Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  25,00 zł , zmiana od tamtej pory: 15,60%

Re: Po premierze RV Camp konkretne informacje na temat Shady Deals

W pewnym sensie rozumiem Twój punkt widzenia. Generalnie Drago jest pozycją w której widzę największy potencjał z całego mojego portfela i nie zdziwi mnie, jeśli bardzo szybko zyska nawet kilkaset procent. Oboje wiemy, że to możliwe. Moim zdaniem ta spółka tak długo milczała oraz kurs akcji tak długo znajdował się w stagnacji, "szorując po dnie" że teraz wystarczy "niewiele" byśmy zobaczyli zmianę o 180 stopni. Miło że również tu jesteś, na Duality kurs już urósł kilkaset procent, pamietam jak zaczynałem dzielić się moimi wnioskami dotyczącymi Duality przy kursie 75gr, wtedy kilka złotych było to tam nie do pomyślenia dla większości, po czym kurs odnotował wzrost o 200% tak naprawdę w kilka sesji. Teraz mogę założyć się, że gdy zdradzę mój target jeżeli chodzi o kurs Drago Entertainment a mianowicie 200 złotych za jedną akcję wielu również może wydawać się to nieprawdopodobne. Ja jednak uważam inaczej i z czasem podzielę się moimi wnioskami i analizami tutaj na forum. Nie pozostaje nam nic innego, jak spokojnie obserwować Drago Entertainment i cieszyć się gdy kurs ruszy z siłą godną potencjałowi jaki posiada Drago. Pozdrawiam Akcjonariuszy

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DRAGOENT -2,36% 28,90 2025-10-31 15:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.