Niestety tutaj nic dobrego juz nie będzie. Biofund oddał akcje zarzekając sie że cena jest zdecydowanie ponizej wartości godziwej. Pare miesiecy pozniej wywala 15% akcji i sprzedaje to jako cos pozytywnego. Akcje dostały dziesiątki jak nie setki podmiotów typu Ragnar, typu Mentzen i Ciszewski. Czyli generalnie oszuści i krętacze. Po co objeli akcje? A no po to że z AT wynikało że do tych 40 zł powinno dojść. (40-30) x ilość akcji - podatek = czysty zysk. I to było głównym powodem. Teraz Biofund jak szczur ucieka z okretu który miał przynosic kokosy a sie okazuje że jest lipa w przychodach.
Cały ten wałek polegający na objęciu 5 mln akcji za wkład w Kardiolytics - spółce która nie generuje zadnych przychodów a jedynie koszty przy wycenie zrobionej na zamówienie na poziomie 200mln zł to dobry materiał na zawiadomienie do prokuratury albo powiesć kryminalną. Niezłe oszustwo. Wcisneli ludziom kit że VCAST będzie 10x większe przychody generował a tu sie okazuje że mineły 3 lata a ci nawet badań klinicznych nie rozpoczeli i w raporcie piszą że nawet nie wiedzą ile moze kosztować rejestracja hahah. Po 3latach nie wiedzą ile to moze nawet kosztować. Czaicie baze? Niezły wał :) Oni tego nigdy nie wprowadzą. Dostali akcje w zasadzie za darmo + za bajki i historyjke o szumnej strategii. 3 lata strategii mineło a przychody są niższe niż w 2021 roku zanim Biofund pomyślał o Medicalgorytmics. Szok.
Udanej zabawy z oszustami. Mnie tu juz nie ma, opchnąłem resztki po 40zł i przeniosłem kapitał na NASDAQ. W tym grajdole można co najwyżej zostac okradzionym lub nabawic sie depresji.
Sprzedałeś akcje za ponad 40zł i to resztki czyli wiekszość powyżej....i po takim czasie wzięło cię na żale i rozprawkę:):):) BRAWO TY.:) Powiem szczerze, że wiele komedii tu już przeszedłem ale ixi widzę wspina się na szczyty swojego IQ tworząc takie posty....
Bardzo dużo jest prawdy, w tym co napisał ,,były akcjonariusz,,. Dwa lata temu Ipopema prognozowała 46.6 mln przychodów w 2025. Później obniżyli na 35 mln, co też nie zostanie zrealizowane. Idzie to bardzo słabo, co zauważyłem po prognozie za 3q2025. Vcast, bajki po stokroć bajki. Shejtowali mnie, podobno mądrzejsi, jak napisałem kilka słów prawdy. Czekam na minusy od mądrzejszych.
Ty sie w końcu zdecyduj. Na forum Mabionu dwa dni temu wychwalasz spółkę pod niebiosa jaka ona nie wspaniała a Mabion zły.
Co sie zmieniło przed 3 dni w spółce?
A mianowicie to,że kolarzu oddałeś po 39 i liczysz żeby odkupić po 33 a tu dziś niespodzianka i 4k z ukrytego wpadło nie tam gdzie trzeba......:)
Bardziej kontroluj co piszesz na forach różnych spółek bo komedia wychodzi....:)
Jutro zapraszam do współpracy również. :)
Nie mierz wszystkich swoją miarą. Nic nie sprzedałem po 39 zł, tylko ostatnio dokupiłem. Ja piszę to, co myślę. Nie chcę nikogo oszukać i manipulować. Pieniądze zarobiam gdzie indziej. Na giełdach nigdy nie miałem wielkich sukseców, ale i porażek. Małe plusiki. Ze 150-200k przez 5 lat. Na MDG jesteśmy w przełomowym momencie. Może jeszcze rynek da szansę tej spółce. 4q2025 już trwa. Niech przynajmniej zarobią po tych wszystkich latach na swoje utrzymanie i lichwiarskie pożyczki od pijawki Biofund. Może lepiej gdyby w ogóle z nimi nie weszli w interesy, tylko wtedy kurs nigdy by nie doszedł do 45 w 2023 zł na fali spekulacji, byłby max 20 zł. Zauważyłem, że informacje o vcast najbardziej rozpalają rynek.
Dnia 2025-10-10 o godz. 05:36 ~Marco1981 napisał(a): > Nie mierz wszystkich swoją miarą. Nic nie sprzedałem po 39 zł, tylko ostatnio dokupiłem. Ja piszę to, co myślę. Nie chcę nikogo oszukać i manipulować. Pieniądze zarobiam gdzie indziej. Na giełdach nigdy nie miałem wielkich sukseców, ale i porażek. Małe plusiki. Ze 150-200k przez 5 lat. Na MDG jesteśmy w przełomowym momencie. Może jeszcze rynek da szansę tej spółce. 4q2025 już trwa. Niech przynajmniej zarobią po tych wszystkich latach na swoje utrzymanie i lichwiarskie pożyczki od pijawki Biofund. Może lepiej gdyby w ogóle z nimi nie weszli w interesy, tylko wtedy kurs nigdy by nie doszedł do 45 w 2023 zł na fali spekulacji, byłby max 20 zł. Zauważyłem, że informacje o vcast najbardziej rozpalają rynek.
Idą trudne czasy, teraz kupuje się podobno złoto i bitcon, tak mówią maklerzy a kupowanie akcji wirtualnej spółki jaką jest mdg to głupota. Za złoto przy sprzedaży ponoć nie płaci się podatku a jego wartosc tylk rosnie, Obecnie kosztuje uncja złota już ponad 4 tys dolarów a kupowanie śmieciowych akcji bogaci ludzie przeznaczyli dla drobnych ciułaczy by stracili to niewiele co mają, radzę zastanowić się co robicie ???..
Dnia 2025-10-09 o godz. 18:10 ~bylyakcjonariusz napisał(a): > Niestety tutaj nic dobrego juz nie będzie. Biofund oddał akcje zarzekając sie że cena jest zdecydowanie ponizej wartości godziwej. Pare miesiecy pozniej wywala 15% akcji i sprzedaje to jako cos pozytywnego. Akcje dostały dziesiątki jak nie setki podmiotów typu Ragnar, typu Mentzen i Ciszewski. Czyli generalnie oszuści i krętacze. Po co objeli akcje? A no po to że z AT wynikało że do tych 40 zł powinno dojść. (40-30) x ilość akcji - podatek = czysty zysk. I to było głównym powodem. Teraz Biofund jak szczur ucieka z okretu który miał przynosic kokosy a sie okazuje że jest lipa w przychodach. > > Cały ten wałek polegający na objęciu 5 mln akcji za wkład w Kardiolytics - spółce która nie generuje zadnych przychodów a jedynie koszty przy wycenie zrobionej na zamówienie na poziomie 200mln zł to dobry materiał na zawiadomienie do prokuratury albo powiesć kryminalną. Niezłe oszustwo. Wcisneli ludziom kit że VCAST będzie 10x większe przychody generował a tu sie okazuje że mineły 3 lata a ci nawet badań klinicznych nie rozpoczeli i w raporcie piszą że nawet nie wiedzą ile moze kosztować rejestracja hahah. Po 3latach nie wiedzą ile to moze nawet kosztować. Czaicie baze? Niezły wał :) Oni tego nigdy nie wprowadzą. Dostali akcje w zasadzie za darmo + za bajki i historyjke o szumnej strategii. 3 lata strategii mineło a przychody są niższe niż w 2021 roku zanim Biofund pomyślał o Medicalgorytmics. Szok. > > Udanej zabawy z oszustami. Mnie tu juz nie ma, opchnąłem resztki po 40zł i przeniosłem kapitał na NASDAQ. W tym grajdole można co najwyżej zostac okradzionym lub nabawic sie depresji. > > Powodzenia