• Pan Sagan o ostatnich umowach i nie tylko Autor: ~xxx [31.0.127.*]
  • Re: Pan Sagan o ostatnich umowach i nie tylko Autor: ~Inwestor [172.226.64.*]
    Dobra perspektywa.
    Jesli im sie to uda polaczyc i zrobic taka sonde z robotem i wizualizacja wynikow to za takie cos globalne korpo bedzie musialo slpno zaplacic...pcr one od Scope moze sie okazac tanie
  • Re: Pan Sagan o ostatnich umowach i nie tylko Autor: alicja1992 [83.27.66.*]
    No to ile macie akcyjek ? :))))
  • Re: Pan Sagan o ostatnich umowach i nie tylko Autor: gruby-cygan [46.112.94.*]
    20000 akcji :)
  • Re: Bumech rządzi Autor: gruby-cygan [46.112.94.*]
    Zapraszamy na Bumech, tam będzie prawdziwa jazda. Kierunek 90 zł :)
  • Re: Bumech rządzi Autor: alicja1992 [83.27.66.*]
    Z 15zl na 90zl ? Eeee :))) Miesiąc temu to była cena. A może Lubawa ? Ja ją trzymam
  • Re: Bumech rządzi Autor: ~trailer [89.151.30.*]
    Odnośnie linku , obiecująco to wygląda.. no ale dalej wszystko na etapie testów, eksperymentów , oceny potencjalnego zastosowania... itd, itd.. żeby tu doszło do większego przełożenia na kasę/ komercjalizacji to jeszcze daleka droga + podział na 3 ?? skomplikowana sprawa -> życzę szczęścia! :). Na razie to niech SDS w ogóle cokolwiek zarobi na siebie - żeby potwierdził pozytywną realizację projektu z ostatniego zlecenia to już będzie jakiś + , + mały konkretny news. I nie pogniewałbym się gdyby kurs tym samym poszedł jeszcze w górę bo mi zostały jeszcze ochłapy do oddania gdyż nie było już chętnych przy 10.6.. (a przy uśrednianiu kupowałem po 2.16 - 2,76 xD - niezłe jaja +320% xD no ale z uśrednienia na razie nie wyszło za dużo na plus niestety :( -> ale może będzie mały bonusik na zakończenie :). Później może sobie iść w byle jaką stronę to mnie już nie będzie obchodzić... są inne ciekawsze, pewniejsze spółki do rozegrania w tej chwili. No i właśnie zbrojeniowe, spekulacyjnie Bumech ale są lepsze mniej ryzykowne to wzięcia.. Lubawa i Zremb rzecz jasna na hold to są pewne bo mają już niezły zysk netto i dalej pną się w górę poza tym są jeszcze lepsze w średnim terminie :)
    Jakże wiele osób usredniało na samym dole, aż akcji brakuje :))) Kto sprzedawał zatem ?
    Oczywiście niewiele tych akcji wtedy było- jak na lekarstwo ale miałem ogromne sczęście trochę skubnąć (też troszeczkę powyżej 3) ,i nie wiem kto wtedy sprzedawał ale zapewne desperaci..bo niby spółka miała sie zwijać z NC.... Jeszcze pamiętam jak Cygan przy tym kursie pisał jak współczuł tym którzy siedzą w tej spółce :) nic bardziej mylnego współczyuć trzeba było tym którzy własnie wtedy już SPRZEDALI lub mocno ZREDUKOWALI pozycje na ogromnych stratach. . Dopóki papier w grze nic nie jest stracone i na tym polega różnica inwestowania a grania na giełdzie. Tylko dla samej zasady kupowałem wtedy za grosze bo co to za różnica stracić wszystko a wszystko i ciut /odrobinkę więcej? = żadna kiedy nadzieja umiera ostatnia. A wykombinowali aby odwrócić sytuację do >10 , ciężko uwierzyć ,że w tak krótkim czasie ale na takich spółkach czasami tak się dzieje... To moja już 3 spółka z takimi bluesami i zawsze wychodziłem z nich obronną ręką no ale juz wystarczy tego typu spółek, .a ta była szczególna ciężka...
  • Re: Bumech rządzi Autor: gruby-cygan [91.150.194.*]
    Ja nigdy nie pisałem żeby sprzedawać po 2 czy 3 zł, więc nie wymyślać.
    Pisałem żeby już trzymać tak nisko i w ogóle nie dopuszczać do takich strat po -90% :P
    Ja kupowałem po 11 i wyskoczyłem po 9 zł, więc spałem spokojnie i mogłem się tu fajnie pobawić :P
    Dla mnie tu jest obecnie zwykły hazard, więc tylko obserwuje z ciekawości.
    Ci co na SDS zarobią, później i tak wszystko stracą na innej podobnej spekulacji :P

Tak pisał, napisał mi bym już trzymała skoro taka strata i że może za kilka lat wyjedzie im biznes. To trzeba przyznać, że tak pisał
  • Re: Bumech rządzi Autor: alicja1992 [37.31.42.*]
    No to wzięłam na minusie ten Bumech :))) Mam Lubawę od dawna, to teraz Bumech konsekwentnie
    A SDS blokada / dystrybucja na 10 zł :)
    Jeżeli spekulacyjnie Bumech to tylko po publikacji raportu i w zależności od wyników , teraz jest niepewność.. jeśli chodzi o SDS czekam na wynik zlecenia jeśli ktoś dobrze policzył 'deadline' to może nadejść w tym lub w przyszłym tygodniu...
  • Re: Bumech rządzi Autor: alicja1992 [37.31.46.*]
    Lubawa konsekwentnie w górę :)) SDS to ja czekam na 20zl :))) Bumech no trochę tego kupiłam, zobaczymy
    Lepiej napisz jak tam Bioceltix... :)
  • Re: Bumech rządzi Autor: alicja1992 [37.31.46.*]
    Cały czas na pokładzie, trochę podpuściłam :)) by zrobić awanturę bo tam nudno, za to na serio rozstałam się z połową Datawalk. Drugą połowę trzymam czekając na te umowy z nieba
    Ja podobnie jak fundusz Alternative Solution zredukowałem się tam o połowę :)
    Fajnie też bujają w obłokach na Medinice :)
  • Re: Bumech rządzi Autor: alicja1992 [37.31.42.*]
    Pisałam, że jak się kupić Scope po 152 to się nie straci, a Medinice ? To samo było na Pure, Medinice a za chwilę SDS
    Też pamiętamy że pisałaś SDS będzie po 300, a spadł poniżej 3 zł :)
  • Re: Bumech rządzi Autor: alicja1992 [83.27.64.*]
    Kiedyś może i będzie, ma SDS nie tacy jak ja się przejechali łącznie z bankami i Norwegami.
    Bumech! Jazda, jazda! :)
    Dnia 2025-09-15 o godz. 09:04 alicja1992 napisał(a):
    > No to wzięłam na minusie ten Bumech :))) Mam Lubawę od dawna, to teraz Bumech konsekwentnie

Brawo! ❤️❤️
    Kto słucha ten...
    https://biznes24.pl/imponujacy-zwrot-bumechu/
  • Re: Bumech rządzi Autor: ~Stefan [185.142.163.*]
    Polecałeś też Dadelo a tu zonk i brak dopłat do elektryków, więc kto ciebie słucha ten wchodzi do kasyna
    Dnia 2025-09-17 o godz. 03:56 ~Stefan napisał(a):
    > Polecałeś też Dadelo a tu zonk i brak dopłat do elektryków, więc kto ciebie słucha ten wchodzi do kasyna

Na Dadelo nie chodzi o żadne dopłaty, tylko o dynamicznie rosnące przychody obecnie 50% rok do roku.
    Tam będzie drugie CCC, ale rowerowe i kurs 200 zł, trzeba tylko trochę poczekać.
    Bumech tak jak mu kurs stanął wczoraj tak mu zaraz zwisł xD I nawet porażające dobre wyniki nie pomogły mu na nowo stanąć :D
    Wszyscy niby kupowali tu po 2 zł, a później będą pisać że wszystko wysypali po 10 zł :)
    Cały bankier... :)
    Na Bumech siedzą grube kapitały, tam był szczyt na 90 zł, mogą spokojnie powtórzyć :)
    Jest pod co grać...
[x]
SDSOPTIC 2,16% 8,50 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.