A nie sądzisz ze właśnie taką ilość graczy została zaplanowana w pierwszy dzień. 7 października są testy zatejestrowanych przez steam .
Tobie się trochę pomyliło z premiera gdzie będzie kilkadziesiąt tysięcy osób grało
Na Steam to rusza z zapisów przez karte gry chyba realnie dopiero od października. Teraz odpalono playtesty dla osób, które zgłosiły się przez oficjalna stronę internetową gry. Ja bym się wstrzymał z ocenami jakimikolwiek do 8 października bo przez STEAM playtest ma trwać w dniach 8-13.10.2025.
Ale ferment zasiać zawsze warto co nie Panowie? A nóż ktoś wyskoszy z akcji hehehe
Ogólnie nie wszyscy są na tych Play testach, sam się zapisywałem na testy przez ich stronę ale nie dostałem odzewu że się zakwalifikowałem na testy żadnego maila telefonu ani nic więc zakładam że było o wiele więcej chętnych na testy ale oni wybrali tylko jakiś procent z ogólnej sumy zgłoszeń
Dostaniesz zaproszenie, TESTY startują 08.10.2025 Oficjalne na steam i tam wszyscy zagraja. Kto normalny będzie przez jakaś dziwną stronę pobierał demo gry jak może oficjalne na steam zagrać tylko 2 dni później?
Dnia 2025-10-07 o godz. 08:49 ~Ty napisał(a): > Ogólnie nie wszyscy są na tych Play testach, sam się zapisywałem na testy przez ich stronę ale nie dostałem odzewu że się zakwalifikowałem na testy żadnego maila telefonu ani nic więc zakładam że było o wiele więcej chętnych na testy ale oni wybrali tylko jakiś procent z ogólnej sumy zgłoszeń
Jeżeli zapisałeś się przez stronę to chyba czegoś nie wypełniłeś bo ja dostałem na maila info w które wchodzisz podajesz wpisujesz jeszcze para danych i otrzymujesz klucz do gry i link który przekierowuje cię na steam do pobrania gry . ogólnie demo długie nie jest z powtórkami ukończysz w max 2 godziny jak ktoś bardziej ogrania takie gry to nawet wcześniej więc nie spodziewaj się tu jakiegoś dużego piku graczy może 8-10 jak ruszy demo dla zapisanych przez steam będzie trochę więcej . natomiast to co jest istotne to zgłaszane opinie , bugi , problemy z optymalizacją wszystko co na discordzie wraca do twórców w formie cennego materiału . czytając wrażenia na disco. mam wrażenie że większość jest pod wrażeniem gry i klimatu . ja osobiście pograłem wczoraj około 1 godziny i wiem że to mój klimat gier mimo że sprzęt mam trochę starszej generacji i musiałem trochę detali graficznych zredukować to i tak gra się ok i wygląda to świetnie
Gdzie te nędzne konta typu Wrotek, i inni? Jak na przy klinie napisałem że jest prawdopodobieństwo spadku to jechali… tu macie typowe perfidne nagony w dodatku bez merytoryki i to jest spoko ? Ha tfu ?
Nagony sąw obie strony. A jaką merytoryką wykazuje się autor powyższego posta? Poza tym pisanie tutaj nie ma żadnego wpływu na kurs. A takie pisanie, że mówiłem będą spadki, bo klin też jest słabe. To tania przechwałka. A gdyby wzrosło na 3,30, to po prostu byś zamilkł, potem by spadło i byś pisał: haha a nie mówiłem, że spadnie. Ja też mogę napisać, że będą wzrosty, a jak w końcu będą, to napisać: haha mówiłem, że będą wzrost, s pluli na mnie. Także ten twój wpis to też zero merytoryki.
Nic bym nie zamilkł nie jesteś mną. Opisałem jaki jest plan i się realizuje. I mi od nagonów pociskano gdy autorzy postu wrzucają takie bzdety. Tania przechwałka. Moralizator. Na ten moment to co napisałem się realizuje i to bardzo dobrze, a ty poza produkcją upominania co wniosłeś ? Nic.
Pisałem w wielu wątkach że prawdopodobieństwo spadków jest wysokie. Pewnie matematyka nie jest nikogo silna stroną :D
O jakiej matematyce człowieku Ty piszesz? Tworzysz jakieś figury na wykresie, kliny, trójkąty, które nie mają żadnego znaczenia przy tej spółce. Tutaj jedna informacja i albo jest rakieta w górę albo wodospad. Jutro się okaże, że jednak zainteresowanie duże na steam i Twoje wróżby będzie można między bajki włożyć i zamilkniesz aż do następnej korekty. Skąd się tacy ludzie biorą.. dramat.
Widzisz nawet nie wiesz o czym piszesz. Tu chodziło o rachunek prawdopodobieństwa i to jest matematyka. Gdybyś też miał pojęcie dziś już większość pozycji prowadzą algorytmy, a one działają wg matematycznego wzorca. Nawet na mało płynnych spółkach są pewne układy świecowe i fraktale jakie się zdarzają. Ale dobrze twoja sprawa ja to mam gdzieś
Po co to się tak dochodzić. Nie szkoda Wam marnowanego czasu i pozytywnej energii? Wiadome jest, że założyciel wątku nie ma akcji i prawdopodobnie nawet ich nigdy nie zakupi. Ja sam wczoraj grę odpaliłem dopiero o 21. Gra już teraz jest bardzo dobra 8/10 z potencjałem na rewelacyjną 9/10. Grałem na padzie PS5 i jest bardzo przyjemnie, walka i poruszanie na duży plus, rozgrywka wciągająca, dopamina na wysokim poziomie. Początek gry to liniowy poziom, także gra nie pokazuje się jeszcze od najlepszej strony, nie ma tu trzęsienia ziemi, natomiast jesteśmy sprawnie wprowadzani w mechaniki. Demo jest krótkie - 30min. Nie potrafię znaleźć czegoś znaczącego by dać devom jakiś feedback, będę szukać na siłę ;)
Siema Klin, jak tam? Coś cichutko dzisiaj, nic nie piszesz. Pewnie się uaktywnisz dopiero przy korekcie :) tak jak Ci wczoraj tłumaczyłem, czasami warto poczekać zanim się napisze jakieś farmazony bez pokrycia.
Wszystkie burki zamilkły :D To jest mega śmieszne, że się tak wystrzelali w pierwszy dzień playtestów. Bo co teraz napiszą, skoro tak ochoczo komentowali peak z pierwszego dnia? Że dzisiejszy, kilka razy większy peak, to też słaby wynik? Niektórzy płakali, że oczekiwali peak 1000-1500 osób. To co teraz, skoro jest dwa razy większy? XD
Nic nie zamilkłem, dalej idzie wg tego co pasilem. Jak zobaczę 3 zł na kursie to napiszę że się myliłem. To że widzicie statystki nie znaczy że to urośnie. Na kursie euforii jeszcze nie ma a się podniecacie. Będzie 3 zł, wtedy napisze macie rację. Niestety dalej jesteśmy w korekcie
O, uderz w stół, burek szczeknie. Przecież odnosiłem się do tych, którzy wyśmiewali peak z pierwszego dnia, ty też wśród nich byłeś? Nie wiem czemu reagujesz na zawołanie burek. Ale się domyślam.
Mówisz o burku co masz w domu ? Odniosłeś się do mojego wpisu. Może warto wiedzieć gdzie się klika. Na tym polega forum. Przypiąłeś się do mojego wątku więc chodziło o mnie bur a ku