przez 2 dni na forum Orlenu nie pojawialy sie watki od dewajtisa, czuwaj, ano ...itp.itd ale jak widac spadl ruch i statystyki kliknięć i bankier wpuscil znowu new americans na to forum. Żałosne- wymienieni nawet nie maja rachunku maklerskiego
możesz w bardzo prosty sposob udwodnic ze posiadasz rachunek maklerski . Zrob to i po sprawie. Ciekawe ,że masz skojarzenia jedynie z FSB no cóż niech tym sie zajmie bankier.p
to jest prosty test na wiarygodność ale może inaczej ilu akcji PKN Orlen jestes wlascicielem .... lub innej ski z GPW. Otoz sa fora na bankier.pl w pełni profesjonaalne gdzie polityka nie zagląda a tam dewajtisa,czuwaj,ano nie ma. Wniosek wyciagnij sam.
Twój wpis nie ma nic wspólnego z Orlenem, a takie zarzuty mi stawiasz. To raz.
Dwa: zacytowany przeze mnie tekst z agencji TASS nie świadczy o tym, że jest to dla mnie jakieś źródło informacji. Cytat, który przytoczyłem w innym (skasowanym) wątku świadczył o tym, jak bardzo zbieżne są poglądy wielkiego Romana przyjaciela Tuska z rosyjską narracją dotyczącą Prezydenta RP Karola Nawrockiego. Jak zwykle nie trafiłeś w swoich opiniach.
Natomiast nie wstydzę się, że znam rosyjski i potrafię zarówno napisać jak przeczytać cyrylicę. Żaden język nie hańbi, a rosyjski jest powszechnie używany w większości krajów byłego ZSRR, w tym w krajach bałtyckich i na wschodniej Ukrainie.
Zapomniałem dodać, że słynny skandaliczny koncert białoruskiego artysty na stadionie narodowym, gdzie Ukraińcy wymachiwali banderowską flagą odbywał się w całości w języku rosyjskim i Ukraińcom to nie przeszkadzało.
pewnie zostałeś skierowany w swoim czasie przez pop na kurs marksizmu leninizmu do kraju robotników i chłopów, zostałeś przeszkolony w różnych tajnych przyszłych działaniach , przy okazji posiadłeś niezbędną możliwość posługiwania się ich językiem, teraz odpłacasz im oczerniając polskich patriotów donosząc do agencji tass lub rozpowszechniając ich brednie
Widać, że jesteś doskonale obeznany w metodach działania sowietów. Mniemam, że jest to twoje osobiste doświadczenie. Ja język rosyjski znam jedynie z 9 lat edukacji w PRLowskim systemie edukacji. To dość długo, by osoby dla których nauka nie była ciężarem zdobyły wystarczającą komunikatywną umiejętność posługiwania się tym językiem.
Myślę, że skoro masz taką wiedzę o czasach komuny, to też ten język znasz wystarczająco.
typowa pisowska odpowiedż -odwrócić kota ogonem,już prezes z ambony nauczał-nikt nam nie wmówi ,że białe jest białe a czarne czarne, nauka ogólnie nie sprawiała mi kłopotu za to nauka rosyjskiego i owszem w związku z czym wyrzuciłem ten język z pamięci i dobrze się z tym czuję nie ślędząc co za brednie wymyśla agencja tass
Dobrze wczułeś się rolę, wpadłeś we własne sidła. Przypomnę ci, że zawsze atakujesz mnie za tematy nie związane z Orlenem, a tu proszę. Ścigacz pisu, pisowców itp.
>>nauka rosyjskiego i owszem w związku z czym wyrzuciłem ten język z pamięci<<
Poziom twojego rozumowania też daleki od nazwania mądrością. Co ma wspólnego język z aktualnie sprawowaną władzą danego państwa? Idąc tym tokiem myślenia powinniśmy szerokim łukiem omijać język niemiecki za całokształt zbrodni tego państwa wobec Polski. Chcąc być tak solidarni z ciemiężycielami, to i angielski, hiszpański, portugalski trzeba by wyrzucić za ich kolonializm, niewolnictwo itd.
O ukraińskim już nie wspomnę za Wołyń.
Dewajtis Twoja cierpliwość do gaszenia tych poubeckich komuszych kmiotków jest wręcz anielska, niestety inteligencja homeopatyczna , której są przedstawicielami, nie pozwala im zrozumieć jak są gruzowani, to już chyba jest jakiś rodzaj masochizmu
Oni mnie nie interesują. To są przypadki stracone, nie do naprawienia. Mają jednak destrukcyjny wpływ na innych i przeciw temu trzeba działać. Nie rusza mnie nazywanie onucą i takie tam. Goście nawet nie wiedzą czym jest onuca i ważną rolę odgrywa przy noszeniu gumiaków. Nawet nie potrafiliby jej prawidłowo nawinąć na nogę.