nie tylko wiele kontraktów i zwiększenie zaangażowania przez P. Jakubasa. Godna uwagi jest niska cena oraz wskaźniki. Wg mnie szybko osiągniemy 10zł. Pozdrawiam akcjonariuszy
no cóż, zaangażowanie Jakubasa to akurat nie jest dobra wiadomość, gościu słynie z robienia w bambuko akcjonariuszy, jest w tym mistrzem, natomiast mam nadzieję, że mimo Jakubasa wskaźniki przeważą, chociaż z tą szują nigdy nie wiadomo, w każdym razie drżę o swoją kasę od kiedy Jakubas zwiększył zaangażowanie pozdro
nei pajacuj zobacz Polną Jakubas dokupiłogłosiłwezwanie a kurs jest 40 % powyzęj ceny z wezwania he he nie dać siewyleszczyc z mega tanich biletów Energopolu
nie twierdzę że enp nie jest tanie, ale dla mnie Jakubas to kawał skur.... i złodzieja, mam trochę kasy (nawet trochę więcej niż trochę)w energopolu i zaczynam się bać, człowieku, w czasie kiedy Polna wzrosła 40% inne spółki rosły po 200-300%, to żaden argument. Nie mam zamiaru uciekać z energopolu, wręcz przeciwnie, dokupuję systematycznie, ale z gangsterami w białych kołnierzykach nie chciałbym grać w jednej drużynie
jakubas , wojciechowski , przez takich złodziei jak oni w jeden dzien straciłem połowe kapitału ;moze ktos pamieta fuzję energopolu i jw constr. i co z tego zostało ; płacz akcjonariuszy .radziłbym wiec uwazac na tych typów .
zgadzam się z kolegą, który mówi o 10 zł w krótkim czasie.Ja mam sporo Energopolu i czekam na owocne zyski.Kiedy będą? Gdy znikną forumowicze obrażający dobrych inwestorów!!!!
Wg. mnie 15 lada moment!!!