• oj innwestorki... Autor: ~finans [83.21.245.*]
    ale dobra kawa i deser...pychota
  • Re: oj innwestorki... Autor: ~Mops [188.33.38.*]
    Wiekszość tutaj to niecierpliwe chłopczyki, licżące na groszowe zwrobki. Też taki kiedyś byłem i wiem jedno po latach giełda uczy cierpliwości.
  • oj innwestorki... Autor: ~finans [83.21.245.*]
    ale pyszna kawa....
  • Re: oj innwestorki... Autor: ~Mops [188.33.12.*]
    Pozdrawiam
  • Re: oj innwestorki... Autor: ~Xxxxxxxxxx [91.217.198.*]
    Mops. Pełną racja,podobna przebyłem edukację inwestora. ,zasada inw. gieł. '"Kupić i zapomnieć"'. Tak postąpiłem z Lub. cena 0,8-1,2 wolna, dalej będę trzymał ,a będzie dużo wyżej , cierpliwości.!!!
  • Re: oj innwestorki... Autor: ~Ola [188.47.124.*]
    Zanosi się na pierwsze widły w tym miesiącu.
  • Re: oj innwestorki... Autor: ~Ciekawy [46.112.78.*]
    Chyba w tym półroczu
    Za ten rok, dobry samochód w podatku
    Witam .Bez emocji,zarabiamy,ale korekta też będzie i nie należy popadać w euforii panike,spokojnie kibicować .!!!
    Jest tylko jeden duży problem, w tym roku obróciłem kilka razy i US bardzo dużo zarobi ale bedzie mniej do płacenia potem
  • Re: oj innwestorki... Autor: ~stefania [37.31.128.*]
    jo tam, jo tam pajacowanie jak byś tak obracał to na tym forum byś nie pisał + bańka w kieszeni a chwalisz się jak XD dzieciak co wypisuje tu głupoty co rusz
    Witam.Po 1- kultura , po 2- nic nie obracam, kupiłem 4 lata wstecz w cenie 0,8- 01,2 PLN ,trzymam i będę trzymał, tyle w temacie. Cierpliwości,tu będzie grubo, czekamy !!!
  • Re: oj innwestorki... Autor: ~stefania [37.31.128.*]
    aa to tu nie zwrotka do Ciebie tylko do tych co się tak chwalą bez sensu milionami podatkami i co tam jeszcze
  • Re: oj innwestorki... Autor: ~Amyntas [37.225.21.*]
    Ile masz akcji
    Uspokój sie chłopczyku po co te nerwy
    Witam. Warto byśmy się dzielili wiadomościami sprawdzonymi, pozytywnymi, w miarę obiektywnymi, nie ubliżają sobie na wzajem. Mogę zrozumieć ,że przy korekcie ponoszą nerwy , ale nie znaczy, że spółka bankrutuje. Lubawa pokazuje raczej w czasie wiele pozytywnych cech odnośnie do poprzednich lat, jest w ciągłym rozwoju i na czasie .Cierpliwości.!!!
  • Re: oj innwestorki... Autor: _xd [185.227.138.*]
    Siema, znowu kolejny nick xD Ale masz parcie xD
  • Re: oj innwestorki... Autor: ~Jurek [91.123.210.*]
    Scenka zaadresowana, scenka odczytana... Widzę że forum straciło odrobinę koloryt.Odzyska jak wrócę.Też za Wami tęsknię, ale pojawił mi się problem przyziemnej natury który muszę rozwiązać. Nie będę o nim pisał bo się do tego nie nadaje. Chciałem tu dokupić ale w oczekiwaniu na 9 kupiłem dwie spółki na których dostałem lekkiego haka. On o tym wie.Widzę że furmanka ruszyła i że to nie był blef. Mówi się że na giełdzie jest głupotą mieć do kogoś zaufanie nawet jeśli to jest najwspanialszy i najbardziej wpływowy giełdziaż, a może właśnie wtedy. Ale tym razem głupotą chyba było go nie mieć.Ciekawy i inni poznali swoje miejsce, dlatego wolę być neutralny bo cenię sobie wolny wybór choć może okazać się że nie wyjdę na tym najlepiej.Ech... może jeszcze nie wszystko stracone bo tamte nie takie chyba złe i po jakimś ruchu wejdę tu korzystnie.Pozdrowionka everybody. Udaje się do swojego węzła w przenośni dosłownie. Przynajmniej mam ruch na świeżym powietrzu...
  • Re: oj innwestorki... Autor: ~xxxxxxxxxx [87.116.245.*]
    WITAM . XD , NIE MAM ZADNEGO PARCIA , LUBAWA KUPIONA 0,8-1,2PLN I DALEJ SPOKOJNIE CZEKAM NA WYZSZE POZIOMY W CZASIE JAKIM ? , NIE WIEM , ALE CZEKAM . CO NAS INTERESUJE TWOJE PRYWATNE ZYCIE I INWEST.. TU LUBAWA , TU GIEŁDA .TO ODPOW. NA POWYZSZY WPIS. CIERPLIWOSCI .!!!
  • Re: oj innwestorki... Autor: ~Jurek [91.123.210.*]
    Rozumiem, wiem to takie prywatne sprawy bardzo nudne, ale terenówka mi się w górach skulnęła bo kierowczyni wysiadła bez ręcznego na chwilę bo zapomniała szminki... Teraz na linach na RĘCZNYCH wciągarkach skracając te liny wiążąc węzły i rozwiązując (ha!!!) wciągam go na górę. Żadna "pomoc" się tego nie podjęła bo zbyt pochyło...
    Pomyślałem że jednak napiszę bo "ubaw" mam po pachy i będę dobrze dotleniony. Teraz już do węzłów...
[x]
LUBAWA -0,54% 9,19 2025-11-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.