Staram się właśnie wyczyścić forum lub uwagę sensownych ludzi żeby albo przegonić albo przejaskrawić bez.mózgów, którzy tutaj dominują zarówno w jedną jak i w drugą stronę. Wystarczą mi 3 może 4 sensowne osoby, które podzielą się swoimi poczynaniami i poglądem. Większość osób nie ma pojęcia co robi i zapewne jest ciułaczami żeby na wakacje zarobić albo dodatkowe piwo,a to mnie nie interesuje. Zawsze znajdzie się ktoś od Analozy AT, ktoś od finansów, ktoś od gospodarki, ktoś od geopolityki i łącząc wszystkie kropki razem można wiele wynieść i to mnie interesuje tutaj. Dodatkowym elementem jest to, że część nawet jeżeli mała część, to zmieni swoje podejście i może zrozumie coś dla siebie, co także cieszy. Ja także mam nadzieję czegoś się nauczyć. Czytaj komentarze, nie komentarz, bo z jednego nie zrozumiesz dynamiki. Jak widać jednak interesuje ludzi, to o czym piszę i mnie również by to interesowało nawet jeżeli napiszesz, że Ciebie nie. Jak wpada komentarz o Asd, który by mógł pisać sensownie, bo widać to ale jakoś zwykle tego nie robi albo poliniaka, który jednak umysłu nie ma albo bzymbzymka, to jednak wolę napisać coś sensownego i to robię