Ale trzeba przyznać, że akcje są brane z prawej. Robią zrzut. Ludzie ustawiają się z prawej, by też puścić i gdy uzbiera się kilka tysięcy, ktoś to zgarnia. Potem sytuacja powtarza się niżej.
Ale jak to przecież miało rosnąć? Przeciez bylem nędznym naganiaczem ? Jak to możliwe że wykres mógł pokazać kilka tyg temu że kurs jest przegrzany i powinni zejść niżej. Niemożliwe
Dnia 2025-10-13 o godz. 13:20 ~Klin napisał(a): > Ale jak to przecież miało rosnąć? Przeciez bylem nędznym naganiaczem ? Jak to możliwe że wykres mógł pokazać kilka tyg temu że kurs jest przegrzany i powinni zejść niżej. Niemożliwe
czy ty masz jakieś problemy z osobowością , potrzebujesz poklasku , dowartościowują cie takie wpisy ? to że kurs się cofną do 2,4-2,5 to nie znaczy że się zrealizował twój scenariusz . przestań się tak przypominać mądralo bo rzygać się chce od tego .
Po prostu miałeś farta. Już się tak nie wywyższaj, bo kole w oczy. Równie dobrze mogło wybić 3pln i wtedy pójść korekta. T1 wcale nie był zagrzany i spokojnie nawet 95rsi by wytrzymał. Zatem trochę wstrzymaj swoje konie kolego.
Dalej mam wstrzymane, jak moje 2 paczki orderów się zrealizują wtedy napiszę a nie mówiłem. Póki co nic się nie dzieje. 1W musi być wychłodzone. Wy patrzycie na swoje wskaźniki ja tam wolę Hursta.
On ewidentnie ma jakiś problem z niedowartościowaniem swojej osoby, bo domaga się poklasku niemal w każdym poście. A najśmieszniejsze jest to, że: - zarzuca innym, że kwestionowali JAKIEKOLWIEK korekty na kursie (cały czas tak do mnie pisze, ma w tym zakresie urojenia), - tak jak wspomniałeś, nie zrealizował się jego scenariusz, bo pisał o korekcie sięgającej 2,1-2,2 - i że tam ma ustawione zlecenia.