• Graliście w Cronos? Autor: ~Ja [212.7.218.*]
    Dziwią mnie te spadki, gra jest naprawdę dobra sam przeszedłem i wiem że na jednym się nie skończy... Jeśli nie chcecie zagrać i przekonać się samemu to polecam nawet polskich youtuberów którzy zdecydowanie chwalą Cronosa
  • Re: Graliście w Cronos? Autor: ~tomek [188.146.0.*]
    Moim zdaniem jest świetna ! Polscy gracze powinni wspierać polski gamedev szczególnie jeśli dana firma tworzy tak świetne produkcje. Moim zdaniem Cronos to najlepsze gra tego studia.
  • Re: Graliście w Cronos? Autor: ~Max [37.47.148.*]
    Lepsza niż Dead Space pod każdym względem, tylko co zrobić aby ludzie zagrali?
  • Re: Graliście w Cronos? Autor: ~Gracz [91.94.21.*]
    Marketing i robienie mniej niszowych gier. Pojscie w mainstream. Ale na to juz za pozno. Mleko sie rozlalo. Flop sprzedazowy.
  • Re: Graliście w Cronos? Autor: ~Gracz [91.94.21.*]
    To jest portal growy, czy finansowy? Gra sie sprzedala fatalnie jak na wysoki budzet gry, czyli sie nie zwrocila i firma na niej nie zarabia wiec masz spadki. Pytanie kiedy ponizej 20.
  • Re: Graliście w Cronos? Autor: ~Dejw [217.153.200.*]
    Gra mocno zorientowana pod polskiego gracza, a polskiego dubbingu nie ma, w wielu miejscach polscy gracze pomstują na to i bojkotują premiere

tutaj bloober zawiódł,
  • Re: Graliście w Cronos? Autor: ~Max [37.47.148.*]
    Tu akurat piszesz głupoty. Bo gra dalej się sprzedaje ma bdb oceny (ps90%, Xbox 87 i PC 87) i jest świetna. Prędzej czy później większość z fanów DS AW czy RE po to sięgnie(może nie w pierwszej cenie, ale sięgnie - gracze chcą grać w dobre gry). Sytuacja byłaby kiepska gdyby to gra była słaba. A po czasie pójdzie w gamepasy ps i Xbox i za każdy dostanie minimum 20mlnPln. Do tego za rok jest nowy SH, a w 2027 nowa gra bloobera, i wtedy do można sprzedawać 2gry w preprderach za 299, ponoć filmy się szykują i to może podbić popularność. Przy tym całym chłamie streamgowym nowy IP może ładnie się przyjąć, zwłaszcza że pomysł zacny, a wtedy po gamepassach - wychodzi znany cronos2
  • Re: Graliście w Cronos? Autor: ~bee [31.0.178.*]
    Bardzo mądra opinia
  • Re: Graliście w Cronos? Autor: ~JohnyKalesony [89.64.20.*]
    Masz rację! Gry powinny się spłacać w jeden weekend, a najlepiej w 2h po premierze, a jeszcze lepiej to żeby w ogóle w preorderze, wtedy będzie można przyciąć na dokończeniu gry i wypuścicć ją w wersji alfa, przetransferować developerów do nowego projektu i grzać już inwestorów na następne tytuły!

[x]
BLOOBER 1,54% 26,40 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.