która się tutaj odbywa, tego przerzucania akcji w ramach układu, w ramach grupy, podpierania arkusza tym razem sprzedaży, ???? to niemożliwe, !! ... ja wiem, że jest tu wielu naganiaczy zaangażowanych w proceder, ale są też i inni akcjonariusze, oszukiwani takim właśnie procederem !
Jak jesteś bez akcji to po co piszesz tutaj? dbasz o nasze portfele czy jak? Ja tutaj widzę rozdmuchaną aferę dronową na cały kraj - a my tutaj mamy anty drony i drony również - w sumie to nie ważne co mamy, ważne że DRONY. Jak tylko poleci info z polskiego lobby przemysłowego (wkońcu kamyszek musi jakieś info puścić aby nie wyszło że nic nie robi), to nie zdążysz przed 30 zł kupić nawet jednej akcji. A po za tym miałem sen, że te akcje latają po 44 zł, a moje sny się sprawdzają.
Ok - jest tak jak piszesz no i co w związku z tym ? Dokumentujesz to w Wordzie dla kogo ? Dla potomnych ? Nie zrozum mnie źle, ale jeśli mówisz a to powiedz też b. / zaniesiesz to do knf-u ? A oni zrobią z tym to co zrobili z get back ?
najlepsze jest to, ( będzie dopiero badane i analizowane), że być może wiedzieli, że po tym komunikacie z 4 września nie będzie kolejny i można zrzucić kurs o około 30 % !!! 5 otworzyli notowania powyżej 6 zł , poprzerzucali między sobą w ramach washtradingu tym razem po prawej stronie arkusza, żeby opchnąć część akcji na kolejne bidakółko i następnie zrzucili kurs również przerzucając akcjami między sobą do okolic 4,50, żeby odbierać następnie akcje powoli .... to wszystko manipulacja w handlu w ramach zorganizowanej grupy manipulującej kursem - washtading ... pozostaje ustalenie kont z których wychodzą zlecenia !! i po to opracowuję każdą sesję !!
przy tak nikłym zainteresowaniu akcjami osób spoza układu ustalenie kont grupy manipulującej kursem będzie proste, a na przestrzeni tygodni da to pełny obraz wash tadingu, .... kto wie , może wyjdą i inne kwiatki !!
no, skończyłem właśnie opracowywać dzisiejszy poranny wash trade ... włącznie z tym przed otwarciem, godzina, minuty, sekundy, ilość cena i kontekst ..... plus poranne przerzucanie w ten sam sposób ......