Mam w domu ps3,4,5 grałem na ps1 i 2 na grach/konsolach piraconych (dzieci nie wiedzą co to) soulsy ograłem wszystkie. Kupiłem lords w dniu premiery i się załamałem. Masakra. ALE! Teraz po poprawkach to rewelacja. Gram nadal, bo mam świra w podnoszeniu parametrów w tej samej lokacji. Gra jest BOSKA. Czekam już na kolejną część jak wielu innych. A cena akcji...cóż, przespałem 7 zł jak wielu. Liczyłem na 20 albo i powtórkę CDP którą też miałem i zarobiłem. Mam ziko średnią więc trzymam. W covidzie kupowałem po 50 groni i dalej gniete :-) myślę, że z 14 lat siedzę na akcjach. Sporo dozbierałem, ani jednej nie sprzeałem. Wiem że to głupie ale trudno.
Dnia 2025-10-23 o godz. 23:24 ~masaj napisał(a): > Mam w domu ps3,4,5 grałem na ps1 i 2 na grach/konsolach piraconych (dzieci nie wiedzą co to) soulsy ograłem wszystkie. Kupiłem lords w dniu premiery i się załamałem. Masakra. ALE! Teraz po poprawkach to rewelacja. Gram nadal, bo mam świra w podnoszeniu parametrów w tej samej lokacji. Gra jest BOSKA. Czekam już na kolejną część jak wielu innych. A cena akcji...cóż, przespałem 7 zł jak wielu. Liczyłem na 20 albo i powtórkę CDP którą też miałem i zarobiłem. Mam ziko średnią więc trzymam. W covidzie kupowałem po 50 groni i dalej gniete :-) myślę, że z 14 lat siedzę na akcjach. Sporo dozbierałem, ani jednej nie sprzeałem. Wiem że to głupie ale trudno.
Wzruszajaca historia. Kolekcjoner, zbieracz akcji ktory kupic potrafi ale sprzedac w zadnym wypadku….Wspaniale. Czekal na 20 zl ? Totalny amator ktory nie wie co kupuje
> Wzruszajaca historia. > Kolekcjoner, zbieracz akcji ktory kupic potrafi ale sprzedac w zadnym wypadku….Wspaniale. > Czekal na 20 zl ? Totalny amator ktory nie wie co kupuje
A Ty wiesz :) Człowiek sukcesu, zawodowiec, wie kiedy kupić i sprzedać. Siedzi na forum bankiera i marnuje czas na bezsensowne odpowiedzi :) Zrobiłeś mi dzień :)
Mam nadzieję że jako konsekwentny inwestor będziesz trzymał te akcje do końca świata i o 1 dzień dłużej. Ja niestety nie jestem aż tak uparty, pozbędę się ich przed premierą LOTF 2.
Dnia 2025-10-25 o godz. 21:32 ~543 napisał(a): > Tu nie chodzi o zachłanność, tylko wiarę czy Tymiński w końcu wyda grę, która zwróci się chociaż w rok.
mam to w nosie czy gra się zwróci czy nie. Jest możliwość zarobku na podbiciach spekulacyjnych pod obiecanki cacanki to dlaczego z tego nie skorzystać.