• A co tam jutro Autor: ~zen_on [87.99.114.*]
    Zostanie tu wymyślone w straszących postach?
    Nie kupować bo to podbitka pod wywalanie po podaniu prognozy przychodów w poniedziałek lub wtorek?
    Składany iphorne z klapką okaże się klapą i pogrąży spółkę?
    Samsung przestanie produkować i dostarczać ekrany smartfonów spółce Apple?
    Produkcja budowlano-montażowa w sierpniu 2025 r. spadła o 6,9 proc. rdr?

Zagrożeń sporo, spadnie to spadnie, każdy ma z tyłu głowy zagrożenia, po co to wszystko.

• Re: zen_on Autor: arkadiusztoja [217.96.157.*]
    Ja nikogo nie straszę bo sam mam bardzo dużo akcji kupionych :) ja tylko przestrzegam przed bardzo możliwym załamaniem rynków :) a tak na serio to przecież nikt nie sugeruje się wpisami zamieszczonymi na bankierze :) poziom wpisów na bankierze jest bardzo niski i mało treściwy ;) jednym słowem jest często żenujacy :) podam jakiś przykład - zaraz ATH, idziemy na 30 - 40 zł itd.
  • Re: zen_on Autor: ~wladek [147.161.249.*]
    ty wyznaczasz poziom postow na bankierze, ostatnio 16 z 30 na głownej asbisu to byly twoje wysrywy o niczym. czekamy na dane o bezrobociu w Boliwii i wtedy to juz kaplica i zalamanie na rynkach, bo zawsze jest mozliwe, nie?
  • Re: zen_on Autor: ~Antynagon [157.25.25.*]
    Może nikt się nie sugeruje, ale nie znaczy to, że trzeba zaśmiecać forum. A to dziecko specjalnej troski po to tu jest. Straszyć i utrudniać dostęp do jakichkolwiek prawdziwych informacji.
  • Re: A co tam jutro Autor: ~Takaprawda [109.241.229.*]
    3 wiedźmy dadzą dzisiaj wycisk:))
  • Re: A co tam jutro Autor: ~Elczapo [83.12.16.*]
    A co mają powiedzieć ci co są na JSW albo Bumech (tu coś ala Krauze i jego Petro- niezla ośla nagonka).
  • Re: A co tam jutro Autor: ~hmm [37.248.215.*]
    Ja się dziwie ze Aruś nic nie pisze o przewrocie politycznym w Nepalu, co tam się przecież działo, dużo zabitych, spalone budynki rządowe, duże mocne wydarzenie, a ten cicho, slabo Aruś słabo, spadek formy, chyba nie masz już pomysłów jak tu zdeprecjonować sukces Asbisu albo po prostu zaczeli mniej płacic
  • Re: hmm Autor: arkadiusztoja [217.96.157.*]
    Nepal nie ma wpływu na światową gospodarkę, co innego carrefure który sprzeda 800 sklepów w polsce bo są deficytowe. Tak może być z salonami Samsunga - których Asbis nie uciągnie jak będą przynosiły straty.
  • Re: hmm Autor: ~Marian [37.225.7.*]
    Poszła transakcja 5 szt. po 27,80 zł. Czuję, że Arkadiusz się wyzerował.
  • Re: hmm Autor: ~hmm [37.248.215.*]
    Nagle nie ma wpływu? A te inne bzdury które podawałes jako przykład niby miały? xD to podaj kryteria jakimi się kierujesz przy wklejaniu tych wypocin xD a co do sklepów Samsunga to poczytaj dokładnie, kupili rentowna cześć działalności, sprzedaż dostosują do własnych potrzeb, będą sprzedawać co będą chcieli, więc dlaczego z góry zakładasz że będą mieli straty? Na jakiej podstawie? Bo Aruś sobie życzy żeby miał możliwość znowu pisania bzdur na forum i rozbawiania pozostałej części inwestorów?
  • Re: hmm Autor: ~Antynagon [157.25.25.*]
    Arek ma naganiać na spadki. No i zaśmiecać forum. Takie jego zadanie. Na szczęście wszyscy o owym wiedzą i z zjednym z nim można się zgodzić. Że jego wpisy nie mają absolutnie żadnego znaczenia i wpływu, bo każdy go tutaj traktuje jak błazna:)
  • Re: hmm Autor: arkadiusztoja [217.96.157.*]
    A ty uważasz że twoje wpisy mają jakiś wpływ na kurs albo sens ? skoro nie mają a na 100 % nie mająto po co je piszesz ? moje są oparte o jakąś merytorykę która moze siępodobać albo nie ! a wasze wpisy w większości to czyste bzdety które nie majążadnej merytoryki :) ponadto widzę że nie potrafisz zrozumieć tego co piszę :) ale bardzo dobrze - tak powinno być :) konkurencja mi nie jest potrzebna ! zaraz pewnie będę odkupywał akcje które sprzedałem :)
  • Re: hmm Autor: ~Antynagon [157.25.25.*]
    Oparte o merytorykę:). Milioner analfabeta i do tego mitoman:):). Na nogi, bo na głowę za późno
[x]
ASBIS -0,14% 27,68 2025-09-25 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.