• Playstation State of Play Autor: ~Rafał [172.225.187.*]
    Jutro 24 września o godz. 23:00 Valor Mortis na Playstation State of Play
  • Re: Playstation State of Play Autor: ~bibi [5.173.56.*]
    pieknie
  • Re: Playstation State of Play Autor: ~kuba [89.64.87.*]
    cudownie
  • Re: Playstation State of Play Autor: ~Runner [93.105.177.*]
    Mało prawdopodobne, żeby OML w tak krótkim czasie od Gamescom udostępniał kolejny materiał. Zbyt szybko, nie ma co się łudzić nawet. Prędzej przy nastepnym state of play który by był w Marcu. Nie moge sie wystrzelać z wszystkich trailerów.
    "Other tidbits shared by the rumor include word that a new Valor Mortis trailer will be revealed." ciekawe na ile to plotka i czy faktycznie będzie nowy trailer.
  • Re: Playstation State of Play Autor: ~Rafał [104.28.114.*]
    Nie nastawiam się na nowy trailer, a raczej pokazanie tego z gamescom. Jeśli pojawi się nowy materiał to raczej mnie zaskoczą.
  • Re: Playstation State of Play Autor: ~rsi [138.199.59.*]
    jeżeli pokażą nowy materiał i zaskoczą bardzo pozytywnie jak na GC to jutro możemy otwierać się na górnych
  • Re: Playstation State of Play Autor: ~Arek [5.173.178.*]
    Mówili, że marketing będzie krótki, ale intensywny, więc myślę, że to bardzo prawdopodobne
  • Re: Playstation State of Play Autor: ~Fisher22 [84.234.126.*]
    Biorąc pod uwagę, że od jutra zaczynam się Tokio, może się kończyć czas na tanie zakupy i możemy w tym tygodniu nie tylko dotknąć ale i zamknąć powyżej 3 PLN
  • Re: Playstation State of Play Autor: ~Runner [80.50.145.*]
    Widzę, że już wszyscy za bardzo w kosmos lecicie. Oni nie mają takiego budżetu i na stanowisku w Tokyo można liczyć na ekspozycje lepszą niż na Pax w USA ale wątpię żeby chociaż odrobinę zbliżyli się do Gamescome. To są ogromne koszta któych ta firma nie jest wstanie pokryć. Dlatego wątpię żeby w dzisiejszym State of play byli. Raczej można się spodziewać przy następnym. To dla nas też jest lepsza perspektywa. Ta gra jest super ale nie aż tak żeby zrobić z niej kilkanaście trailerów to nawet fabuły głebszej nie ma, to nie Cyberpunk. Więc zdrowiej dla marketingu by było być na następnym state of play w grudniu-lutym.
    jesteś w dużym błędzie:) a przypomnij sobie jaką fabułę miał GR1 to może coś ci się wyjaśni
  • Re: Playstation State of Play Autor: ~Runner [80.50.145.*]
    Nie miał żadnej i co? Nie miał też cinematic trailerów. Dopiero GR2 miał sporo cinematic trailerów.
    Wszystko zależy w sumie kiedy ma byc premiera bo jeżeli rzeczywiście 1Q 2026 to można wystrzalać się z wszystkiego. Ale jak później to rozsądniej by było dopiero nowy cinematic w grudniu dać po playtestach.
  • Re: Playstation State of Play Autor: ~NeoHeisenberg [185.172.240.*]
    Uważacie, że VM może już być wydany w 1Q 26 , czy raczej koniec 26? Ktoś wyżej wspomniał o krótkiej, intensywnej kampanii.
  • Re: Playstation State of Play Autor: ~Smarekxy [37.31.58.*]
    Chyba w przypadku gier krótka to nie znaczy, że w 1 kwartał zrobią i wypuszczą grę. Osobiście obstawiam, że gra będzie wypuszczona razem z przejściem Spółki na rynek główny - ma to nastąpić w perspektywie kilku kwartałów od złożenia prospektu.
    Moim zdaniem Q1 26 to chyba za szybko, choć fajnie byłoby zobaczyć grę jak najwcześniej, to ja wolę, żeby byłą później i dopracowana, bo wszyscy widzieliśmy po CDR jak się kończy wypuszczenie gry niedopracowanej z bugami.
    Myślę, że najwcześniej Q2-Q3 26
    Miałem na myśli koniec marca 26, mamy więc 7 miesięcy, kampania zaczęła się miesiąc temu.
    w każdej chwili może zostać ogłoszona data premiery, ale uważam, że spółka poda konkretną datę bliżej debiutu na głównym i tego należy się spodziewać
  • Re: Playstation State of Play Autor: ~ppabloo [79.190.172.*]
    Ja po cichu liczę na 1/2 kwartał 2026 sugerując się kilkoma poszlakami z wywiadów z prezesem i Lirycal .
    Prezes mówił że kampanię chcą zrobić szybką i intensywną a lirycal w którymś z wywiadów wspomniał że pierwsze premiery będą już na początku 2026 .
    intensywność kampanii już obserwujemy a co dalej będzie to zobaczymy

Czy dobrze myślę, że wysoce prawdopodobne jest, że możemy się spodziewać wersji demonstracyjnej gry przed premierą? Czy była jakaś wzmianka o tym, nie licząc tematów playtestów oraz demka w Japonii?
  • Re: Playstation State of Play Autor: ~Leo2510 [5.173.212.*]
    A jak mam nadzieje ze jeszcze: mouse p.i of Hare, wojownicze zolwie ninja ostatni ronin, LEGO Batman legacy the dark knight, Max Payne 1 i 2 remake, Marvel venom, marvel's 1943 of hydra, a plague tale 3,
    Tytuły potwierdzone: marvel's worverive i god of war spin-off Grecja
    "State Of Play games leaked -Valor Mortis will get a new look. -God of War: Dawn of Olympus will release in 2026. -Resident Evil Requiem with a special surprise -Saros will show off gameplay -Wolverine will end the show #stateofplay". tylko najgorzej, że na tego twitta, konto valor mortis odpowiedziało "Did someone forget to cc us? " wiec chyba nici z state of play :/
  • Re: Playstation State of Play Autor: ~Runner [93.105.177.*]
    Haha i co kto miał rację
    To jest za wcześnie na state of play drodzy inwestorzy.
  • Re: Playstation State of Play Autor: ~wymagane [77.32.246.*]
    Piłsudski miał rację
[x]
ONEMORE -0,55% 2,73 2025-09-26 16:41:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.