Głupie to ty masz podejście :) ludzie którzy na Facebooku komentują posty po co to robią? Ktoś może to traktować hobbystycznie wypowiadanie się o spółkach czy analizowanie, może ktoś myśli nad zakupem albo po prostu uczy się bądź obserwuje jako ciekawostka :) każdy ma swój powód.
No hejtowanie na Facebooku rzeczy których nie posiadam też uważałbym za skrajną głupotę. Analiza spółki ok, ale ty tutaj nic nie analizujesz tylko wylewasz pomyje, ja inwestując w jakąkolwiek spółkę liczę się z ewentualną stratą, to jest wpisane w ryzyko, ale koleś, który, z uporem maniaka komentuje tu każdy temat hejtując spółkę, której nie posiada dla mnie po prostu nie ma życia, to jest żałosne po prostu. I nie mydl mi oczu, że ciebie interesuje co ludzie widzą w tej spółce niby po co ci ta wiedza? Piszesz książkę o socjologii? Ty konstruktywnie nikogo o nic nie pytasz, więc nic też sie nie dowiadujesz.
Konstruktywnie o nic nie pytam i nie pisze ? Ty masz pojęcie czy klepiesz jęzorem? Pisałem o spravato, Johnsonie, patentach, badaniach schizo, rynku i wielu innych a mi piszesz że wylewam żale bez niczego ? Tutaj większość piwSe WYNIKI SWIETNE PARTNERINF ZARAZ JADIM 50 ALVO 200. Weź się zastanów 5 razy zanim coś napiszesz :)
Mnie np interesuje co ludzie widzą w tej spółce i kiedy przestaną uwielbiać króla prezesa i wierzyć mu. Dla mnie jest zadziwiające że każdy słucha go i wierzy mu mimo jego bajek które mają już wiele lat i są powielane, chociaż już powoli zauważam sceptycyzm wśród wcześniejszych optymistów :) jestem ciekaw czy ktoś analizuje te spółce czy kupuje na hurra będzie git.