Napisałem do bankiera odnośnie syfu jaki robisz ! Poinformowano mnie że zostałeś wpisany na tak zwaną czarna listę użytkowników i jesli sytuacja się będzie powtarzała to zostaniesz zablokowany :) miłego dnia :) czekam na następne wpisy to będę miał im co wysłać :)
Arkadiuszu ale je jestem transparentny czyż nie prawie tu na forum tego co co sam czynie. Pisałem już że wg FiFO po kilku kołkach sprzedałem swoją górkę jakiś czas temu a teraz mam brane po 8-12 ziko wg. metody FIFO i mi się nie kalkuje robić tutaj koło nawet jak widzę parcie gdzieś na innych walorach bo nigdy nie wiesz tegio czy trafisz a wiesz że Belka 19% na 15 ziko/akcja jest pewna. Wiec czy wzrośnie nie nie sądzę że tak bop 1,5 mlr kapitalizacji to jak splunąć na ryjxx. No ta bene mam 2k po 29 ziko żeby nie było to moja górka z listopada 2023r a 13k brane na oko coś ala 15 ziko. Dziękuje.
Po co teraz mam sprzedawać jeśli 3 lata temu wojna zabrała mi sukces (co prawda dzięki niej dokupiłem 3/4 portfela) poczekam aż brzydkie i nie doceniane kaczątko zmieni się w pięknego łabędzia. Kaz zdrowy Afryka w gazie IT napeiexxala czego się bać.