozew zapłacić musi.
  • Re: emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ptak1234 [91.150.198.*]
    Dnia 2025-11-05 o godz. 12:32 ~darek napisał(a):
    > irytujące są te teksty o darmowych,autokarach,darmowych inicjatywach,mogę zagwarantowac brak kosztów żadnych dla tych ktorzy mają pakiety akcji o wartości w przeliczeniu np sto tysięcy złotych ..chyba że znajdziemy sponsorów to wtedy wszyscy brak kosztów ... itd.
    > Nie ma "darmowych obiadków",zrozum to wreszcie,ktoś, począwszy od rzeczy najdrobniejszych,ogloszenia w prasie,baneru,zlecenia opini,kontropini,wyceny czy za pozew zapłacić musi.

Od 3 lat wspieram fundację podatkiem , może fundacja mogłaby, pomyśleć o tych akcjonariuszach co kupili akcje po haniebnym wezwaniu . Żeby nas było więcej

Dnia 2025-11-05 o godz. 12:46 ptak1234 napisał(a):
    > Od 3 lat wspieram fundację podatkiem , może fundacja mogłaby, pomyśleć o tych akcjonariuszach co kupili akcje po haniebnym wezwaniu . Żeby nas było więcej

-że wspierasz to bardzo dobrze(dziękuję),postępujesz racjonalnie,we wspólnym interesie,przekazanie 1,5% z podatku nic nie kosztuje a chociaż w części wspólfinansuje np. 4 pozwy dywidendowe,nie bardzo rozumiem jednak co masz na myśli pisząc / fundacja mogłaby, pomyśleć o tych akcjonariuszach co kupili akcje po haniebnym wezwaniu.Żeby nas było więcej /???
    Może napisz do fundacji co masz na myśli?

• Re: emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ptak1234 [91.150.198.*]
    Dnia 2025-11-05 o godz. 13:03 ~darek napisał(a):
    > Dnia 2025-11-05 o godz. 12:46 ptak1234 napisał(a):
    > > Od 3 lat wspieram fundację podatkiem , może fundacja mogłaby, pomyśleć o tych akcjonariuszach co kupili akcje po haniebnym wezwaniu . Żeby nas było więcej
    >
    > -że wspierasz to bardzo dobrze(dziękuję),postępujesz racjonalnie,we wspólnym interesie,przekazanie 1,5% z podatku nic nie kosztuje a chociaż w części wspólfinansuje np. 4 pozwy dywidendowe,nie bardzo rozumiem jednak co masz na myśli pisząc / fundacja mogłaby, pomyśleć o tych akcjonariuszach co kupili akcje po haniebnym wezwaniu.Żeby nas było więcej /???
    > Może napisz do fundacji co masz na myśli?
    >
    np. Fundacja mogłaby mówić ,że ma np 3 miliony akcji więcej
    Dnia 2025-11-05 o godz. 18:26 ptak1234 napisał(a):

> np. Fundacja mogłaby mówić ,że ma np 3 miliony akcji więcej

-mozesz mówić,że masz xx mln akcji,jeżeli jesteś ich właścicielem lub reprezentujesz oficjalnie na umowę o reprezentowanie xx mln akcji,oficjalnie z tego co mówi p.Trzciński umowy do reprezentowania podpisało 7,5 mln akcji,osobiście uważam,że poza umowami z GG jest drugie tyle a może nawet x 3.Porozumienie emeryta,bez formalnych upoważnienień innych członków tego porozumienia do ich reprezetowania ma tyle akcji ile ma emeryt,i to wszystko.

• Re: emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~Finansista [83.223.249.*]
    Trzeba było nie wysyłać @. Teraz wszystkie Twoje dywidendowe akcje Energi drogi nieświadomy akcjonariuszu przeszły na własność emeryta!
    odświeżę sobie wątek ....cytując z WZA Sławomir Staszak były a może i przyszły prezes Grupy Energa powiedział ...mam nadzieje że głosy które były przeciw absolutorium uda się przekonać aby głosowały na tak podczas przyszłorocznego głosowania nad absolutorium .
  • Re: emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~IP [83.26.227.*]

Tak było, słyszałem tą wypowiedź.
  • emeryt@interia.com szukamy akcjonariuszy ENERGA którzy nie są w GG Autor: ~emeryt [31.0.88.*]
    Dzień dobry, ilość 800 zachpom pozdrawiam MH

Takim akcjonariuszom z małym pakietem akcji którzy dla zasady ,ideii ,solidarności miedzyludzkiej w ramach walki dobra ze złem aby prawda zwyciężyła za wsparcie inicjatywy powinniśmy nawet dopłacać .Poza tym @ jeszcze jedna osoba się odezwała przy okazji przypominam o kryteriach jakie należy spełnić / więcej w tytułowym wpisie ,nie zapominamy podać numeru telefoni i czekam cierpliwie dalej .
[x]
ENERGA -1,28% 15,48 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.