Mariusz Sośnierz - Pezes FAMUR S.A. - za Linkedin (dawniej: Barlinek, Cersanit oraz BRW). No to teraz - oprócz OZE i zbrojeniówki - również panele podłogowe, armatura sanitarna i meble. No to teraz trollozaur do dzieła, szerokie pole do popisu.
No po co dorzuciła bzdurę kolejną ??? No po co ??? Bo to już tradycja, że Jadzia z Izydorem na cały świat muszą poświecić ciemnią swych intelektów co kilka dni, żeby publiczność nie zapomniała, gdzie się podziaaałyyy... Tamte gagatki... Tamte kretyyynyyy z tych daaawnyyych postów... Pozdrawiam wszystkich wyrywających wszystkich trollochwostów :)
Jak zwykle zero odniesienia się do przedstawionych faktów, stale tylko rymowany bełkot i biegunka słowna. Nic dziwnego, trollozaur zaskoczony, musi dostać przekaz dnia z centrali, wtedy się znów nakręci.
Do przytoczonych faktów? Jakie fakty to niby przytoczyłeś? Że ktoś został powołany na stanowisko prezesa w FAMUR? No został, i co z tego? Chodzi ci o taki wniosek, jaki ty wysnułeś? Że teraz panele podłogowe, armatura i meble? Nie ważne czy ma doświadczenie menedżerski i czy jest w tym dobry czy nie. Panele podłogowe, więc teraz FAMUR będzie robił panele podłogowe.
Do tego Jadzia się oczywiście dorzuciła, że jeszcze kible. Ha ha ha ale śmieszne. Przecież Jadzia pisała, że FAMUR to calkowicie oddzielna, niezależna firma jest. Jeśli tak, to po co tu bredzi o kiblach FAMURu? Aha, no tak, bo nagle "pasuje" do retoryki że FAMUR to jednak tutaj.
Wiecie co, ja proponuję, żebyście po napisaniu tego czegoś, co piszecie, po prostu sami sobie to przeczytali. Może zobaczycie, że tego nie da się czytać, a co dopiero odnosić się do "faktów", których, zapewniam, NIE PRZYTACZACIE.
Ale przed przeczytaniem tego, co piszecie, radzę zażyć pięćdziesiątkę czegoś mocniejszego - wtedy czytanie będzie mniej bolało.
Ja nie jestem fanem stylu wypowiedzi Prądozaura, ale z drugiej strony - też mu się nie dziwię.
Czytanie między wierszami, ze zrozumienie, myślenie analityczne – widać w zaniku. Powołanie na stanowisko prezesa Famuru osoby, która z hukiem wyleciała ze stolarni („BRW w złej sytuacji. Zwalnia pracowników i pogrąża się w stratach”) bez elementarnej wiedzy na temat specyfiki przemysłu ciężkiego/przemysłu maszynowego, OZE, czy też zbrojeniówki, nie powiem – odważne. Zapytam: naprawdę może to napawać optymizmem?
Cały czas tu plumkaliście trolle paprane, że prezesi są nieważni, że dochodowość GRENEVIA jest bez znaczenia, że w ogóle OZE i zbrojeniówka są bez sensu bo Tomuś chce to czy tamto... A teraz nagle ta czy inna osoba jest kluczowa w tych urojeniach co pie...dolicie tu teraz, bo już nie macie co wymyślić... No pintolcie to jeszcze więcej i dłużej, to nawet na innych forach się pewnie już dowiedzą o tym gieniusiu trolli obozujących na forum GRENEVIA... To ja teraz zacznę skrobać, że cokolwiek trolle naskrobią jest bez znaczenia, bo Tomuś chce, żeby GRENEVIA dobrze funkcjonowała i zaopatrywała w gotówkę dywidendami jego całe TDJ i dlatego z całej siły rozwija wszelkie OZE i w zbrojeniówkę wchodzi stopniowo zastępując górnictwo... Tyle w temacie i niech troll jeden z drugim sobie skacze... Pozdrawiam lejących na trolle ogromnymi sikawkami, bo co trolle skrobią nie nadaje się nawet do Arkham Asylum a co dopiero do merytorycznej dyskusji i tego nie kulturą a żelazną pięścią śmiechu i politowania się pozbywać należy :)
...i prześledź swe wcześniejsze posty. Dojdziesz wtedy - być może - do wniosku, że troll jest tylko jeden. Ps "paprane" - skąd ty bierzesz te teksty? Z głowy, czyli z niczego?
Zabawne, że o hakach opowiada nieudaczniczka co kupowała na fali do 4,5 i sprzedawała przy opadaniu do 3,3 PLN... Ha ha ha ha ha ha Hiii Haaa... Pozdrawiam pamiętających tę skamielinę Jadzia i niedouka Izadora, co mu jęki ciekną z umysłowego wora :)
I gdzie te konkretne cytaty z moich wypowiedzi, na które wciąż się powołujesz? Ni ma i nie bydzie, jak mawiał klasyk. Na pewnych poziomach jesteś dla mnie niedościgniony, w myśl zasady: nie warto dyskutować z głupcem, sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
Jak trolle nawet gupie nie potrafią być to co w ogóle potrafią i czym są w porównaniu z każdym inwestorem indywidualnym, który może być w każdym momencie jakim tylko zechce... Śmieszne półprodukty materii jaśniePana... I to to jeszcze myśli, że ktokolwiek będzie się odnosił na poważnie do ich jęków czy żąąądaaań, bo to to ma manię wielkości proporcjonalną przecież do swej śmieszności i jęków niedorzeczności... Pozdrawiam olewających trolle mono do tego stopnia że ja pi...dolę, a GRENEVIA już dziś jest realnie warta co najmniej 7 PLN i jęki trolli tego nie zmienią :)
Już pisałam wcześniej, że kupiłam za 3,9, a sprzedałam ze stratą za 3,5. Jak widać dobrze zrobiłam. Po co tyle razy kłamać jak ja dokładnie podałam te kwoty.
Że Jadź jest wybitną inwestorką która kupowała na tym skoku do 4,5 PLN i po kilku dniach sprzedawała w panice gdy opadało na 3,3 PLN to samiuśka prawda i każdy wie, niezależnie od konkretnych cen po których to było, że zrobiła najmooonnndrzej jak potrafiła i dlatego w kilka dni dużo straciła... Pozdrawiam każdego, kto się bawi trollami jak zabawkami :)