• Kogo wy upoważniacie i po co ? Autor: ~Gamoń [83.28.251.*]
    Przecież on zna inwestora i pieniądze jakie oferują, ale wam nic nie mówi, manipuluje tylko wami w celu wiadomym ,to człek bez skrupułów, dla własnych korzyści sprzedał akcjonariat to typowy judasz sprzed 2000 lat, historia zatoczyła koło, przekonacie się niebawem .
  • Re: Kogo wy upoważniacie i po co ? Autor: ~Krzysztof [46.112.108.*]
    Bo tylko my PAM chcemy sprzedać akcje i jako pierwsi je w grupie sprzedamy. Bo gdyby były notowane to choć mały i nie zrzeszony akcjonariusz mógłby je sprzedać choćby jutro o 9,oo
  • Re: Kogo wy upoważniacie i po co ? Autor: ~Smerf [159.203.32.*]
    Dnia 2025-10-26 o godz. 08:12 ~Gamoń napisał(a):
    > Przecież on zna inwestora i pieniądze jakie oferują, ale wam nic nie mówi, manipuluje tylko wami w celu wiadomym ,to człek bez skrupułów, dla własnych korzyści sprzedał akcjonariat to typowy judasz sprzed 2000 lat, historia zatoczyła koło, przekonacie się niebawem .

--------------
    Pojawiły się roje nowych nicków nawołujących do PAM. RM (a może i "liczba mnoga"), który zrobił błąd bo zrobiła się dziura w ich misternej koronce, próbuje ratować utracony status wielkiej wagi i sprawczości: siebie samego i PAM. 
  • Re: Kogo wy upoważniacie i po co ? Autor: ~adalbert78 [213.134.184.*]
    - celem wystawienia świadectwa - jest "blokada instrumentów finansowych do daty ważności swiadectwa" więc nikogo imiennie nie upoważniam/y - po prostu co dla wszystkich jest chyba logiczne w naszym interesie akcjonariuszy mniejszościowych jest żeby cały pakiet był w jednym ręku (naszym akcjonariuszy mniejszościowych)
    - 16 pąździernika przed informacją mailową o pierwszym spotkaniu on-line pisałem do pana pierwszy raz po latach z pytaniem i prosba o odpowiedź co pan wie, co z tego według pana bedzie i komu zaufać - nie doczekałem się choćby odpowiedzi ze wiem ale nie powiem... mimo iz uczciwie napisałem panu ze nie jestem kretem nie wiem po prostu co mam zrobić, chyba pan rozumie ze brak jakiejkolwiek odpowiedzi nie wzbudził mojego zaufania
    - ja zaczynam się zastanawiać czy wy razem nie współpracujecie??? Piszesz jakbys wiedział więcej niż my akcjonariusze z PAM kto jest inwestorem, ile oferuje itp. dlaczego my tego nie wiemy?
    Dziwnym zbiegiem okoliczności kilka miesięcy temu sfrustrowany pisze do pana Małeckiego co się dzieje i na czym stoimy i bach tego samego dnia po godzinie email z informacjami, teraz piszę do pana i bach tego samego po godzinie informacja o pierwszym spotkaniu on-line, naprawdę dużo tu różnych zbiegów okoliczności
    - na pierwszym spotkaniu on-line wybrzmiało (chyba wszyscy to słyszeli) że pan przewodniczący/prezes i nikt z jego współpracowników nie dostanie ani grosza (mimo miesięcy/lat ciężkiej pracy) jeśli akcjonariusze nie sprzedadzą akcji inwestorowi wiec ten argument o własnych korzyściach jest nieprawdziwy ( no chyba ze to wszystko to już w ogóle oszustwo level hard bo kase można przekazac inaczej, ale wole tak nie myśleć…)
  • Re: Kogo wy upoważniacie i po co ? Autor: ~on [188.47.113.*]
    dokładnie, blokujemy akcje ale nikogo nie upoważniamy. Zagłosujemy tak jak trzeba.
    Oczywiście nikt nie dostaje teraz pieniedzy, ale czy to nie idzie w zadłużenie? wtedy byłby sens w przeciąganiu
  • Re: Kogo wy upoważniacie i po co ? Autor: ~Gamoń [83.28.251.*]

Mnie się wydaję że tu nie był potrzebny aż tak wysokiej rangi fachowiec za bagatela koło 50 tys mieśęcznie, nic się nie dzieje technicznie a koszty Zarząd i RN generuje, i tylko klepią się po brzuszkach ile to zgarną kosztem akcjonariatu .
    Oczekiwanie akcjonariuszy zrzeszonych w PAM jest od miesięcy znane czyli dostajemy za akcję 160PLN (nominał) (czy też konwersja na inne akcje z takim przelicznikiem ) i niech sobie prezes zarabia nawet 100tys miesięcznie bez względu na kwalifikacje.
    Jeśli nie będzie sprzedaży naszych akcji po 160 pln za akcje (ostatecznie to my PAM zdecydujemy czy sprzedajemy czy nie) to rozumiem ze jako PAM nie sprzedajemy akcji i wtedy nie będzie również kasy dla Zarządu i RN tak rozumiem uczciwe postawienie sprawy.
  • Re: Kogo wy upoważniacie i po co ? Autor: ~Dno [5.173.151.*]
    Szczerze to ja tez mam w … ile ten prezes zarobic ma pensji. Nie moje malpy. Nie bede mu zagladal do portmonetki.
  • Re: Kogo wy upoważniacie i po co ? Autor: ~Gamoń [83.28.251.*]
    Dnia 2025-10-26 o godz. 12:14 ~Dno napisał(a):
    > Szczerze to ja tez mam w … ile ten prezes zarobic ma pensji. Nie moje malpy. Nie bede mu zagladal do portmonetki.

To ja w Twoim miejscu to oddałbym i swoje, bo przecież on wywalczył upadłość z precstąd -:)
  • Re: Kogo wy upoważniacie i po co ? Autor: ~Xxx [109.243.225.*]
    Adalbert a ty dalej naiwny,robią was w wuja od piat goda a wy się cieszycie z spotkania online.
    Przecież to aż biło w oczy że to ustawka.Kto zadawał pytania i tworzył narrację ?jeden gość który ucinał pytania .
    Małeckiemu udało się to że zapewnił sobie i tym z RN dużą kasę i tu tylko przechytrzył le german.Zauwaz że minęło piat goda a le herb dalej prezesuje farmo wiatrowym.Gdyby nie było między nimi bandy to coś by akcjonariat mógł mieć nadzieję.
    Piat goda i w Polsze nie udało się nic znaleźć co jest na wyciągnięcie ręki a obiecują wam w kazachstanie złote guano.
    Pewnie będzie upadłość i te 16 mln
    ,podziela między siebie.
    Na następnym online Małecki wam to ogłosi .
    Słuchałeś uważnie jak stwierdził że jak sąd ogłosi to nie będzie już nic!
  • Re: Kogo wy upoważniacie i po co ? Autor: ~Smerf [138.197.148.*]
    Miło spotkać członka PAM, który nie jest zakuty i nie patrzy w Małeckiego jak w obrazek.
    Może i jestem naiwny, ale ty za to jak zwykle w formie. Dlaczego piszesz ze robia was w uja a nie nas w uja, Ty już teraz wiesz jak to się skończy, ale kto kogo konkretnie robi bo już się gubię?
    Rozumiem że uczestniczyłeś w spotkaniu on-line? ja po spotkaniu on-line mam bardzo pozytywne odczucie i miałem wrażenie że sprawy idą w dobrym kierunku była mowa nawet o spotkaniu z ministrem Żurkiem, była mowa o inwestorze, fakt że nikt nie zadał pytania ile inwestor jest skłonny zapłacić za akcje, ale to chyba dlatego ze inwestor zna cenę nominalną? Mogę mu pokazać moje swiadectwo depozytowe tam mam napisane jak jest cena nominalna akcji spółki Petrolinvest.
    Słuchałeś uważnie jak stwierdził że jak sąd ogłosi to nie będzie już nic! – to akurat nie wybrzmiało i nie potwierdzam. Trzeba to będzie wyjaśnić? Ale słyszałem np. co mówi Ziobro (najdłużej PG w historii IIRP)o Petrolinvescie, nawet mam nagrane. Ach niech to już się skończy i oby pomyślnie. Jeśli sąd RP przyklepie likwidację wbrew akcjonariuszom (gdzie moglibyśmy pokazac że jest inwestor) to będzie to po prostu przekręt i taki sędzia powinien od razu być zawieszony z wszelkimi konsekwencjami. (kiedyś mój swietej pamięci wuj podawał sąd do sądu i nie mogłem się „nadziwić i naśmiać” że to już jest fikołek, ale życie mnie nauczyło że to jednak życie!
    Ps czy mogę prosić moderatora żeby nie blokować mojego konta? Czy to Białoruś?
  • Re: Kogo wy upoważniacie i po co ? Autor: ~Smerf [178.128.232.*]
    Dnia 2025-10-26 o godz. 16:53 ~adalbert78 napisał(a):
    > nikt nie zadał pytania ile inwestor jest skłonny zapłacić za akcje, ale to chyba dlatego ze inwestor zna cenę nominalną? Mogę mu pokazać moje swiadectwo depozytowe tam mam napisane jak jest cena nominalna akcji spółki Petrolinvest.
    -----------
    Ty chyba żyjesz wciąż jak ci wszyscy pamowcy na Księżycu, nieuleczalni ....

> Jeśli sąd RP przyklepie likwidację wbrew akcjonariuszom (gdzie moglibyśmy pokazac że jest inwestor) to będzie to po prostu przekręt i taki sędzia powinien od razu być zawieszony
    ----------------
    ... i w ogóle nie wiesz gdzie żyjesz, jak pracują sądy, zresztą nie Ty jeden.
    "wbrew akcjonariuszom", no ręce opadają :-).
  • Re: Kogo wy upoważniacie i po co ? Autor: ~Xxx [109.243.245.*]
    Adalbert nie jestem span ale mam dostęp i obserwuję co tu się dzieje ,będzie dobry materiał na niejedną pracę doktorską!
    Kto kumaty to chyba już zauważył że gra idzie o podział tych 16 mil.obiecanych przy podpisywaniu umowy w 2020 .
    Wychodzi na to że Daniel nie będąc pewny le gerna wypuścił Małeckiego by być dzielącym a sam usunął się w cień i prowadzi z tylnego siedzenia , z tego jest ta walka w sądach o to kto będzie dzielił te wziatke.
    Niedługo przekonamy się kto ma mocniejsze plecy w niezawisłych sądach.
    Chyba doslyszales opowieść Małeckiego jak upomniał się o swoje le gernowi to ten go wysyłał do moscwu by sobie tam wywalczył!
  • Re: Kogo wy upoważniacie i po co ? Autor: ~Smerf [146.190.251.*]
    Dnia 2025-10-26 o godz. 17:58 ~Xxx napisał(a):
    > > Wychodzi na to że Daniel nie będąc pewny le gerna wypuścił Małeckiego by być dzielącym a sam usunął się w cień i prowadzi z tylnego siedzenia

-------------
    Jasne, a zdegradowany, zagubiony Bertrand w ramach nawalanki "kto górą" jedyne co zdobył, to 18-godzinną prezesurę, zresztą z czego wiele było w Pam śmiechu.
    :-)
  • Re: Kogo wy upoważniacie i po co ? Autor: ~Kazio [185.245.194.*]
    No ładnie, 16mln minus koszty to nie będzie nawet po 2zł na papier, czy dlatego nie ma żadnych oficjalnych informacji? Oby to nie była prawda.
  • Re: Kogo wy upoważniacie i po co ? Autor: ~Toż_to_szok [77.65.104.*]
    Ile tu dzisiaj opowieści wypływa, są tak barwne, że mogłyby nosić nazwę "opowieści z krypty".

Smerf wyciąga kolejne ip jak króliki z kapelusza.

Poprawka Kazio, 16mln minus koszty to nawet nie będzie żłotówka na akcje a i jeszcze belka się przypiertoli.

Po numerze jaki pod parasolem gpw i knf odwalił kilka miesięcy temu serinus nic mnie tu nie zdziwi, czyli taki nominał tylko zamiast 160zł to 16gr.

Panie Małecki, presja i ataki i przytyki na i do pana będą coraz częstsze i podejrzewam coraz bardziej perfidne! My wiemy że to nie pan składa papiery na likwidacje z prepackami czy bez. Podobno niedługo się przekonamy co to w ogóle ma być , wiec czekamy. Ja mam tylko do Pana prośbę aby zorganizować spotkanie z Ministrem Żurkiem. Nie czekajmy aż nas ostatecznie wy…
  • Re: Kogo wy upoważniacie i po co ? Autor: ~Wiolka [83.21.153.*]
    1450 to nie jest 76500 o co tu chodzi?
  • Re: Kogo wy upoważniacie i po co ? Autor: ~Smerf [147.182.145.*]
    Dnia 2025-10-26 o godz. 19:53 ~adalbert78 napisał(a):
    > My wiemy że to nie pan składa papiery na likwidacje z prepackami czy bez.

-----------------
    Ja mam dowody, że to Małecki złożył papiery do sądu. A ty jakie masz dowody, że to nie on? - pewnie ci / wam powiedział na spotkaniu on-line, hę?
    Biedny, sponiewierany wraz z Małeckim i całym Pamem Adalbercik :-)...
  • Re: Kogo wy upoważniacie i po co ? Autor: ~on [165.225.207.*]
    Masz dowody to je wrzuć i nie bedzie wątpliwości.
    Ja nie do końca jestem pewien tego co robi Małecki, widzę, że nie tylko ja...
  • Re: Kogo wy upoważniacie i po co ? Autor: ~Amigo [83.21.153.*]
    ręka rękę myję toć to nasze chłopy od 20 lat was robią w banbooko co wy zagraniczne biznesmeny czy polskie leszcze?
[x]
PETROLINV 46,97% 1,94 2017-06-28 17:04:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.