XYZ nie zdążyłeś się zapakować. Twój problem, ale przestań pierdo....ć te dywagacje. Pogadamy jak w następnym tygodniu miniemy 10 zł, więc jak CIę ta spółka nie interesuje to idź na PGEA hehehe.
to bardzo ciekawe jak ktoś pisze o bzdurach w jakimś celu nie masz hutmenu to peszek i ityle a nie zaciemniaj nam obrazu ja wiem swoje i tyle kwestia czasu nie poto ktoś zbija kurs z 16 do 1 złotego żeby zarobić parę groszy a kurs tak wróci na szczyty to kwestia czasu i woli naszego wodza a on da nan wszystkim wiernym znowu zarobić i tego się trzymamy a wy co stoicie z boku narzekajcie dalej i plujcie sobie w brodę że niebraliście go po 2 lub 3 lub 4 złote i piszcie dlaej bzdety że raport słąby i inne smęty a ciekawe czy ktoś jeszcze pamięta o terenach we wrocławiu i na slasku ciekawe przwda
Będzie dobrze jak nie zjedzie do 3,... zł.
Takie bezpodstawne wypisywanie ze po 7 dzisiaj czy tam jutro jest niepoważne.
Nie ma podstaw do takich wzrostów. Gdyby nie kasa z ubezpieczenia to wyniki znów byłyby na "-"
KGHM nie kwapi sie do współpracy. Dzisiaj nikt nie ma kasy i coraz trudniej o nia takze pompowanie HUTKA tez moze potrwać i nie bedzie takie efektywne.
Co najwyzej przed swietami może torche odbije. A potem to dopiero przed wakacjami.
Ty chyba nie wesz co piszesz !!!!
Jak zacznie się skup akcji własnych, to wartośćc dwukrotnie przekroczy wartość księgową i wg mnie to są zaniżone prognozy.
Ja osobiście jeszcze się nie zapakowałem, bo szkoda teraz kisić walutę na tym papierze. Optymalny termin załadowania pod sam korek to wg mnie to początek roku.
Pozdrawiam wszystkich hutkowiczów :).
P.S.
Jeżeli nawet HUTMEN wyskoczy z wezwaniem na kupno, to musi wyskoczyć z wartością księgową (10,70) :)
ostatni termin załadowania to Grudzień, tym bardziej ze ostatni kwartał będzie lepszy od poprzedniego i nie za sprawą odszkodowania jak to miało miejsce w III kw.
Ciekawe kto kupi 30 % hutmena po 5,04 zł za jednym podejściem -może KGHM ,może już jutro wystawią na sprzedaż .Ministerstwo Skarbu ma nadzieję ,że sprzeda resztówkę do końca roku .To byłby strzał w dziesiątkę......