• Oczekiwałem dalekiej północy po takim info Autor: ~Hary [31.0.95.*]
    Niestety, jak na razie porażka
  • Re: Oczekiwałem dalekiej północy po takim info Autor: maxkasa [178.43.248.*]
    Nadal zbijają kurs, ale wcześniej czy później będą musieli pokazać umowy. Teraz się wszystko skleja w całość, liczyli że zejdą giełdy za jakieś grosze zanim zaczną konkretną pracę dla Polski.
  • Re: Oczekiwałem dalekiej północy po takim info Autor: ~cienki [185.29.15.*]
    Zerkam dzisiaj z ciekawości jak to idzie. Wygląda, że dusi ktoś niemiłosiernie.
    Ale momentami też wygląda jakby ktoś podbierał papier, ale delikatnie, tylko o 1-3 grosiwa wyżej niż kurs i dalej się czai.
    A bym się śmiał jakby sypiącemu jakiś większy instytucjonalny lub spekuła podbierała.
    Tak czy siak. Nikomu oprócz drobnych nie zależy żeby rosło teraz, taka prawda. A drobni mało mogą. Więc wygląda to tak jak wygląda. Jak chcą zebrać to nie pozwolą żeby rosło. Jak będzie grubsze info (bardziej treściwe) to wtedy ciężko będzie zatrzymać wzrost i oni doskonale o tym wiedzą.
  • Re: Oczekiwałem dalekiej północy po takim info Autor: ~Prądozaur [84.39.161.*]
    Allianz też chce, żeby kurs się normalizował na poziomie odzwierciedlającym wartość księgową i potencjał dywidendowy GRENEVIA teraz i w przyszłości ale odmiennie od niecierpliwych małych tam po prostu sobie czekają co się dzieje, jak się wszystko dobrze rozwija, bo sami blokują zabranie GRENEVIA z GPW i przymusowy wykup akcjonariuszy mniejszościowych... Dlatego każdy rozumny jak już kupuje to taniej niż drożej i czeka dłuuugo na duże zyski, nie skacze jak pchła codziennie w tę i z powrotem obnażając swój brak wiedzy, doświadczenia i niestabilność emocjonalną... Pozdrawiam rozumnie cierpliwych i cierpliwości się nieustannie uczących :)
[x]
GRENEVIA -1,72% 3,13 2025-10-24 17:02:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.