Schedule zrobiło około 200mln zł na Schedule i mielibyśmy mnóstwo nowych klientów. Taka współpraca i dobre słowo od TVGS byłoby mega dobra dla spółki. Ja liczę na takie ESPI i czekam. Mineło dużo czasu i może coś ustalają więc cierpliwie czekam.
Narazie takie spekulacje możemy sobie włożyć w półkę z napisem pobożne życzenie. Oczywiście było by to rewelacyjne info tylko że jest bardzo mało prawdopodobne.
Wystarczy że spółka będzie robiła swoje i zacznie dowozić terminy i jakość.
Alaskan 2 z pewnością będzie sporym wydarzenie szkoda że jeszcze trochę musimy poczekać
Skoro czeka nas jakieś zaskakujace ESPi które wywali nas z pantofli do tego ma być opublikowane w niedługim czasie co wieszczą tutaj na formu to moje pytanie jest dlaczego prezes nie kupuje akcji skoro on jako pierwszy wie że kurs wyszczeli w kosmos. Chyba że to jakieś negatywne info macie na myśli i zaliczymy jeszcze większy zjazd.
Przytoczę cytat z filmu "Głupi i głupszy" z 1994roku.
Lloyd : Czy są szanse, żeby taki gość jak ja i taka kobieta jak ty lądowali razem ?
Mary : Niewielkie
Loyd "skonsternowany" : Niewielkie to znaczy jedna na sto?
Marry : Powiedziałabym raczej jedna na milion.
Lloyd "uradowany" : czyli są szanse!!!
Wy już wymyśliliście wszystkie możliwe ściemy żeby ten "chłam" od nas pozyskać ale chyba wam nie poszło skoro dalej tu siedzicie i próbujecie zniechęcaniem do spółki coś wyrwać za bezcen. Musicie się bardziej starać i wykazać się większą kreatywnością. Może jakaś nowa dyrektywa? Albo lepiej coś związanego z ucieczką prezesa lub kończącą się gotówką w kasie i brakiem perspektyw na zarobek. Widać coraz większą desperację w waszych działaniach i frustrację, że brak naiwnych, którzy oddadzą wam za grosze akcje spółki na której wkrótce rozpocznie się hossa. Zleceniodawca chyba nie jest zadowolony. Będzie musiał kupić drożej.