• Korulski,Stępień pobudka!!!! Autor: -dareczek- [185.195.71.*]
    Gdzie są relacje z OGA.Czemu nic nie ma na portalach społecznościowych.Fejs pusty.Skoro tak prostych rzeczy nie potraficie zrobić to nie dziw że robienie dotychczasowych gier Was przerosło.Naprawdę nie można zrobić telefonem filmiku ze stoiska i go zamieścić?Pokazać tego punktu mobilnego gdzie jest!!!Co gracze mają latać po całych targach i Was szukać?Co za brak profesjonalizmu.
  • Re: Korulski,Stępień pobudka!!!! Autor: -dareczek- [185.195.71.*]
    Zatrzymaliście się chyba w rozwoju społeczności internetowej jakieś 20 lat temu
  • Re: Korulski,Stępień pobudka!!!! Autor: ~lawina [91.94.108.*]
    dareczek zaczyna panikować xD
  • Re: Korulski,Stępień pobudka!!!! Autor: -dareczek- [176.10.106.*]
    Do premiery to jestem spokojny.I po mojemu to dobrze że nie rośnie przed.A po premierze jak będzie kiepska to poleci PKC po całości i odkupię taniej.I już wiem w jakie nowe akcje zainwestuje.
  • Re: Korulski,Stępień pobudka!!!! Autor: ~Złoty [93.159.179.*]
    Czyli czarny scenariusz
  • Re: Korulski,Stępień pobudka!!!! Autor: ~Pytam [5.184.241.*]
    Kto to Stepien? Bo Korulski to wiem. Mógłby się wziąć gość za marketing bo faktycznie mało się dzieje ale marketing to nie wydawca???
  • Re: Korulski,Stępień pobudka!!!! Autor: ~Fremen [193.42.99.*]
    Ten Korulski to nie ma wizji te jego gierki co zapowiedział to jakaś masakra. Całe szczęście ze Dark Moon ma wydawcę i nie on ogarnia marketing. Rozesłali kody w piątek popołudniu to teraz takie czasy że nikt w weekend nie pracuje a to też nie jest gra na 5 minut więc trzeba dłużej pograć by coś nagrać albo napisac. Ja myśle że w poniedziałek bedą pierwsze materiały.
  • Re: Korulski,Stępień pobudka!!!! Autor: ~Fremen [193.42.99.*]
    Co ty chłopie chcesz by ci ktoś relacje w sobote pisał?? Jest weekend ludzie nie siedzą w biurze rotfl ale wy jesteście nawiedzeni tu.
    To jest najważniejsza gra w istnieniu Jujubee.Nie codziennie są targi.Raz na kilka lat robią premierę.To jest chyba najważniejszy okres dla Prezesa zarówno tego tytularnego jak i rzeczywistego.I ktoś pisze że oni nie siedzą w biurze.Hahaha.Pracownik może mieć wywalone.Najwyżej zmieni pracę.Ale nie właściciel.Jeśli właściciel ma wywalone to pracownik tym szybciej powinien zmienić pracę.A akcjonariusz sprzedać akcje przy najbliższej okazji.To co obserwuje teraz to można nazwać indolencją w co jednak wątpię przy tylu wykształconych osobach w Zarządzie.Raczej jednak skłaniam się ku twierdzeniu że coś się dzieje w tle i jest to celowy zabieg pod coś.Analityk akcji z Banku w Zarządzie Juju chyba wie co robi.Pomyślcie co sami byście zrobili w takiej sytuacji
  • Re: Korulski,Stępień pobudka!!!! Autor: ~Jarek84 [91.225.135.*]
    Ostatnia próba na wywłaszczenie akcji poniżej 2 zł. Będzie cisza pewnie nawet i do wtorku wieczorem. Ja tak bym zrobił, jeżeli na akcjach chcą zarobić więcej niż na grze ( słabe ręce oddadzą, może nawet i próba na 1.4-1.6zl będzie). A później slabe ręce będą kupować po 2.5-3zl, i tak w kółko. Tak do 4-5 zl
  • Re: Korulski,Stępień pobudka!!!! Autor: ~Git [89.151.21.*]
    jarek to jest jujube , przestań marzyć
    Na New connect marzenia działają lepiej niż analiza fundamentalna, i czytanie kresek
  • Re: Korulski,Stępień pobudka!!!! Autor: ~Git [89.151.21.*]
    są spólki na ktorych mozna zarobić ale nie jujube. Tu spółdzielnia kroi kazda złotówke leszcza. A produkty maja bardzo kiepskie.
    Jestem tu tylko dlatego że nieźle zarobiłem dawno temu ( słynny wyszczał 2.5-7zl). Teraz że średnią 1.48, mam pełny luzik. Teraz 90% w zbrojeniowce czułam long term. Juju ma wartość sentymentalną
    Spółdzielnia to zarabia i idzie dalej.Wątpię.Bardziej zasadne jest pytanie czemu Ci co pilnują kursu nie zebrali taniej.A może próbowali ale nie mieli co zebrać?I czekają do premiery.Przecież nikt przy zdrowych zmysłach nie odda przed premierą jeśli nie widzi w tym dużego zysku.Każdy poczeka i zaryzykuje.I nie odnoszę tego teraz tylko do Juju ale ogólnie do spółek gamingowych.Obecnie prawie standardem jest bardzo silny wzrost przed premierą i spadek kursu niezależnie od wyniku gry.A tutaj na naszym Juju jak zwykle wszystko jest inaczej.
  • Re: Korulski,Stępień pobudka!!!! Autor: ~Adam [5.184.241.*]
    A ja to widze inaczej. Maja wspolprace z tym portalem pcmod na targach wiec pewnie nikogo z juju nie ma tam tylko pracuja dalej nad gra i jak tak to dobrze bo po co tracic czas na targi jak mozna jeszcze pracowac nad gra. Pytanie czy jest embargo na materialy.
  • Re: Korulski,Stępień pobudka!!!! Autor: ~Real2 [84.40.219.*]
    Dario oni nie mają stoiska jest to mobilne prezentowane przez PcMod z grą Dark Moon, tutaj wszystko ruszy jak pojawią się filmiki youtuberów i inne materiały, jak na razie kurs zachowuje się tak samo jak przed TWOM pamiętam to doskonale ...
[x]
JUJUBEE 2,59% 0,59 2026-05-25 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.