• ten tydzień Autor: ~aa [31.61.172.*]
    Oczywiście mam akcje Bioceltix i szanuję "fundamentalistów" i "techników", ale nie mogę się powstrzymać od małej prowokacji
    Jeśli tygodniowa świeczka będzie wyglądała jak teraz, to znaczy, że spółka znów jest wspaniała?
  • Re: ten tydzień Autor: ~bioceltix-si-i-o [109.243.0.*]
    i tak spadnie i lecimy po 70
  • Re: ten tydzień Autor: ~Car [31.0.67.*]
    Ile tych akcji mają dodrukować? Załóżmy że 1 mln teraz jest 5 mln I kurs 95 zł. Pytanie czy jak ilość akcji zwiększy się o 20 % to kurs zostanie na takim samym poziomie czy spadnie o 20 % .Ja tylko pytam...
  • Re: ten tydzień Autor: michal55 [46.205.204.*]
    Kiedyś zawsze tak myślałem, że każde "dodrukowanie" akcji to rozwodnione kapitału i zła informacja. Teraz wiem,że niekoniecznie. Ważne jest i tk bardzo po ile takie akcje mają być sprzedane, tutaj jest po 95 zł, i jak szybko jak wielu chętnych na to będzie. Bo jeśli będzie dużo chętnych to znaczy że widzą potencjał w spółce i jest dobrze.
  • Re: ten tydzień Autor: ~Greg [109.243.1.*]
    Tutaj o coś innego chodzi , zniknęła.niepewność odnośnie dalszego finansowania do czasu komercjalizacji leków
    Fakt że dotychczasowi akcjonariusze pomagają spółce świadczy ze wierzą zarządowi ze dowiozą cele , gramy o gigantyczną nagrodę , naprawdę jak sie uda to sufit pęknie .
  • Re: ten tydzień Autor: ~Zwyklyleszcz-krytyk [37.31.58.*]
    Panowie co innego emisja ratunkowa przed bankructwem jak np na Pure a co innego emisja gwarantująca powstanie fabryki gdzie będzie można produkować coś co ma być elementem umowy partneringowej z największymi świata biofarmacji wererynaryjnej.Jeżeli ktoś nie rozróżnia tych podstawowych różnic a określa się jako znawcę rynku (Zygmunt) i jego pożyteczni i_dioci typu Alicja czy Eh,to na język ciśnie się tylko jedno zdanie- na głupotę ludzką nie ma lekarstwa...przepraszam za zbyt dosadne słowa,nie jest moim zamiarem nikogo obrażać,ale tak właśnie myślę.
  • Re: ten tydzień Autor: ~Greg [109.243.1.*]
    To malutcy spekulanci którzy myślą że ich wypociny na bankierze mają wpływ na kurs akcji , niestety giełda jest trochę bardziej złożona i Rynek zawsze wie lepiej .
[x]
BIOCELTIX -0,98% 81,10 2026-05-21 16:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.