• Dla jasności Autor: ~Klin [83.7.114.*]
    Nie chce mi się tłumaczyć, ale kilku jegomościom jak Leszcz, Marek, Marko i inni fantaści. Jako jeden napisałem że jest klin i idziemy w korektę. To jechaliście. Nie napisałem nic złego o spółce. Mam akcje to wartościowy projekt jak i spółka to do was też nie docierało. Zaraz warczenie jak silniczki. Napisałem post gdy kurs był na lokalnej górce, założyłem że korekta powinna dość do 2.1-2.3 bo tak by pasowało. Dotknęła do 2.375. Wszyscy pisali o wzrostach ja jeden napisałem, że nie będzie bo 1W wygrzane. Teraz macie kurs poniżej bo formacja się zrealizowała. I zrealizowała, ale nie ma mojego zasięgu. Co robię nic. Założyłem punkty odkupienia gdzie chciałem. Nie kupię to nie bo dalej mam akcje. Mam średnią bardzo nisko i ciągle mam zysk. Czego nie rozmiecie z tego? XD formacja się zrealizowała, nie do końca co się zdarza. Nie zmienia to faktu że jeszcze nie wróciliśmy. Jeśli pojawi się euforia to SuPer bo dalej mam akcje. Sprzedałem tylko 10% w ramach zarządzania kapitałem. A wy pytacie a gdzie klin ? A tam gdzie słońce nie dochodzi. Nie napisałem nic złego o spółce bo ja mam ale o korekcie która nadeszła.
  • Re: Dla jasności Autor: ~WalneOML [89.72.191.*]
    Anaravin, odpuść, nikt przecież nie pyta...
  • Re: Dla jasności Autor: ~Wypad [46.112.78.*]
    Może pokazujesz atencji gdzieś indziej?
  • Re: Dla jasności Autor: ~Temida [46.112.82.*]
    I miałeś rację. Z tym, że nie jest jeszcze powiedziane, że nie wrócimy do niższych poziomów ^^
  • Re: Dla jasności Autor: ~Klin [83.26.189.*]
    Ale te matoly tego nie rozumieją jak działa pozycjonowanie pod wybicie. To forum to banda marzycieli. By rosło musi spadać. By urosło musi spaść by przemielić akcjonariat … i mówiłem Wam że spadnie to wczoraj mnie zaatakowali a finalnie poszło w dół. XD ja sobie dalej czekam, poziomy niżej są do zebrania.

Tylko frustraci i napaleńcy myślą że będzie tyko góra. W długim terminie tak, ale jescze muszą pomęczyć
  • Re: Dla jasności Autor: ~Temida [46.112.82.*]
    Przyznam, że nie rozumiem tych negatywnych emocji. Nawet jak spadnie to każdy cierpliwy na spokojnie zarobi. Zwłaszcza przy nadchodzącym debiucie na GPW :)
  • Re: Dla jasności Autor: ~anavrin [81.166.83.*]
    Po prostu część, która grała szybki zysk pod testy gry realizuje zysk. Inni sprzedają, by odkupić taniej. Ktoś sprzedaje i ktoś kupuje. Każda transakcja prowadzi to tego, że akcjonariat się wymienia, odświeża. Kto kupuje teraz, nie sprzeda tych akcji po niżej 3pln. Także jest dobrze.
  • Re: Dla jasności Autor: ~Klin [83.26.189.*]
    No dokładnie, musi być realizacja zysku. Sam znam osobę co już sprzedała swoje akcje miał tego z 50 tys szt. Jescze szczęśliwy uznał piękny zarobek i poszedł dalej.
  • Re: Dla jasności Autor: ~Gizmo [188.146.12.*]
    Jego kasa jego sprawa.
  • Re: Dla jasności Autor: ~Klin [5.184.203.*]
    Wiem, on zdecydował zrobić tak, ja swoje zostawiłem. Tylko 10% zrealizowałem na lokalnej gorce.
  • Re: Dla jasności Autor: ~Sebilla [77.45.26.*]
    No ok, a ja swoje 80 tys akcji sprzedam za 9pln, że średnią 2,17
  • Re: Dla jasności Autor: ~Klin [83.7.114.*]
    Spoko
[x]
ONEMORE -3,42% 2,40 2025-10-17 16:43:40
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.