• ESPI nie musi się pojawić Autor: prawnuk [91.150.209.*]
    bo to nie jest sytuacja kiedy było wymagane.
    wystarczy sprawdzić dlaczego było poprzednio, jaki błąd zrobiono przy transferze do sundragona /było to możliwe tylko wtedy gdyby transakcji dokonywała osoba, na którą wskazywałem/. A zwrot już nie, bo nie dotyczy osoby fizycznej, to raz, a ta osoba nie jest już w RN to dwa.
    Jak widzę sprzedający po 16 zł szortowi dalej piją kolę i jedzą popkorn.
    proponuję zbadać cukier
  • Re: ESPI nie musi się pojawić Autor: prawnuk [91.150.209.*]
    I jeszcze raz napiszę: Jak PZU kupuje 3 akcje PEKAO SA to nie ma ESPI, ale jak szef PZU lub szef PEKAO kupują lub sprzedaja akcje firm, którymi zarządzanią, na PRYWATNY użytek - to ESPI z 19 jest /tak jak teraz macie ESPI/
    A kara wynika z tego, że pewien pan, który pozbyła się pożyczonych akcji /lub też inna osoba, z którą sie wiąże/ była w RN sundragona.

Klasyczne 19 MAR - tak jak teraz macie INFO o Orlenie, że jeden z prezesów KUPIŁ DLA SIEBIE akcje.
    Jak sprzedawaliśmy resztki lotosu ruskim za pomocą saudyjczyków, to ESPI było, ale nie w oparciu o 19 MAR.

Swoją drogą spółki pana Z. kiedyś informowały o wysyłaniu listu i kupnie znaczka. Więc wypadałoby poinformować ESPI czy odsetki wpłyneły czy nie - tym bardziej, że firma miałaby pierwsze wpływy w tym dziesięcioleciu
  • errata Autor: prawnuk [91.150.209.*]
    teraz macie ESPI Orlenu
  • Re: ESPI nie musi się pojawić Autor: ~MARIO [185.21.84.*]
    MAM DOWODY NA MANIPULACJE PRAWNUK CZY MOŻEMY SIĘ SPOTKAC POZA FORUM
    ja nie jestem interesariuszem - nigdy nie posiadałem akcji żadnej firmy pana Z.
    Jak masz dowody manipulacji - to idziesz do proroka albo piszesz do KNF.
    Wszystkich ludzi z dowodami tam odsyłam
    Ja nie jestem stroną sporu - tylko informuję ludzi co wyprawiali ludzie ze stajni pana Z.
    Masz dowody - może pogorszysz im sytuacje procesową.
    Maci3e dowody - idzcie do prawnika to kosztuje ze 200 zł.
    nie jest drogo

My mamy dowody w postaci pisma, które weszło w życie, bo sie nagle odnalazło - tyle, że reprezentacja na dzień pisma sie nie zgadza. Czyli dla mnie niepodważalna sprawa.

• Re: ESPI nie musi się pojawić Autor: ~MARIO [185.21.84.*]
    MAM TEMAT NA SUPER KSIĄŻKĘ I NIEZŁY ARTYKUŁ BĘDZIE GRUBO ;
    a to jeśli mnie znasz, to maila też znajdziesz. pisz spokojnie. przeglądnę odpowiem. jak coś - zapomnę.
  • Re: ESPI nie musi się pojawić Autor: vincent_v [84.205.172.*]
    prawnuk, powiadomienie jest wymagane z art 69 !!! Zweryfikowane u źródła
    Inaczej to przestępstwo, bo przez pożyczki zatajasz/manipulujesz faktycznym stanem posiadania (progi). W przypadku OZE pożyczki to blisko połowa akcji w obrocie.
[x]
PGFGROUP 1,77% 0,46 2025-09-29 16:11:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.