Ładna piosenka, MOI UKOCHANI PISOWCY:) Posłuchajcie sobie w wolnej chwili - jest tam trochę o wszystkim...
A poza tym.. Zbliża się finał - NIK mówi teraz po 4 latach co ja mówiłem od razu - że była zorganizowana grupa przestępcza:) Śmieszne, prawda? Żeście Getback zniszczyli i w sposób pośredni okradli ( te obligacje w ogóle nie powinny były wejść na rynek, KNF zawalił, może celowo, nie wiem... ) a chcieliście wrobić w to IDEA BANK, hehe - w jakimś sensie Wam się udało - sporo zniszczyliście.... Ale nie wszystko... Zawsze jest jasne, czyste i niezwykłe światło - Wy MOI UKOCHANI PISOWCY nigdy już tego światła nie zobaczycie, przykro mi....
Poczytajcie MOI UKOCHANI PISOWCY... JAK CHILON CHILONIDES.... Wrócicie na dobrą drogę - ja w to wierzę! I mimo wszystko... Wierzę w Was.... Nigdy bym Was nie odrzucił, nie umiałbym..
Miejmy nadzieję!… nie tę lichą, marną, Co rdzeń spróchniały w wątły kwiat ubiera, Lecz tę niezłomną, która tkwi jak ziarno Przyszłych poświęceń w duszy bohatera.
Miejmy nadzieję!… nie tę chciwą złudzeń, Ślepego szczęścia płochą zalotnicę, Lecz tę, co w grobach czeka dnia przebudzeń, I przechowuje oręż i przyłbicę.
Miejmy odwagę!… nie tę jednodniową,
Co w rozpaczliwem przedsięwzięciu pryska, Lecz tę, co wiecznie z podniesioną głową Nie da się zepchnąć z swego stanowiska.
Miejmy odwagę!… nie tę tchnącą szałem, Która na oślep leci bez oręża,
Lecz tę, co sama niezdobytym wałem Przeciwne losy stałością zwycięża.
Miejmy pogardę dla wrzekomej sławy, I dla bezprawia potęgi zwodniczej, Lecz się nie strójmy w płaszcz męczeństwa krwawy,
I nie brząkajmy w łańcuch niewolniczy.
Miejmy pogardę dla pychy zwycięskiej, I przyklaskiwać przemocy nie idźmy! Ale nie wielbmy poniesionej klęski, I ze słabości swojej się nie szczyćmy.
Przestańmy własną pieścić się boleścią, Przestańmy ciągłym lamentem się poić: Kochać się w skargach jest rzeczą niewieścią, Mężom przystoi w milczeniu się zbroić…
Lecz nie przestajmy czcić świętości swoje,
I przechowywać ideałów czystość: Do nas należy dać im moc i zbroję, By z kraju marzeń przeszły w rzeczywistość.
Polska - jak Państwo.... Powinno wyeliminować te złe ziarna jak w egorcysta2... Dużo żeście zła uczynili, MOI UKOCHANI PISOWCY - ale to zło w wielu przypadkach cofniemy- mówię to jako Obywatel RP.
Gdybyś umiał spojrzeć w lustro swojego serca Zobaczyłbyś ogród pełen Róż A na każdym płatku róży Tańczącego, szczęśliwego człowieka.
A ja sam nie jestem MOI UKOCHANI PISOWCY - wspierają mnie i Lily i Misiek.... Wiec nie macie szans MOI UKOCHANI PISOWCY - dusze tych psów są czyste, one od razu wzlęcą do Nieba - był kiedyś taki biskup z Nędzników Hugo - on nie odrzucał żadnego przestępcy:)
A skąd wiesz, że psy nie mają duszy? Zajrzałeś tam swoją nadprzyrodzoną mocą do środka? Ja bym szybciej śmiał twierdzić, że wielu ludzi nie ma duszy.... W trylogii Tolkiena był pies Huan - poczytaj o nim, umiał nawet przemawiać ludzkim głosem:)
Trylogia Tolkiena to wymysł, jestem wierzący i moja wiara zakłada, że psy nie mają duszy i nie mam zamiaru czytać bzdur o przemawiających psach, poczytaj bajki, tam pełno gadających zwierząt i przestań tyle pić.
Tyczy się to przede wszystkim sędziów... CZEKAM NA UCZCIWY WYROK ! P.S. Zabraliście mi dużo... Ale dużo mi daliście... MOI UKOCHANI PISOWCY:) Byliście tymi czarodziejami:)