• Bez mydła Autor: ~hetman [89.174.21.*]
    Nic innego tutaj nie wymyślajcie, jak kogoś nie boli że prezes mówi jedno a robi drugie to najwidoczniej nie przeszkadza mu lekkie tarcie poniżej pleców.
    Absolutnie obrzydliwe to było i na walnym zamierzam powiedzieć to głośno i wprost zapytać jak to się ma do komunikatów sprzed kilku tygodni.
    A wszyscy, razem ze mną, biorący te akcje w obecnych cenach, jak myślicie kto nas tak obdarował hojnie i od jak dawna było to w planach? Taka luźna myśl.
  • Re: Bez mydła Autor: ~gracz [194.35.121.*]
    Koleś komunikat sprzed kilku Tygodni OFICJALNIE mówi jasno:

https://www.bankier.pl/wiadomosc/MEDINICE-S-A-Otrzymanie-deklaracji-wsparcia-od-najwiekszego-akcjonariusza-9008517.html

prezes jest gotowy wesprzec spółke finansowo, no i To wlasnie robi przy okazji wpuszczając nowego duzego akcjonariusza.

naprawde nie rozumiem tej histerii wszystko jest w ESPI , spółka informuje o wszystkim. :)

• Re: Bez mydła Autor: ~hetman [89.174.21.*]
    gracz weź zamilknij bo nie masz nic ciekawego do powiedzenia, ludzie tu włożyli poważne pieniądze, to nie jest zabawa.
    Może dla ciebie bo jestem pewien że przy pierwszej podbitce znikniesz stąd biorąc pod uwagę skalę naganiania jaką stosujesz.
    Serio nie odzywaj się jak nie masz nic ciekawego do przekazania, może nie jesteś jeszcze za stary żeby się nauczyć tej prostej zasady.
  • Re: Bez mydła Autor: ~gracz [194.35.121.*]
    weż facet sie ogarnij , wyskakujesz z personalnymi zaczepkami do mnie czy do prezesa a JAK WÓŁ było podawane w Oficjalnym przekazie ESPI, że PREZES MOŻE DOFINASOWAC SPÓŁKE

wyrywaj sobie włosy z Glowy jak chcesz ze jest po 12 PLN tylko nie widze powodu tej histerii, tym bardziej ze jeszce 2 miesiace temu Kwit był po 7-8 PLN .

Jakbys miał 12 M pln mogłbys siue zglosic do prezesa i moze TY bys objał 15% udział w spółce , ale tak sie składa ze NIe miałes i sie Nie zglosiłeś.

Chyba to nie jest zła Nowina ze prezes ktory mial akcje po 10 Groszy spzredał te akcje gryubasowi po 9.,2 i obejmował bedzie akcje po 9.2 ---Bo nawet prezes bedzie mial teraz średnia Podobną jaka ma rynek w tym kanale konsolidacyjnym ktory jest od 2 lat, tak samo jak ten GRUBAS.---- 3 M czyli 30% bedzie w cenie 9.2 PLN --Sredni kurs Ice z ostatnich 2 LAT to 9 PLN ---Ja mam srednia ok 12 PLN i jakos sobie nie rwę włosów z głowy i nie przezywam jak swinia kaszel tego ze prezes i Nowy grubas bedzie mił taniej o 3 PLN niz moja srednia.

Troche pomyślunku chłopcze. ---Teraz wszyscy w sumie jada na tym samym wózku Prezio ma srendią ok 9 PLn Grubas ma srenia ok 9 PLN , srednia 2 letnia akcji jest ok 9 PLN ja mam srednią 12 PLn i wcale nie mam z tego powdu BÓLU GŁOWY:)) Jak umoczymy to wszyscy jak zaroibnimy to tez wszyscy ktorzy kupowali akcje w tej Konsolidacji i je trzymaja nadal.

To proste jak drut.
  • Re: Bez mydła Autor: ~jah [46.205.204.*]
    w planach było dawno i wychodzi na to, że jak zwykle wiedziało o tym jakieś grono...
    charakterystyczna była pakietówka po 9 pln....

tak jak przy poprzedniej emisji była transakcja po 8 pln....

te transakcje kilka miesięcy przed emisją, dziwnym trafem, zawsze są zgodne (lub bardzo zbliżone) z ceną emisji...

8,00 pln - 8,00 pln...
    9,00 pln - 9,20 pln...

przypadek ?...
    (hehehehe)
[x]
MEDINICE 0,97% 12,50 2025-10-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.