• mam akcje cig tyle ile wielu nie ma lat Autor: ~masaj [37.31.44.*]
    Mam w domu ps3,4,5 grałem na ps1 i 2 na grach/konsolach piraconych (dzieci nie wiedzą co to) soulsy ograłem wszystkie. Kupiłem lords w dniu premiery i się załamałem. Masakra. ALE! Teraz po poprawkach to rewelacja. Gram nadal, bo mam świra w podnoszeniu parametrów w tej samej lokacji. Gra jest BOSKA. Czekam już na kolejną część jak wielu innych. A cena akcji...cóż, przespałem 7 zł jak wielu. Liczyłem na 20 albo i powtórkę CDP którą też miałem i zarobiłem. Mam ziko średnią więc trzymam. W covidzie kupowałem po 50 groni i dalej gniete :-) myślę, że z 14 lat siedzę na akcjach. Sporo dozbierałem, ani jednej nie sprzeałem. Wiem że to głupie ale trudno.
  • Re: mam akcje cig tyle ile wielu nie ma lat Autor: ~Aha [85.193.239.*]
    Dnia 2025-10-23 o godz. 23:24 ~masaj napisał(a):
    > Mam w domu ps3,4,5 grałem na ps1 i 2 na grach/konsolach piraconych (dzieci nie wiedzą co to) soulsy ograłem wszystkie. Kupiłem lords w dniu premiery i się załamałem. Masakra. ALE! Teraz po poprawkach to rewelacja. Gram nadal, bo mam świra w podnoszeniu parametrów w tej samej lokacji. Gra jest BOSKA. Czekam już na kolejną część jak wielu innych. A cena akcji...cóż, przespałem 7 zł jak wielu. Liczyłem na 20 albo i powtórkę CDP którą też miałem i zarobiłem. Mam ziko średnią więc trzymam. W covidzie kupowałem po 50 groni i dalej gniete :-) myślę, że z 14 lat siedzę na akcjach. Sporo dozbierałem, ani jednej nie sprzeałem. Wiem że to głupie ale trudno.

Wzruszajaca historia.
    Kolekcjoner, zbieracz akcji ktory kupic potrafi ale sprzedac w zadnym wypadku….Wspaniale.
    Czekal na 20 zl ? Totalny amator ktory nie wie co kupuje
  • Re: mam akcje cig tyle ile wielu nie ma lat Autor: ~oldman [81.190.17.*]
    > Wzruszajaca historia.
    > Kolekcjoner, zbieracz akcji ktory kupic potrafi ale sprzedac w zadnym wypadku….Wspaniale.
    > Czekal na 20 zl ? Totalny amator ktory nie wie co kupuje

A Ty wiesz :) Człowiek sukcesu, zawodowiec, wie kiedy kupić i sprzedać.
    Siedzi na forum bankiera i marnuje czas na bezsensowne odpowiedzi :)
    Zrobiłeś mi dzień :)

• Re: mam akcje cig tyle ile wielu nie ma lat Autor: ~hitman12 [31.182.157.*]
    Mam nadzieję że jako konsekwentny inwestor będziesz trzymał te akcje do końca świata i o 1 dzień dłużej. Ja niestety nie jestem aż tak uparty, pozbędę się ich przed premierą LOTF 2.
  • Re: mam akcje cig tyle ile wielu nie ma lat Autor: ~543 [77.87.7.*]
    Tu wszyscy, się pozbędą akcji przed premierą. Dlatego fundy omijają spółkę Tymińskiego.
  • Re: mam akcje cig tyle ile wielu nie ma lat Autor: ~oldman [81.190.17.*]
    Dnia 2025-10-25 o godz. 11:40 ~543 napisał(a):
    > Tu wszyscy, się pozbędą akcji przed premierą. Dlatego fundy omijają spółkę Tymińskiego.

Jak wszyscy pozbędą się przed premierą to po premierze już tylko wzrosty :)
    Trzymam "wszystkich" za słowo :)
  • Re: mam akcje cig tyle ile wielu nie ma lat Autor: ~Benek [84.40.157.*]
    jak masz 100% zarobku to możesz pozbyć się już teraz. Wszystko zależy od tego jak bardzo jesteś zachłanny.
  • Re: mam akcje cig tyle ile wielu nie ma lat Autor: ~543 [77.87.7.*]
    Tu nie chodzi o zachłanność, tylko wiarę czy Tymiński w końcu wyda grę, która zwróci się chociaż w rok.
  • Re: mam akcje cig tyle ile wielu nie ma lat Autor: ~Benek [84.40.157.*]
    Dnia 2025-10-25 o godz. 21:32 ~543 napisał(a):
    > Tu nie chodzi o zachłanność, tylko wiarę czy Tymiński w końcu wyda grę, która zwróci się chociaż w rok.

mam to w nosie czy gra się zwróci czy nie. Jest możliwość zarobku na podbiciach spekulacyjnych pod obiecanki cacanki to dlaczego z tego nie skorzystać.
[x]
CIGAMES -0,17% 2,96 2025-10-24 17:03:02
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.