Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  27,46 zł , zmiana od tamtej pory: 3,42%

Re: do elczapki

Arkadiuszu ale je jestem transparentny czyż nie prawie tu na forum tego co co sam czynie. Pisałem już że wg FiFO po kilku kołkach sprzedałem swoją górkę jakiś czas temu a teraz mam brane po 8-12 ziko wg. metody FIFO i mi się nie kalkuje robić tutaj koło nawet jak widzę parcie gdzieś na innych walorach bo nigdy nie wiesz tegio czy trafisz a wiesz że Belka 19% na 15 ziko/akcja jest pewna. Wiec czy wzrośnie nie nie sądzę że tak bop 1,5 mlr kapitalizacji to jak splunąć na ryjxx. No ta bene mam 2k po 29 ziko żeby nie było to moja górka z listopada 2023r a 13k brane na oko coś ala 15 ziko. Dziękuje.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ASBIS 2,16% 28,40 2025-10-21 17:03:08
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.