• Polna Autor: ~wendy [89.228.216.*]
    kupiłem dziś polną po 14.90...
    wystawiłem zlecenie sprzedaży po 60.00...
    kiedy się zrealizuje...?
  • Re: Polna Autor: coolturalny [217.171.61.*]
    Niebawem... ;)
  • Re: Polna Autor: bolo7 [89.78.115.*]
    wendy, wcześniej niż moje :)
  • Re: Polna Autor: ~wendy [89.228.216.*]
    jeśli w ciągu dwóch lat bedzie ok. :)
    W ciągu dwóch lat to ja mam zamiar sprzedać część Polnej po 120 zł :)
    ano tak, przecież za siedem dyszek to ja też puszczę ledwie połowę papiera, reszta - zobaczy się:)
    o nie, ja chcę szybciej zrealizować zlecenia na Polnej... ;)
    zakładam, że moje minimum, czyli 70 zł będzie w najgorszym przypadku w przyszłym roku, w jego pierwszej połowie (zależy od tempa rozwoju sytuacji na spółce), jakoś może niedługo po raporcie za 2009? Chyba, że się tak rzucą ludziska w czasie najbliższego Rajdu Św. Mikołaja na polankę, że wydrą mi moje akcje wcześniej :)
    Panowie, czy Wy sami w ogóle w to wierzycie... :)
  • Re: Polna Autor: ~pijok [83.22.140.*]
    ... wierzymy ... że chciałeś być dowcipny....lecz wiemy że ci nie wyszło ,

a co do Polnej to
    ..........................................>>>>WIEMY<<<<że będzie jak jest napisane....
    Dnia 2009-09-21 o godz. 22:42 ~pijok napisał(a):
    > ... wierzymy ... że chciałeś być dowcipny....lecz wiemy że
    > ci nie wyszło ,

a co do Polnej to
    > ..........................................&gt;&gt;&
    > amp;gt;&gt;WIEMY&lt;&lt;&lt;&lt;że
    > będzie jak jest napisane....

............
    prorok jaki czy co....

• Re: Polna Autor: ~ekonomik [95.49.208.*]
    He he, wy to chyba o gieldzie nie macie wielkiego pojecia. Moze zrealizuje sie jutro, kto wie :-). Wez lepiej zainwestuj w cos z perspektywami np. Pointgroup, IDM, LC Corp, jakas spolke Karkosika (np. Alchemie) chociaz pewnie i tam zysk 400 % jest malo prawdopodobny.
  • Re: Polna Autor: ~pijok [188.123.192.*]
    ~ekonomik~
    to powtórz , którą dzisiaj mamy wziąć spółkę , oprócz IDM (ją już mamy)...
    -POointgrup - będzie jeszcze gorzej...
    LC Corp - trochę za późno ..., niech trochę zjedzie (do 1,45)
    A Karkosika to se sam kup...
    Ekonomik, licząc siłę wzrostów nie bierz pod uwagę ani dna kursu Polnej, ani dzisiejszych notowań - w sytuacji kumulacji akcji przez duże podmioty właściwszym jest uwzględnienie momentu, gdy zakończą swoje zakupy. Mniej więcej określam ten poziom na 20 zł, czyli że do tego momentu akcje będą skupowane przez nich. Oczywiście, im taniej zapłacą za poszczególne akcje, niż 20 zł, tym korzystniej dla nich, bo przy wspomnianych 100K zakupu dziejszy kurs to jest lekko pół bańki w kieszeni.
    I chyba nikt nie sądzi, że jak poważni inwestorzy skupują akcje do 20 zł, to po to, żeby potem zdrożały do 30 zł...

Do prognozowanych przeze mnie minimum 70 zł jest 250% od poziomu 20 zł. Po zakończeniu zakupów przez "dużych" Polna bez problemu może zrobić to w 2, 3 miesiące.
    Ciekawostka, nigdy na naszym forum podczas analizy technicznej Polnej nie wspomniano o odwróconej formacji RGR.
    Bawiąć sie Metastockiem dzisiaj właśnie ją wypatrzyłem. Co ciekawe wzrost po jej wytworzeniu sięga 14,88 zł. Kurs stanął jak wryty właśnie na tym poziomie, więc to nie może być przypadek, ale pozytywnym elementem jest tutaj wytworzenie się trójkąta, który to zapowiada dalsze wzrosty.
    Reasumując: na dniach a najlepiej jutro powinno wyjaśnić się czy Polna pójdzie w dobrą stronę. Trójkąt zawęrza się i nie ma już miejsca na ruch, najwyższy czas poznać plany naszej spółeczki...
    AT Polna

http://w729.wrzuta.pl/obraz/aMvhVAM9lYP/polna_at

Obraz można powiększyć...
    za ładnie ruszyło od końca sierpnia, to skupujący wycisza, jak to robił wcześniej; wtedy potrafił sobie robił kilkunastodniowe przerwy w zakupach - ciekawe, czy teraz też będzie w stanie tyle wytrzymać - póki co, już któryś dzień z kolei nie szarpie mocniej, tylko bawi się w gaszenie kursu...

Panie R. , miej Pan litość, choć pod 16 zł, tam możemy chwilę postać, bo tu w okolicach 14,5 już nam się znudziło... ;)
[x]
POLNA -1,84% 16,00 2017-11-27 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.