• podpucha Autor: ~Zeus [37.30.42.*]
    to nie info jest niewypałem tylko zagrania spekuły celowe - wczoraj ktos zagrał vabank z grubaskiem a info miało byc po sesji stąd aby upłynnic tanio kupiony papier wżenili 2x1 - espi w sesji i papier na podbitce ...
    dzisiaj to info nie ma zadnego znaczenia ...
  • Re: podpucha Autor: ~Lech [147.161.248.*]
    ile tego papieru wżenili co? o obrót marny
  • Re: podpucha Autor: ~Xyz [37.225.54.*]
    Świeca wisielec jak się patrzy
  • Re: podpucha Autor: ~Zeus [37.30.42.*]
    miliony to były jak pompowali kurs, teraz wielorybki śpia a małe spekulanty obracaja 2-40 tysia - wczoraj spekulant podłozył bodajże na 14.10 kilka tysi i potem pojawiło się ponad 10 tysia - niby normalne ale dosłownie minut dwie nagle ktos to zjadł (zjedzono jakies 5-7 tysia) kilka minut potem NAGLE espi (po mojemu miało byc po sesji ale skoro trafiło sie darmowe 5-7 tysia papiera to aby było pod co wywalac ktos puścił epsi) i nagle zrobiło sie zielono. Którys z wiekszych leszczy zagrał pewnie vabank aby ruszyc kursem ;)
    taka moja pobieżna analiza ...
  • Re: podpucha Autor: technik-at [85.221.146.*]
    a Ty co tak zdanie zmieniłeś?
  • Re: podpucha Autor: ~Zeus [37.30.42.*]
    Cały czas jestem prowzroatowy, cenę docelową ostrożnie widzę w okolicach 42 Zeta z pikami pod 60, problem obecny to brak mocnego fundamentalnego powodu pod stabilne ruchy do góry - spekule pozostaje dynamiczna zmienność plus/minus 10% co wykorzystuje do drobnych zarobków. I tak połowę papiera już przy 17 Zeta miałem na innych spółkach rokujących w perspektywie 3-6 miesięcy wzrosty i przewidywalne zarobki. Tu siedzę "bardziej" bo lubię. Konkluzja: bez angażowania fundamentów wycena papiera nie wejdzie na stabilne 20+, do tego jest potrzebna kasa a tu rządzi friflout spekuly. Kto tego nie widzi ten traci.
[x]
NIEWIADOW -0,28% 17,85 2026-05-14 15:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.