• Zacieramy rączki!! Autor: ~KoleśGit [46.151.21.*]
    Jeśli by tu pojawiła się cena w okolicy 2 złote to dokupuje bo gra jest na wysokim poziomie ale czy dostanę taką szansę?
  • Re: Zacieramy rączki!! Autor: ~DawidCzapla [85.221.188.*]
    Jeszcze dwie takie sesje i kupisz po 1.6-1.8
    A patrząc na ostatnie info nie zapowiada się na wzrosty takie przesunięcia i problemy na tym etapie produkcji mogą odsunąć datę premiery o rok .
  • Re: Zacieramy rączki!! Autor: ~KoleśGit [46.151.21.*]
    Szczerze to nie spodziewałem się takich spadków! Zakładałem korekty w locie rzędu 20 groszy a tu już od ostatniego szczytu już ponad 30 groszy różnicy. Słaby ten trend lub mamy teraz głębszą korektę.
  • Re: Zacieramy rączki!! Autor: ~Klin [46.134.120.*]
    Uciekaj, ratuj kapitał. Czego tu szukasz
  • Re: Zacieramy rączki!! Autor: ~Filon [212.180.223.*]
    Jakie przesunięcia? Gdzie masz informacje? Podaj źródła albo nie siej fermentu
  • Re: Zacieramy rączki!! Autor: ~Klin [46.134.120.*]
    Przecież ten podrzędny mazgaj nie ma żadnego źródła.
  • Re: Zacieramy rączki!! Autor: ~Dede [104.28.60.*]
    To ty nie naganiaj tutaj na dwa zeta ciągle!
  • Re: Zacieramy rączki!! Autor: ~Klin [217.96.207.*]
    Ja naganiam :D zobacz człowieku co wychodzi z tego co napisałem kilka dni temu. Już wyszliśmy dołem z klina. Już klin stał się oporem. Będzie niżej tylko ty nie dopuszczasz tego dalej do siebie. Samowyoarcie to fajna psychologia
    Hahahahah zamiast patrzeć na te swoje gwoździe czy czy inne bazgroły to poobserwuj siebie taśmę, lepiej na tym wyjdziesz. Marzysz o 2 zetach a popyt jak przeważał tak przeważa nad podąża - weź kalkulatorek do ręki i policz liczbę akcji po prawej i po lewej pięciu rzędów z arkusza.
  • Re: Zacieramy rączki!! Autor: ~Klin [46.134.111.*]
    Na ten moment amatorze sprawdza się moje, cały czas o tym pisałem. Teraz powoli lecimy niżej. Ja ci dałem fakty a ty mi zestaw marzeń.
    Tak tak kolarzyno jedna
    Już ci to tłumaczyłem, ale myślenie nie jest twoją najmocniejszą stroną. Kolarstwo to zupełnie inna technika. To co ja robię to aktywne zarządzanie kapitałem. Wytłumaczę jak dziecku. Mam akcje, ale ustalam plan realizacji poziomów wyjścia. Jak kurs idzie odcinam kupony wg planu. Wtedy też rysuje sobie poziomy gdzie kurs akcji jest dla mnie atrakcyjny na ponowną akumulację. Jak spada kupuję. Dzięki temu mam więcej akcji. Wszystko to się sprawdza jeśli trend nie zawrócił.

Więc lepiej się nie chodź. Nie masz argumentów, nawet podstaw dziecko.
    Ale myślisz że jak obrazisz innych swoją głupotą to będziesz mądrzejszy przez to?
    Na ten moment z twojej paplaniny nic się nie sprawdza a wychodzi na moje. Produkujesz się marzeniami a ja napisałem że jest klin, z rgr na końcu, wypadliśmy dołem i jest po mojemu. Produkuj dalej marzenia.
  • Re: Zacieramy rączki!! Autor: ~Dede [104.28.80.*]
    Tylko że ja nic tu nie przewiduje, a Ty i owszem produkujesz się aż nad to żeby nagonić na 2 zeta. A kurs jak stał w boczniaku tak stoi.
    Ale kogo dziecko ja mam naganiać oferując tylko swoją prognozę? Przeciez sam pisze w postach, że trzeba być szalony by reagować na teksty kogokolwiek z tego forum. A ty chłopcze ciągle mi piszesz o naganianiu ? Jak pójdziesz z kolegami na balet oni będą pić i ty się nawalisz to oni cię nagonili ?
  • Re: Zacieramy rączki!! Autor: ~Marek [81.166.83.*]
    Mam poczucie, że mało poważny z Ciebie inwestor, skoro cały czas odpisujesz innym na forum Bankiera. Tak szczerze to poważni w zasadzie nie udzielają się tutaj, bo to forum, to jedno wielkie szambo.
    Oczywiście że to szambo, ale czy ja pisałem że jestem day traderem ? Mam pakiet długoterminowy, którym aktywnie zarządzam. Śledzę to co na wykresie. Mój kapitał pracuje, mam czas bo jestem na swoim biznesie więc co mi to.

Pisze po prostu, że będzie w końcu korekta. Nikt nie wierzy. Teraz nawet świeczki na 1h układają się bardzo negatywnie. Tylko jak pisałem, to nie jest predykcja na długi termin. To układ jaki zwiastuje korektę od 1 postu jaki założyłem. Trend jest dalej wzrostowy. Kto chce coś z tym zrobić niech robi. Ja sprzedałem 10% co posiadam i czekam by w razie w niżej dokupić.
    A co do poważnego inwestora. Pamiętam jak kupowałem Ccc na dołku, kupowałem ostatnio intela, kupowałem te rzeczy gdzie narracja była zła. Dlaczego kupowałem OML bo fundament dobry, a na tym forum pisali tylko że źle, więc kupiłem bo wiedziałem że to zwykłe straszenie akcjonariatu w akumulacji. Pozdrawiam i do zarobienia
  • Re: Zacieramy rączki!! Autor: ~ppabloo [79.190.172.*]
    Analwin miałeś się schować do budy a wciąż szczekasz nie wytrzymałeś zbyt dlugo

Akurat to nie on. On farmazony na wykresie pisał
  • Re: Zacieramy rączki!! Autor: ~majk [62.133.159.*]
    podaż przeważa, ale nie sądze by zeszło poniżej 2.30 bez jakichś fundamentalnych informacji.
    Niekoniecznie musi. Spadek do 2.3 lub lekko poniżej nie zaburza w ogóle trendu wzrostowego i na korektach wcale nie są potrzebne fundamenty, wystarczą emocje. 1W musi zostać schłodzone.
  • Re: Zacieramy rączki!! Autor: ~Marek [81.166.83.*]
    Dzięki za cynk. Puściłem połowę i będę kupować niżej. Będę mieć więcej akcji.
    Czuć sarkazm. Gdybyś faktycznie na podstawie postów kogoś sprzedawał bądź kupował lepiej idź puścić Lotto.
[x]
ONEMORE 8,58% 2,91 2026-06-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.