Dziwią mnie te spadki, gra jest naprawdę dobra sam przeszedłem i wiem że na jednym się nie skończy... Jeśli nie chcecie zagrać i przekonać się samemu to polecam nawet polskich youtuberów którzy zdecydowanie chwalą Cronosa
Moim zdaniem jest świetna ! Polscy gracze powinni wspierać polski gamedev szczególnie jeśli dana firma tworzy tak świetne produkcje. Moim zdaniem Cronos to najlepsze gra tego studia.
To jest portal growy, czy finansowy? Gra sie sprzedala fatalnie jak na wysoki budzet gry, czyli sie nie zwrocila i firma na niej nie zarabia wiec masz spadki. Pytanie kiedy ponizej 20.
Tu akurat piszesz głupoty. Bo gra dalej się sprzedaje ma bdb oceny (ps90%, Xbox 87 i PC 87) i jest świetna. Prędzej czy później większość z fanów DS AW czy RE po to sięgnie(może nie w pierwszej cenie, ale sięgnie - gracze chcą grać w dobre gry). Sytuacja byłaby kiepska gdyby to gra była słaba. A po czasie pójdzie w gamepasy ps i Xbox i za każdy dostanie minimum 20mlnPln. Do tego za rok jest nowy SH, a w 2027 nowa gra bloobera, i wtedy do można sprzedawać 2gry w preprderach za 299, ponoć filmy się szykują i to może podbić popularność. Przy tym całym chłamie streamgowym nowy IP może ładnie się przyjąć, zwłaszcza że pomysł zacny, a wtedy po gamepassach - wychodzi znany cronos2
Masz rację! Gry powinny się spłacać w jeden weekend, a najlepiej w 2h po premierze, a jeszcze lepiej to żeby w ogóle w preorderze, wtedy będzie można przyciąć na dokończeniu gry i wypuścicć ją w wersji alfa, przetransferować developerów do nowego projektu i grzać już inwestorów na następne tytuły!