Zeus, Baranie. Piszesz o wzrostach od dłuższego czasu, a takowych nie ma. Piszesz, że jutro, pojutrze, w piątek, w poniedziałek...O co właściwie ci chodzi pisząc te rzeczy? Jutro napiszesz, że będą w poniedziałek? A jakie wzrosty? 0.5%? A później 1% spadku? Weź zajmij się czymś porządnym człowieku.
A jak mam nazywać kogoś kto niemal codziennie pisze o wzrostach, które nie nadeszły ani razu w tym czasie? I w czym miał rację??? Gdyby taka osoba miała większą siłę przebicia to takie gadanie może zakrawać o chęć manipulacji kursem. Zeus, jak masz jakieś info konkretne to napisz, a jak chcesz pisać o tym, co zobaczyłeś w fusach po herbacie to serio zachowaj dla siebie albo podziel się ze swoją rodziną, żeby wiedzieli, że synek taki zdolny i na giełdzie działa.
oj trzeci trzeci - na kreskach się nie znasz, frustracja w tobie wielka, meliske sobie zaparz - jesteś za wąski na njuconnecta, może pograj na lokacie? dzisiaj to było preludium na koniec sesji, jeśli nie umiesz dostrzec w bajzlu świeczek, kresek czy "mieszania w kotle" to nie chwycisz okazji wczesniej zanim będzie o świeczke dzienna za późno...
Zeus, pisząc codziennie, ze jutro wzrosty, widać że nie masz pojęcia o czym piszesz. Spółka ma ogromny potencjał wzrostowy, co nie zmienia faktu, że codziennie bredzisz.
Szlag mnie trafia jak ktoś wrzuca non stop informacje o wyssanych z palca wzrostach, które nie mają miejsca...Ty te posty z przeszłości wysyłasz jak było po kilka zeta w maju czy o co chodzi???
Dnia 2025-10-16 o godz. 16:02 ~MegaTrzeci napisał(a): > Szlag mnie trafia jak ktoś wrzuca non stop informacje o wyssanych z palca wzrostach, które nie mają miejsca...Ty te posty z przeszłości wysyłasz jak było po kilka zeta w maju czy o co chodzi???
Będą wzrosty i nawet spadki . Poczekaj a doczekasz sie!!!
ale naprawde idą wzrosty - fakt mam za czułe kreski ale fakt pozostaje faktem - żeby nie było to WKRÓTCE (w każdym razie przyszły tydzień lub poczatek listopada) wzrosty bo juz przesilenie na zakupach było...
Hah Zeus, brakowało mi tego komentarza :D No dobra, to jak idą wzrosty to ja wchodzę aż po same kule! <3 <3 <3 JAZDAAAAA... Tylko obiecaj, że nas obronisz jak będą spadki, dobrze?
spoko idzie fala tylko gruby przeciąga - czujecie te zakupy? progun z 40mm? odkup od Cpara przez Niewiadów części Reana? wypocone do samego dna wskazy? anemiczne "letkawe" próby podebrania przez czajmena SL bojącego się gwałtownie ruszyć kursem aby nie utracić papiera w dołku "gdyby ktos wzionć chciał"? (już raz kilkanaście dni temu było) - koniuszy już w oborze kunie sprzęga z wozem...