• Sprzedałem Autor: ~Krzychu [31.61.224.*]
    Witam Was serdecznie. Korzystając z okazji sprzedałem resztę tak jak pisałem. Aneks zakupu Uzbeckiej spółki nie został sfinalizowany a tylko przedłużony czas spłaty i to o następny rok ! W takiej sytuacji pisanie o kontraktach to mydlenie oczu. Powodzenie Wam życzę i płyńcie na fali dalej.

• Re: Sprzedałem Autor: ~Rappo [31.60.83.*]
    Frajer
    Nie ma czym się chwalić.
    Wręcz odwrotnie. Powód do wstydu.
  • Re: Sprzedałem Autor: ~Krzychu [83.31.110.*]
    Odpiszę. Aczkolwiek sposób wypowiedzi i korespondencji nie napawa erudycją. Możliwe że "frajer" natomiast Tobie jako akcjonariuszowi radzę bacznie czytać wszelkie raporty i naprawdę mieć trzeźwe spojrzenie na ten walor. Ja już "wytrzeźwiałem" z tej euforii bo zapewnienia o spłacie zaliczki aby zostać akcjonariuszem większościowym były już o wiele wcześniej. Dodatkowo popatrz na wywiady Pana prezesa i komunikację - nigdy nie patrzy w cztery oczy. Pomyśl i inwestuj. Pozdrawiam
  • Re: Sprzedałem Autor: ~Rappo [31.60.83.*]
    Jak zwykle bredzisz bez sensu. Swoje "rady" wsadź sobie w ... Żałosne "rady" żałosnego frajera i golasa, który sprzedał przed prawdziwymi wzrostami.
  • Re: Sprzedałem Autor: ~Teraz [188.146.10.*]
    Krzychu gdybyś to napisał rok temu to jak najbardziej też bym oddał po tej cenie ale teraz gdy firma jest inna struktura i udziałowcy i ma kontrakty przeszła w holding i widać perspektywy to ja czekam na dużą lepszą cenę i ,,nie dziękuję postoje,, zaczekam i zobaczymy kto ma rację a giełda to ?
    "Teraz" trzymam kciuki za Ciebie bardzo mocno bo tkwisz w tym temacie długo i masz około 1.5 mln akcji. Napiszę tylko tyle:) trzymaj się. Dobrego dnia !
    Wiesz oddawanie w takich cenach i po takich przejściach i po takich prognozach i po takich perspektywach to moim zdaniem błąd chyba błąd a kasa może być gruba?
    To będzie mój ostatni wpis na tym forum. Takich newsów nie puszcza się w eter bezpodstawnie. Zadam Wam jedno ale to jedno ppdstawowe pytanie - czy myślicie że spółka spłaci aneks do końca roku ? Podpowiem...to Twoim kosztem tu jest dobra zabawa. Wszystkiego dobrego. Pozdrawiam
    A wiesz co mnie nurtuje taka kasa w firmie takie informacje i widać kasa będzie i chyba akcje nisko zebrane a frefloat bardzo niski.
[x]
EQUNICO -3,46% 0,89 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.