• polecam - dlaczego? Autor: ~stary [87.248.81.*]
    nie tylko wiele kontraktów i zwiększenie zaangażowania przez P. Jakubasa. Godna uwagi jest niska cena oraz wskaźniki. Wg mnie szybko osiągniemy 10zł. Pozdrawiam akcjonariuszy
  • Re: polecam - dlaczego? Autor: ~dread [79.162.83.*]
    no cóż, zaangażowanie Jakubasa to akurat nie jest dobra wiadomość, gościu słynie z robienia w bambuko akcjonariuszy, jest w tym mistrzem, natomiast mam nadzieję, że mimo Jakubasa wskaźniki przeważą, chociaż z tą szują nigdy nie wiadomo, w każdym razie drżę o swoją kasę od kiedy Jakubas zwiększył zaangażowanie pozdro
  • Re: polecam - dlaczego? Autor: ~Jakubas [95.40.161.*]
    nei pajacuj zobacz Polną Jakubas dokupiłogłosiłwezwanie a kurs jest 40 % powyzęj ceny z wezwania he he nie dać siewyleszczyc z mega tanich biletów Energopolu
  • Re: polecam - dlaczego? Autor: ~dread [79.162.83.*]
    nie twierdzę że enp nie jest tanie, ale dla mnie Jakubas to kawał skur.... i złodzieja, mam trochę kasy (nawet trochę więcej niż trochę)w energopolu i zaczynam się bać, człowieku, w czasie kiedy Polna wzrosła 40% inne spółki rosły po 200-300%, to żaden argument. Nie mam zamiaru uciekać z energopolu, wręcz przeciwnie, dokupuję systematycznie, ale z gangsterami w białych kołnierzykach nie chciałbym grać w jednej drużynie
  • Re: polecam - dlaczego? Autor: ~krzysiek [83.2.207.*]
    jakubas , wojciechowski , przez takich złodziei jak oni w jeden dzien straciłem połowe kapitału ;moze ktos pamieta fuzję energopolu i jw constr. i co z tego zostało ; płacz akcjonariuszy .radziłbym wiec uwazac na tych typów .
  • Re: polecam - dlaczego? Autor: ~franz [77.115.239.*]
    zgadzam się z kolegą, który mówi o 10 zł w krótkim czasie.Ja mam sporo Energopolu i czekam na owocne zyski.Kiedy będą? Gdy znikną forumowicze obrażający dobrych inwestorów!!!!
    Wg. mnie 15 lada moment!!!
  • Re: polecam - dlaczego? Autor: ~krzysiek [83.2.207.*]
    no jak ty gosciu myslisz ze los energopolu jest w rekach forumowiczów to zycze powodzenia
  • Re: polecam - dlaczego? Autor: ~dread [87.96.11.*]
    hehehe uczciwych inwestorów...ale jajcarz z Ciebie Franz...i naiwniak...dobry dowcip na weekend.
[x]
CNT 1,54% 13,20 2023-05-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.