• To do wyników nie ruszy Autor: ~Asd [46.112.78.*]
    Będzie się kisić 20-21 zł o ile nie będzie korekty na rynku .
  • Re: To do wyników nie ruszy Autor: ~Xxx [46.112.88.*]
    Pepko na tle pozostałych spółek bardzo słabo
  • Re: To do wyników nie ruszy Autor: ~Xtx [31.183.174.*]
    Ostatni będą pierwszymi,po ścianie strachu i zwątpienia,do celu=40 zł .
  • Re: To do wyników nie ruszy Autor: ~misiek [37.31.56.*]
    Analityk Działek z Santandera w dzisiejszym materiale "Tydzień na GPW" twierdzi że teraz powinien być ruch na 23 zł na Pepco. A potem zobaczymy co dalej.
  • Re: To do wyników nie ruszy Autor: ~Zibi [37.109.32.*]
    Raczej mówił o 24, a jak będzie 24, to scenariusz jest już rozpisany i jazda na 40.
  • Re: To do wyników nie ruszy Autor: ~stockpicker [159.242.234.*]
    Wyniki roku obrotowego 2024/2025 będą jeszcze obciążone wynikami sieci Poundland, ale już pierwszy kwartał roku obrotowego 2025/2026 powinien być zdecydowanie lepszy. Sądzę, że dla inwestorów istotne będą w tym kontekście przede wszystkim informacje związane z siecią sklepów Pepco i także w mniejszym stopniu z siecią Dealz. Free float został poważnie uszczuplony przeprowadzonym skupem akcji (pierwsza transza). Możliwe są w najbliższych miesiącach informacje dotyczące kolejnej transzy skupu akcji oraz dywidendy. Kurs dolara sprzyja marży. Czy istnieją natomiast argumenty przemawiające za istotnym spadkiem kursu? Poza ewentualną globalną korektą i zwiększeniem pozycji krótkich innych aktualnie nie dostrzegam.
  • Re: To do wyników nie ruszy Autor: ~poco [188.33.28.*]
    Dnia 2025-09-08 o godz. 12:09 ~misiek napisał(a):
    > Analityk Działek z Santandera w dzisiejszym materiale "Tydzień na GPW" twierdzi że teraz powinien być ruch na 23 zł na Pepco. A potem zobaczymy co dalej.

szerokość kanału, w którym porusza się kurs Pepco to prawie 7pln, jesteśmy delikatnie powyżej dolnego ograniczenia
    kanał jest wzrostowy więc wraz z upływam czasu jego górne ograniczenie jest coraz wyżej na osi ceny
    coś koło 30 pln jest luka do zamknięcia,
    taka luźna dygresja,
    o!
  • Re: To do wyników nie ruszy Autor: ~poliniak [5.173.43.*]
    Do wyników powolna obsuwa a po nich szitospad
  • Re: To do wyników nie ruszy Autor: ~Ad [31.0.79.*]
    A ja liczę, że do wyników powolna wspinaczka do góry bo szoty wiedzą, ze po wynikach będzie ciężko utrzymać te poziomy a jakoś muszą redukować pozycje.
  • Re: Piotr Neidek o Pepco Autor: ~Siwek [46.112.106.*]
    20 zł przetestowane z formacją młotka, papier zbiera siły do wzrostu, choć może być trend boczny przez pewien czas (od minuty 29:00)

https://youtu.be/ABeENwJ5xdI?si=feGzIlS_4VsR6gKP
  • Re: Piotr Neidek o Pepco Autor: ~Drab [31.60.31.*]
    Ja też jestem longiem ale chciałbym powiedzieć, że w Twojej interpretacji jest tylko to, co chcesz widzieć. Dodałeś sobie to zbieranie sił i nie napisałeś o tym, że brakuje sił popytowych po zakończeniu skupu. Jeżeli coś zamieszczasz i dodajesz komentarz, to nie rób tego tak, bo nie jest to fair i jest bardzo sugestywne.
  • Re: Piotr Neidek o Pepco Autor: ~Zuch [85.221.132.*]
    Drab, a może z jakimś stworem AI gadasz? Tyle emocji w tych waszych wpisach a nikt nie wie do kogo kieruje swoją wypowiedź - do ubota, dziecka, szaleńca, kpiarza, najemnego pracownika...:)
  • Re: Piotr Neidek o Pepco Autor: ~Weq [31.0.77.*]
    Drab a kim ty jesteś, że prawie każdego strofujesz jak ma się wypowiadać. A kogo to interesuje, że jesteś tzw longiem i chcesz uśredniać jak spadnie w okolice 20. Jak ktoś jest na longa to kupuje i zapomina o temacie i szuka kolejnej perły na longa a nie uśrednia po pół roku.Ja uważam, że 99% udzielających się tu kręci kółka a tylko nieliczni do tego się przyznają i są wyszydzani.
    Staram się właśnie wyczyścić forum lub uwagę sensownych ludzi żeby albo przegonić albo przejaskrawić bez.mózgów, którzy tutaj dominują zarówno w jedną jak i w drugą stronę. Wystarczą mi 3 może 4 sensowne osoby, które podzielą się swoimi poczynaniami i poglądem. Większość osób nie ma pojęcia co robi i zapewne jest ciułaczami żeby na wakacje zarobić albo dodatkowe piwo,a to mnie nie interesuje. Zawsze znajdzie się ktoś od Analozy AT, ktoś od finansów, ktoś od gospodarki, ktoś od geopolityki i łącząc wszystkie kropki razem można wiele wynieść i to mnie interesuje tutaj. Dodatkowym elementem jest to, że część nawet jeżeli mała część, to zmieni swoje podejście i może zrozumie coś dla siebie, co także cieszy. Ja także mam nadzieję czegoś się nauczyć. Czytaj komentarze, nie komentarz, bo z jednego nie zrozumiesz dynamiki. Jak widać jednak interesuje ludzi, to o czym piszę i mnie również by to interesowało nawet jeżeli napiszesz, że Ciebie nie. Jak wpada komentarz o Asd, który by mógł pisać sensownie, bo widać to ale jakoś zwykle tego nie robi albo poliniaka, który jednak umysłu nie ma albo bzymbzymka, to jednak wolę napisać coś sensownego i to robię
    Możesz się denerwować za tzw "rozpychanie się łokciami" moje ale ja to robię celowo. Zajmuję się strategiami rozwoju organizacji i czekam na partnera do rozmowy żeby się rozwinąć ale także na kogoś od finansów i kogoś od AT żeby wspólnie połączyć kropki ale tutaj dominuje niestety brak jakiejkolwiek wiedzy na jakikolwiek temat i brak rozumienia tego faktu, co skłania właśnie do nerwów, bo przecież "każdy ma prawo do własnego zdania", więc "dlaczego się rozpychasz Drab". Tak ale to zdanie musi być na czymś oparte, a tutaj jest oparte na pazerności i manipulacji w celu osiągnięcia zysku na forum, które nie ma wpływu na kurs i jest anonimowe...lol
  • Re: Piotr Neidek o Pepco Autor: ~Optymista [213.134.164.*]
    Każdy czeka na wstępne wyniki a zapomnieliście o jednej bardzo ważnej informacji -2028 zlikwidowanie zwolnienia podatkowego na paczki o wartości do 150 euro większość to chiny ale to jest odległy "game changer" dla pepco ale możliwe ze z początkiem 2026 bedzie "maly game changer"a wejdzie opłata manipulacyjna dla każdej paczki wysyłanej z Chin 2 euro a 0.5 euro gdy wysyłka z magazynu centralnego z Europy.Te pieniądze maja zasilac budżety państw europejskich
    Od kilku miesięcy bardzo mocno pracuje nad przyspieszeniem wprowadzenia tej oplaty manipulacyjnej Francja .Ostatnie zawirowania polityczne we Francji i możliwy dzisiejszy upadek rząd spowodowany kłopotami gospodarczymi i szukaniem dodatkowych dochodów ...
    No i stało sie rzad francuski nie uzyskal votum zaufania wiec jutro dymisja
  • Re: Piotr Neidek o Pepco Autor: ~Xtx [31.183.147.*]
    Bal na Titanicu się kończy Polska jest jeszcze w gorszej sytuacji,złoto rośnie jak szalone,zachwile tego długo państw nie będzie miał kto kupować.
  • Re: Piotr Neidek o Pepco Autor: ~Inwestor [31.0.78.*]
    Takich wyników jak Bogdanka w zyciu nie zrobią. Dla niewtajemniczonych 7,7 zł na akcję. https://www.bankier.pl/wiadomosc/Bogdanka-miala-w-I-pol-264-7-mln-zl-skons-zysku-netto-zgodnie-z-szacunkami-9005480.html
    Na stronie pepco we wrześniu 7 sklepow będzie otwartych jest terminarz
    Sorry 8 sklepów he he
  • Re: Piotr Neidek o Pepco Autor: ~neoinwestor [91.235.230.*]
    W Poznaniu 1 września nowy otwarto

https://www.portalspozywczy.pl/technologie/wiadomosci/otwarto-nowy-park-handlowy-w-poznaniu-w-nim-m-in-action-pepco-i-lidl,280271.html
[x]
PEPCO -3,04% 19,96 2025-09-12 17:02:16
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.