Najważniejszą kwestią jest zysk netto, który zaskoczył rynek. Z każdym kwartałem powinno być lepiej, inwestycji nie zabraknie. O wzrost kursu jestem spokojny.
Widzę, że ponownie nie masz nic ciekawego do napisania, a tym bardziej mądrego, bo znowu wykazujesz się typową dla leszczanny indolencją i gupotką......chłe chłe chłe
Talk jak napisałem: 2-2,2 tam się widzimy i zaczynamy ponownie, a ty najwyraźniej straciłaś cały ten niewielki zysk, że tak ujadasz sfrustrowana..... xD
Przynajmniej uśrednisz sobie na OPORZE 2.20 :). Aha używanie słów ze słownika nie sprawia że jesteś erudytą ale widzę znasz dużo ładnych słów to może zacznij pisać bo na AT nie do końca Ci idzie. A co do kursu kierunek 2 zł jak padnie to 1,85.
No cóż, ty nawet nie wiesz co oznacza i czym się charakteryzuje, innymi słowy, kiedy występuje termin "uśredniać", który tak nagminnie i jak widać bezwiednie używasz, a co dopiero coś o AT........ale próbuj dalej pisać te brednie, jest polewka :)))
Przy tym wciąż niezmiernie mnie cieszy i bawi, jak bardzo zalazłem ci za skórę, że nie możesz się odkleić, bo tak bardzo bolą moje słowa pod twoim adresem, hmmm, masz problem, no ale skoro boli, to niech boli, bo ma boleć :)))
Nie zalazłeś tylko lubię się pośmiać jak ktoś maluczki próbuje sobie podbudować ego. Poczekaj sobie na wsparcie na 3.30 :) lub opór na 2.20. Ja sobie pozarabiam piNIONdze.
Hahaha, jak zawsze papier wszystko przyjmie, tylko nie wiedzieć czemu, albo wiedzieć, frustracja spowodowana stratą i związany z tym wylew żółci, powoduje ciągłą obecność na tym wątku, bo brakło już środków na uzupełnienie depo.
No dobra, a teraz czekam na kolejne 10 postów/co najmniej/ pod moim adresem, ale muszą być zabawne, wpisujące się w twoje samozaoranie, inaczej nie przeczytam, tak więc musisz się postarać, by zademonstrować swój bolesny stan psychiczny, do dzieła leszczanno :)))
Poczekam na opór 2.2 albo wsparcie 3.30 i wtedy pośmiejemy się dalej. Tylko nie wiem jak wtedy Cię nazwać Mocne graby poszły połamane też już były ale coś wymyślę.
Musisz się bardzo mocno postarać, bo to już wszystko niczym zdarta płyta.
Przyznam szczerze, że już mi cię trochę żal, tak bardzo to przeżywasz i pewnie spać po nocach nie możesz, wciąż rozmyślając o tym, jak tu mnie dokopać....hahaha
A ja się tym bawię, bo wiem, że to efekt nieustannej frustracji i boleści doprowadzających wręcz do drgawek.
Dlatego może już przestanę cię gnębić....hmmm
Niemniej już sami to, po tak długiej przerwie ponownie wskiczylas na mnie, wiele mówi......miło mi :)))
Może jeszcze trochę poskaczesz, ku mojej uciesze.....hmmm :))
Tak ale dopiero na Twoim oporze 2.20 lub wsparciu 3.3 bo na obecnym poziomie cenowym nie ma nic istotnego lub są bo nic nie napisałeś ? Są czy czekamy na 2.2 lub 3.30 ?