Jak odejmiesz 2,5% rocznie kosztow pozyczki to zostaje nie za wiele przychodow. Rozumiem, ze za to pozyczajacy obejmie akcje o 10% nizej niz ci co po 1.2 PLN , czyli mamy kolejna emisje po 1,08 PLN.Nie za bardzo wiem skad ten szal, bo to niskorentowny biznes, a Cashycki ma sporo akcji po 6 gr.Czas pokaze gdzie to sie zatrzyma.
Wał piękny pożyczki i balon nadmuchany i sypanie akcjami mają po groszach akcje drukowane 45 mln dla siebie samych ahhahaha
Hehe zaczyna się
Jak się już ogarniesz z poranna toaleta na peronie co może chwilę zająć przy takim tłoku to napisz skąd wziąłeś taka kapitalizację
Nie pozdrawiam:)
Ja mam taką samą misje
Ostrzegam ludzi ze trole wynajęte nie sprawiły że ktoś odda po 14 a nie za miesiąc po 50
Zapewne jest tu wielu który oddali po 2.5 PLN lub 3 i co im teraz powiesz ?
No co powiesz ?
Ooo heheh
Trol robi się agresywny jak widzie że mógł zarobić a siedzi na peronie
Otóż drogi trolu akcji jest 16mln x 14
To sobie policz jaka jest kap
Nie pozdrawiam
Dla siebie samych w zamian za jakie shitkoiny hahah i pożyczki BTC zero własnych aktywów a spółką nadmuchana na kapitalizację 1 mld przy 61 mln akcji powrót do bazy będzie szybko mają 45 mln akcji po groszach...
Spokojnie - niejaki truskawka nagania na wielu spółkach i na każdej widzi 10-20-50 PLN już niedługo hahaha
Tutaj już spekula wycisnęła wszystko co mogła - jeszcze troszkę pomęczą poziom 10-12 PLN i jak zrealizują wszystkie zyski to pójdą ubierać na innej spółce :)