• emeryt@interia.com Autor: ~emeryt [31.0.64.*]
    Witam serdecznie już nie wystawiamy zleceń tylko wysyłamy @
    dotyczy tych co już wystawili zlecenie czy napisali wpis na forum z iloscia akcji Oni tez sa proszeni o @ oraz tych którzy chcieliby dołączyć do tworzonej listy akcjonariuszy ..bez różnicy ile masz akcji prosimy o kontakt

podajemy tylko ilość akcji i telefon do kontaku oraz województwo / miejscowość niepotrzebna ,nazwisko tez niepotrzebne /

emeryt@interia.com

poszukujemy akcjonariuszy spółki ENERGA SA ale tylko takich którzy NIE MAJĄ podpisanej
    z Fundacją „To co najważniejsze” / skrót GG /

UMOWA ZLECENIA O PROWADZENIE NEGOCJACJI W IMIENIU AKCJONARIUSZA ENERGA S.A.
    lub posiadaja więcej akcji niż wykazane w umowie

nawet jeśli ktoś przesłał Fundacji informacje ile ma akcji ale nie ma podpisanej umowy o nagłówku jak u góry również do takiej osoby jest skierowana prośba

Wysłanie @ do niczego nie zobowiązuje ...tworzona baza danych jest pierwszym etapem tworzenia grupy akcjonariuszy mniejsziściowych /Porozumienia akcjonariuszy .abyśmy mieli ze sobą kontakt .Mając bazę danych możemy sie skontaktować i podjąć wspólnie określone działania które mogą przybliżyć kurs do ponadprzeciętnych zysków ...Łatwo pisać ale jakie to mogą być działania .

...Bez różnicy czy chcesz sprzedać akcje za 15 czy 17 czy 20 cz 100 zł ....aby był kurs 100 najpierw musi być 15 potem 17 ,potem 20 iitd W dowolnym momencie możecie sprzedać akcje brak blokady ...brak prowizji i wynagrodzenia ....brak kosztów jeśli podejmiemy dzialania małokosztpwe lub bezkosztowe ...pojawi się problem jesli chcielibysmy podjąć działania kosztowne / jak je finansować /

przypominam o linku w którym Orlen rownież szuka akcjonariuszy Energa / chce się spotykać/

https://www.orlen.pl/pl/relacje-inwestorskie/kontakt/ENERGA-SA---Kontakt-dla-akcjonariuszy--ORLEN

Celem spotkań jest wysłuchanie perspektywy akcjonariuszy mniejszościowych oraz umożliwienie zadania pytań bezpośrednio przedstawicielom akcjonariusza większościowego ORLEN SA.

Też zalecam kontakt @ z Orlenem a moze najlepiej telefonicznie postarać się dotrzeć do osób z tego specjalnego zespołu i umówić się na spotkanie osobiste czy wideokonferencje ....Z osób które wyślą @ postaram się Was pogrupować grograficznie aby stworzyć kilka grup abyscie wspólnie reprezentowali większą ilośc akcji i jeśli bedziecie chcieli to przekaże Wam kontakt do siebie ale spotkanie musicie umówic sami a grupa wieksza ilosc akcji wtedy moze ulatwoic zalatwienie spotkania wtedy latwiej podjac decyzje czy czekac czy sprzedac czy moze dokupic / wspólnie możecie na nie pojechać będąc z tego samego rejonu Polski jednym samochodem / chyba że tak nie chcecie ...

Poszukiwana jest osoba która podzwoni i przekona członków zespołu w Orlenie do przeprowadzenia wideokonferencji moze nawet w dwóch terminach z szerszym gronie np. przez komunikat na stronie Orlenu ktory rozpowszechnimy na forum aby wiecej akcjonariuszy mialo informacje z pierwszej reki

• Re: emeryt@interia.com Autor: ~Finansista [31.22.146.*]
    Emerycie, czy nie widzisz, że nikt już się nie nabiera na Twoje wpisy? Czas jechać na szczyty. Owieczki już ostrzyżone. Nic już więcej z nich nie wydusisz.
  • Re: emeryt@interia.com Autor: ~xxx [46.227.36.*]
    nie do konca rozumiem koncepcje bo nie czytalem wczesniejszych. no powiedzmy ze sie zapisze nawet moge jechac ale wydaje mi sie ze wspolny cel jest kluczowy. myslicie ze oni chca sluchac ze np wojtek chce 300 zl za akcje za 3 lata? albo ze spotkacie sie z kims decyzyjnym kto wylozy wam wszystko na stol? ich interesuje tu i teraz wiec moim zdaniem pomysl skrzykniecia jest ok ale np min mln akcji i oferta na max 3 mies bo to ich interesuje np wymiana 1/2 . w wezwanie nie wierze
  • Re: emeryt@interia.com Autor: coxi35 [217.119.68.*]
    incjatywa przeliczenia glosow jak najbardziej ok , spotkanie w Orlen bez sensu wiem bylem. mila ale bez sensu
  • emeryt@interia.com Autor: ~emeryt [31.0.64.*]
    Tutułowy wpis wątku ma dwa przesłania ,,pierwsze to kontynuacją badania jaki jest odzew w temacie zjednoczenia akcjinariuszy spółki ENERGA w grupę czy Porozumienie akcjonariuszy ...Oczywiście już jest GG dlatego prośba o kontakt tylko te osoby króre nie podpisały umowy z GG lub mają więcej akcji niż wykazane w umowie i zechcą je zjednoczyć w nowej grupie/ czy jest sens tworzenia nowej organizacji / rostrzygniecie przysyłając lub nie @ z ilością akcji/ To jest odzielna inicjatywa kontynuacja akcji zlecenia po 66 zł

Druga część tytułowego wpisu rozpowszenia ogłoszenie Orlenu który też szuka akcjonariuszy spółki Energa

https://www.orlen.pl/pl/relacje-inwestorskie/kontakt/ENERGA-SA---Kontakt-dla-akcjonariuszy--ORLEN

Niektóre osoby były ale za bardzo niechcą innym zdradzić swoich przemyśleń .Jak ktoś chce może spróbować się umówić na spotkanie osobiste czy wideokonferencje / ja ze swojej strony mogę baze danych akcjonariuszy pozyskaną w inicjatywie Porozumienia pogrupować na województwa i utworzyc podgrupy które łącznie będą posiadaý np 300 tys akcji a może z większą ilością wychodząc z założenia że większa ilość akcji w grupie ulatwi Wam załatwienie swojej grupie spotkania lub wideokonferencji / to jest dobrowolne / ja moge Was pogrupować abyście mieli więcej akcji ale spotkanie musicie sobie sami zalatwić .Czy to dobry pomysł i o czym tam rozmawiano nie wiem ....a to co sie dowoecie czy wam pomoze tez ?

Dodatkpwo poszukiwana jest osoba która podzwoni i przekona członków zespołu w Orlenie do przeprowadzenia wideokonferencji moze nawet w dwóch różnych terminach w szerszym gronie z możliwoscia zadawania pytan .Gdyby się zgodzili to mogą dać komunikat na stronie Orlenu ktory rozpowszechnimy na forum kto chce skorzysta ..cel aby wiecej akcjonariuszy mialo informacje z pierwszej reki

• Re: emeryt@interia.com Autor: ~xxx [46.227.36.*]
    hmmm czyli nie chcecie przedstawic swojego stanowiska a chcecie uslyszec cos od orlenu? z pierwszej reki? badzcie powazni jak napisal coxi spotkacie sie z ludzmi sympatycznymi ale czy kompetentnymi lub decyzyjnymi? NIE. jesli bedzie jakakolwiek decyzja predzej dziennikarze to opisza niz sie dowiedza ludzie z ktorymi sie spotkaliscie. ale zeby nie bylo ze wszystko torpeduje mozecie w razie potrzeby doliczyc moje 20-30 tys akcji
  • emeryt@interia.com Autor: ~emeryt [31.0.77.*]
    W nawiazaniu do tytulowego wpisu

poszukujemy akcjonariuszy spółki ENERGA SA ale tylko takich którzy NIE MAJĄ podpisanej
    z Fundacją „To co najważniejsze” / skrót GG /

UMOWA ZLECENIA O PROWADZENIE NEGOCJACJI W IMIENIU AKCJONARIUSZA ENERGA S.A.
    lub posiadaja więcej akcji niż wykazane w umowie

nawet jeśli ktoś przesłał Fundacji informacje ile ma akcji ale nie ma podpisanej umowy o nagłówku jak u góry również do takiej osoby jest skierowana prośba

podajemy tylko ilość akcji i telefon do kontaku oraz województwo / miejscowość niepotrzebna ,nazwisko tez niepotrzebne /

emeryt@interia.com

Wysłanie @ do niczego nie zobowiązuje

Przy okazji informuje że na otrzymane @ nie odpisuję przez @ tylko publokując wpisy na forum / dostalem 10 @/

Odpowiadając pseudonim xxx Porozumienie się nie zawiązało /czekamy na @ / grupa jest w trakcie tworzenia więc brak wypracowanego stanowiska .Ogólnie bardzo trudno jest ustalić wspólną cenę wyjścia a ja wole dalsze notowania giełdowe z dalsza szansą na ponadprzeciętny wzrost kursu

Ogólnie część wspólna jako stanowisko ewentualnego Porozumienia to wezwanie lub zaproszenie i dalsze notowania giełdowe dla tych którzy nie zaakceptują ceny wezwania .Ogóllnie frekfencja jest mała i będziemy grupa akcjonariuszy bez wybierania przedstawicieli i ala zarzadu i doradców .Tak jak słusznie zauważyłeś najpierw Orlen i politycy muszą podjąć decyzje co dalej .Jeśli bedzie możliwość aby z ilością akcji które ma Grupa włączyć się do negocjacji to bedziemy uczestniczyc w obradach okrągłego stołu wsparci wynajętymi osobami kompetentnymi .Porozumienie może też podjąć inne działania które mogą przybliżyć kurs do ponadprzeciętnych zysków ...trudno powiedziec jakie to dzialania i kto to ma sponsorować jak bedą kosztowne...Ogólnie wszystkie osoby do np 5 tys akcji zwolnic ze wszystkich kosztów .

co do inku w którym Orlen rownież szuka akcjonariuszy Energa / chce się spotykać/

trudno powiedziec w jakim celu te spotkania ..bardziej Public relations że niby słuchaja głosu akcjonariuszy ...dlatego zaproponowałem że jeśli chcecie w takim spotkaniu uczestniczyc czy toi osobiscie czy w formie wideokonferencji ale odmawiaja Wam boi macie za mało akcji to z pośród osób które wyślą @ mogę za waszą zgodą Was skontaktować i wspólnie będziecie mieć tyle akcji że nie powinni odmówić spotkania / ale takie spotkanie osobiste czy videokonferencje musicie sobie sami zalatwić najlepiej dzwoniąc ,Nie mi oceniać czy jest sens to wasza decyzja ja jedynie mogę pomóc skontaktować Was gdyby niechcieli sie spotkac bo jednostkowo macie mało akcji

Poszukiwana jest osoba która podzwoni i przekona członków zespołu / może jak by była na takim spotkaniu w Orlenie / do przeprowadzenia wideokonferencji z możliwoiścią zadawania pytań moze nawet w dwóch terminach z szerszym gronie np. przez komunikat na stronie Orlenu ktory rozpowszechnimy na forum aby wiecej akcjonariuszy mialo informacje z pierwszej reki ...
    jak chcą Public relations to powonni się zgodzić ...wtedy każdy zwas bedzie miał aktualne informacje / latwiej podjąc decyzje może dokupić może sprzedać czy czekać cierpliwie
[x]
ENERGA 0,74% 19,00 2025-12-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.