Zostanie tu wymyślone w straszących postach? Nie kupować bo to podbitka pod wywalanie po podaniu prognozy przychodów w poniedziałek lub wtorek? Składany iphorne z klapką okaże się klapą i pogrąży spółkę? Samsung przestanie produkować i dostarczać ekrany smartfonów spółce Apple? Produkcja budowlano-montażowa w sierpniu 2025 r. spadła o 6,9 proc. rdr?
Zagrożeń sporo, spadnie to spadnie, każdy ma z tyłu głowy zagrożenia, po co to wszystko.
Ja nikogo nie straszę bo sam mam bardzo dużo akcji kupionych :) ja tylko przestrzegam przed bardzo możliwym załamaniem rynków :) a tak na serio to przecież nikt nie sugeruje się wpisami zamieszczonymi na bankierze :) poziom wpisów na bankierze jest bardzo niski i mało treściwy ;) jednym słowem jest często żenujacy :) podam jakiś przykład - zaraz ATH, idziemy na 30 - 40 zł itd.
ty wyznaczasz poziom postow na bankierze, ostatnio 16 z 30 na głownej asbisu to byly twoje wysrywy o niczym. czekamy na dane o bezrobociu w Boliwii i wtedy to juz kaplica i zalamanie na rynkach, bo zawsze jest mozliwe, nie?
Może nikt się nie sugeruje, ale nie znaczy to, że trzeba zaśmiecać forum. A to dziecko specjalnej troski po to tu jest. Straszyć i utrudniać dostęp do jakichkolwiek prawdziwych informacji.
Ja się dziwie ze Aruś nic nie pisze o przewrocie politycznym w Nepalu, co tam się przecież działo, dużo zabitych, spalone budynki rządowe, duże mocne wydarzenie, a ten cicho, slabo Aruś słabo, spadek formy, chyba nie masz już pomysłów jak tu zdeprecjonować sukces Asbisu albo po prostu zaczeli mniej płacic
Nepal nie ma wpływu na światową gospodarkę, co innego carrefure który sprzeda 800 sklepów w polsce bo są deficytowe. Tak może być z salonami Samsunga - których Asbis nie uciągnie jak będą przynosiły straty.
Nagle nie ma wpływu? A te inne bzdury które podawałes jako przykład niby miały? xD to podaj kryteria jakimi się kierujesz przy wklejaniu tych wypocin xD a co do sklepów Samsunga to poczytaj dokładnie, kupili rentowna cześć działalności, sprzedaż dostosują do własnych potrzeb, będą sprzedawać co będą chcieli, więc dlaczego z góry zakładasz że będą mieli straty? Na jakiej podstawie? Bo Aruś sobie życzy żeby miał możliwość znowu pisania bzdur na forum i rozbawiania pozostałej części inwestorów?
Arek ma naganiać na spadki. No i zaśmiecać forum. Takie jego zadanie. Na szczęście wszyscy o owym wiedzą i z zjednym z nim można się zgodzić. Że jego wpisy nie mają absolutnie żadnego znaczenia i wpływu, bo każdy go tutaj traktuje jak błazna:)
A ty uważasz że twoje wpisy mają jakiś wpływ na kurs albo sens ? skoro nie mają a na 100 % nie mająto po co je piszesz ? moje są oparte o jakąś merytorykę która moze siępodobać albo nie ! a wasze wpisy w większości to czyste bzdety które nie majążadnej merytoryki :) ponadto widzę że nie potrafisz zrozumieć tego co piszę :) ale bardzo dobrze - tak powinno być :) konkurencja mi nie jest potrzebna ! zaraz pewnie będę odkupywał akcje które sprzedałem :)