Nie chce mi się tłumaczyć, ale kilku jegomościom jak Leszcz, Marek, Marko i inni fantaści. Jako jeden napisałem że jest klin i idziemy w korektę. To jechaliście. Nie napisałem nic złego o spółce. Mam akcje to wartościowy projekt jak i spółka to do was też nie docierało. Zaraz warczenie jak silniczki. Napisałem post gdy kurs był na lokalnej górce, założyłem że korekta powinna dość do 2.1-2.3 bo tak by pasowało. Dotknęła do 2.375. Wszyscy pisali o wzrostach ja jeden napisałem, że nie będzie bo 1W wygrzane. Teraz macie kurs poniżej bo formacja się zrealizowała. I zrealizowała, ale nie ma mojego zasięgu. Co robię nic. Założyłem punkty odkupienia gdzie chciałem. Nie kupię to nie bo dalej mam akcje. Mam średnią bardzo nisko i ciągle mam zysk. Czego nie rozmiecie z tego? XD formacja się zrealizowała, nie do końca co się zdarza. Nie zmienia to faktu że jeszcze nie wróciliśmy. Jeśli pojawi się euforia to SuPer bo dalej mam akcje. Sprzedałem tylko 10% w ramach zarządzania kapitałem. A wy pytacie a gdzie klin ? A tam gdzie słońce nie dochodzi. Nie napisałem nic złego o spółce bo ja mam ale o korekcie która nadeszła.
Ale te matoly tego nie rozumieją jak działa pozycjonowanie pod wybicie. To forum to banda marzycieli. By rosło musi spadać. By urosło musi spaść by przemielić akcjonariat … i mówiłem Wam że spadnie to wczoraj mnie zaatakowali a finalnie poszło w dół. XD ja sobie dalej czekam, poziomy niżej są do zebrania.
Tylko frustraci i napaleńcy myślą że będzie tyko góra. W długim terminie tak, ale jescze muszą pomęczyć
Przyznam, że nie rozumiem tych negatywnych emocji. Nawet jak spadnie to każdy cierpliwy na spokojnie zarobi. Zwłaszcza przy nadchodzącym debiucie na GPW :)
Po prostu część, która grała szybki zysk pod testy gry realizuje zysk. Inni sprzedają, by odkupić taniej. Ktoś sprzedaje i ktoś kupuje. Każda transakcja prowadzi to tego, że akcjonariat się wymienia, odświeża. Kto kupuje teraz, nie sprzeda tych akcji po niżej 3pln. Także jest dobrze.
No dokładnie, musi być realizacja zysku. Sam znam osobę co już sprzedała swoje akcje miał tego z 50 tys szt. Jescze szczęśliwy uznał piękny zarobek i poszedł dalej.