Odnośnie linku , obiecująco to wygląda.. no ale dalej wszystko na etapie testów, eksperymentów , oceny potencjalnego zastosowania... itd, itd.. żeby tu doszło do większego przełożenia na kasę/ komercjalizacji to jeszcze daleka droga + podział na 3 ?? skomplikowana sprawa -> życzę szczęścia! :). Na razie to niech SDS w ogóle cokolwiek zarobi na siebie - żeby potwierdził pozytywną realizację projektu z ostatniego zlecenia to już będzie jakiś + , + mały konkretny news. I nie pogniewałbym się gdyby kurs tym samym poszedł jeszcze w górę bo mi zostały jeszcze ochłapy do oddania gdyż nie było już chętnych przy 10.6.. (a przy uśrednianiu kupowałem po 2.16 - 2,76 xD - niezłe jaja +320% xD no ale z uśrednienia na razie nie wyszło za dużo na plus niestety :( -> ale może będzie mały bonusik na zakończenie :). Później może sobie iść w byle jaką stronę to mnie już nie będzie obchodzić... są inne ciekawsze, pewniejsze spółki do rozegrania w tej chwili. No i właśnie zbrojeniowe, spekulacyjnie Bumech ale są lepsze mniej ryzykowne to wzięcia.. Lubawa i Zremb rzecz jasna na hold to są pewne bo mają już niezły zysk netto i dalej pną się w górę poza tym są jeszcze lepsze w średnim terminie :)