bo to nie jest sytuacja kiedy było wymagane. wystarczy sprawdzić dlaczego było poprzednio, jaki błąd zrobiono przy transferze do sundragona /było to możliwe tylko wtedy gdyby transakcji dokonywała osoba, na którą wskazywałem/. A zwrot już nie, bo nie dotyczy osoby fizycznej, to raz, a ta osoba nie jest już w RN to dwa. Jak widzę sprzedający po 16 zł szortowi dalej piją kolę i jedzą popkorn. proponuję zbadać cukier
I jeszcze raz napiszę: Jak PZU kupuje 3 akcje PEKAO SA to nie ma ESPI, ale jak szef PZU lub szef PEKAO kupują lub sprzedaja akcje firm, którymi zarządzanią, na PRYWATNY użytek - to ESPI z 19 jest /tak jak teraz macie ESPI/ A kara wynika z tego, że pewien pan, który pozbyła się pożyczonych akcji /lub też inna osoba, z którą sie wiąże/ była w RN sundragona.
Klasyczne 19 MAR - tak jak teraz macie INFO o Orlenie, że jeden z prezesów KUPIŁ DLA SIEBIE akcje. Jak sprzedawaliśmy resztki lotosu ruskim za pomocą saudyjczyków, to ESPI było, ale nie w oparciu o 19 MAR.
Swoją drogą spółki pana Z. kiedyś informowały o wysyłaniu listu i kupnie znaczka. Więc wypadałoby poinformować ESPI czy odsetki wpłyneły czy nie - tym bardziej, że firma miałaby pierwsze wpływy w tym dziesięcioleciu
ja nie jestem interesariuszem - nigdy nie posiadałem akcji żadnej firmy pana Z. Jak masz dowody manipulacji - to idziesz do proroka albo piszesz do KNF. Wszystkich ludzi z dowodami tam odsyłam Ja nie jestem stroną sporu - tylko informuję ludzi co wyprawiali ludzie ze stajni pana Z. Masz dowody - może pogorszysz im sytuacje procesową. Maci3e dowody - idzcie do prawnika to kosztuje ze 200 zł. nie jest drogo
My mamy dowody w postaci pisma, które weszło w życie, bo sie nagle odnalazło - tyle, że reprezentacja na dzień pisma sie nie zgadza. Czyli dla mnie niepodważalna sprawa.
prawnuk, powiadomienie jest wymagane z art 69 !!! Zweryfikowane u źródła
Inaczej to przestępstwo, bo przez pożyczki zatajasz/manipulujesz faktycznym stanem posiadania (progi). W przypadku OZE pożyczki to blisko połowa akcji w obrocie.