• Czas ścibulenia Autor: ~Fg [37.47.119.*]
    Pozbierają kilkanaście setek, podprowadzą kurs na + 2-3% i sru dziesiątkami na dół. Obrót zamarł, ale do czasu emisji będzie stagnacja więc w te kilkadziesiąt sesji i 200-300tys. mogą pozbierać. Jest tak nudno, że nawet Pozytywny się nie produkuje.
  • Re: Czas ścibulenia Autor: the_bob [91.233.25.*]
    Jeśli Twoja teoria jest mocna. Należy teraz zbierać co się da w okolicy 2,6 i zapychać portfel.
    Kasy z ICE mam sporo więc na pewno nie zbiorą tych 200-300 tysięcy.
  • Re: Czas ścibulenia Autor: ~Fg [37.47.123.*]
    Moim zdaniem to okres akumulacji niejako przy okazji emisji, tak samo jak na początku zeszłego roku przy złotówce. Argumentem za tym jest fakt, że będą brali 6.8 mln akcji za 2,5. Przecież nie po to, żeby teraz cichaczem redukować po parę tysięcy akcji na sesję. Cena obecnie jest tylko parę % wyższa niż emisyjna. Więc jeśli masz powód, żeby decydować się na zakup kilkuset tysięcy akcji za 2,5, czy nie starałbyś się dobierać równocześnie za 2.7? Przypuszczam, że tak właśnie się dzieje.
    Zobaczymy co się będzie działo ja się już ustawiłem i czekam na chętnych. Szkoda że pozytywny się wylogował. Przydałoby się jego naganianie na spadki.
  • Re: Czas ścibulenia Autor: ~Fg [37.47.113.*]
    Ścibulenie coś nieoczekiwanie przyspieszyło. Spory obrót jak na czas oczekiwania. Zaraz pewnie spuszczą, żeby trzymać cenę, a jutro pewnie powtórzą manewr.
    No zobaczymy czy będzie jakaś zwała. A może już się dogadali i kurs nie będzie rzutował na warunki umowy.
    Tak jak ruski drony testują NATO tak ktoś dziś powinien przetestować Twoją teorię.
    Zakładamy zwałę.
  • Re: Czas ścibulenia Autor: ~ta [37.31.60.*]
    No i mamy 10M po 2,50
    To trochę więcej niż zakładano. Ktoś może pożyczył od teściowej i dobrał więcej papierów. Spodziewałem się że będzie ok 7mln akcji ekstra w puli.
    No cóż więcej kasy na finansowanie , większe rozwodnienie kapitału.

Zlecimy na to 2,58 i potem wspinaczka na kolejne poziomy.
[x]
NANOGROUP 0,40% 2,50 2026-03-31 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.