Taka jest strategia marketingowa i komunikacyjna, niestety wcześniej to nie możliwe. Zespół liczy 50 osób, osobny został wyznaczony do pracy nad RV Camp, podobnie jest z Shady Deals. Po wydaniu jednego projektu, ta część zespołu która zakończyła nad nim prace jest przydzielana do produkcji kolejnego. Inaczej panowałby chaos. Podobnie ma się rzecz z lokowaniem RV Camp na rynku, do momentu premiery oraz bezpośrednio po niej, po to by zmaksymalizować przychody, gdy chodzi o marketing GSS istnieje tylko RV Camp. Wczorajszy live pokazał, że Drago zakończyło etap pracy w ciszy. Przed nami wiele ciekawych wydarzeń.
Mały FF tutaj, zupełnie inna sytuacja niż na Duality. I dobrze i źle. Słabo z mocnym pójściem w górę szybko ale z kolei słaby dostęp do akcji i szansa na organiczny wzrost. Jednym słowem mniej powinna być podatna na spekulacje, spółdzielnie itp
W pewnym sensie rozumiem Twój punkt widzenia. Generalnie Drago jest pozycją w której widzę największy potencjał z całego mojego portfela i nie zdziwi mnie, jeśli bardzo szybko zyska nawet kilkaset procent. Oboje wiemy, że to możliwe. Moim zdaniem ta spółka tak długo milczała oraz kurs akcji tak długo znajdował się w stagnacji, "szorując po dnie" że teraz wystarczy "niewiele" byśmy zobaczyli zmianę o 180 stopni. Miło że również tu jesteś, na Duality kurs już urósł kilkaset procent, pamietam jak zaczynałem dzielić się moimi wnioskami dotyczącymi Duality przy kursie 75gr, wtedy kilka złotych było to tam nie do pomyślenia dla większości, po czym kurs odnotował wzrost o 200% tak naprawdę w kilka sesji. Teraz mogę założyć się, że gdy zdradzę mój target jeżeli chodzi o kurs Drago Entertainment a mianowicie 200 złotych za jedną akcję wielu również może wydawać się to nieprawdopodobne. Ja jednak uważam inaczej i z czasem podzielę się moimi wnioskami i analizami tutaj na forum. Nie pozostaje nam nic innego, jak spokojnie obserwować Drago Entertainment i cieszyć się gdy kurs ruszy z siłą godną potencjałowi jaki posiada Drago. Pozdrawiam Akcjonariuszy