• Kierunek 5zł Autor: ghost_mortis [83.29.250.*]
    Tam podążamy i to jest cel na ten rok . Tej kuli śnieżnej Valir Mortis nie da się tak łatwo zatrzymać
  • Re: Kierunek 5zł Autor: ~Onufry [80.49.162.*]
    A jakie są powody tego wzrostu w tym roku na 5zl skoro informacje są w cenie, a rynek je zna?
  • Re: Kierunek 5zł Autor: ~Buhahahaha [46.134.3.*]
    Są Jeszce informacje nie w cenie których rynek nie zna
  • Re: Kierunek 5zł Autor: ~Hmm [5.173.159.*]
    Ale co jest w cenie? Skąd możesz wiedzieć jaka będzie docelowac cena pod Valor Mortis? Rynek rozpoczął trend i nim podąża, nie wiadomo gdzie się zatrzyma.
  • Re: Kierunek 5zł Autor: ~anavrin [89.8.58.*]
    Cena gry, warunki umowy ze współwydawcą, wyniki playtestów, prospekt, data wydania - to nie jest w cenie
  • Re: Kierunek 5zł Autor: ~Onufry [46.134.105.*]
    Wiem że są rzeczy które są nie w cenie, ale wątpię że w tym roku się o nich dowiemy. Dlatego posty o 5 zł sobie wkładam na regał z bajkami.
  • Re: Kierunek 5zł Autor: ghost_mortis [37.47.86.*]
    Obecną wycena jest kilkukrotnie niższa od potencjalnych zysków jakie spółka może osiągnąć dzięki Valor Mortis. Wystarczy porównać sobie z potencjałem Ghost Runner 1 , albo nawet GR2 . Moim zdaniem potencjał Valor Mortis jest dużo większy niż Ghost Runner 1 , a rynek wtedy wyceniał akcesoria na 20 zł, dzisiaj mam 2,5zł. Stąd moja opinia o 5zl i to tylko w podstawowym minimalnym wymiarze, raczej przystanek niż koniec wzrostow
  • Re: Kierunek 5zł Autor: ~Onufry [46.134.105.*]
    Czas pokaże, ja uważam że pojawi się marazm i jeszcze jakieś wycięcie w dół by ochłodzić wskaźniki. Wzrost tak sobie byłby za łatwy
  • Re: Kierunek 5zł Autor: ~TwójWuj [89.64.24.*]
    Ale to dopiero jak sięgnie 3ki
  • Re: Kierunek 5zł Autor: ~bart [213.55.243.*]
    Rynek nie jest doskonały i może się mylić miesiącami a nawet latami. Oczywiście nia ma co grać na przekór rynkowi, ale on powoli zaczyna dostrzegać potencjał, bo kurs od Gamescom ciągle rośnie. No właśnie powoli, bo TOP25 - TOP40 na pewno nie są jeszcze w cenie, a to mój bazowy scenariusz po tym, co widzę na Steam (na ten moment). Podobnie rynek i analitycy ogromnie nie doceniali skutków wersji 2.0 Cyberunka i Phantom Liberty. Z rekomendacji na 95 zł czy 110 zrywałem boki. Ja co innego widziałem i miałem do tego wyobraźnie, żeby stwierdzić, że wskrzesi to grę i poprawi przychody w średnim i długim terminie, tak że wyniki w latach przed premierą będą lepsze od prognoz długoterminowych z połowy 2023 r. Konsensus był bity co kwartał, aż dostosowali swoje modele w górę. Teraz liczę na podobny scenariusz z VM, z tą różnicą, że tutaj nie ma setki analityków i oficjalnych rekomendacji. Kurs też nigdy nie rośnie w miesiąc, mamy tu zmianę tendencji wdługim terminie i nie wiadomo jeszcze gdzie rynek postawi sufit.
  • Re: Kierunek 5zł Autor: ~fru [31.183.188.*]
    Czyli twój plan top 20z pytanie na jakim poziomie będzie wtedy kurs.
  • Re: Kierunek 5zł Autor: ~bart [213.55.243.*]
    Zobaczymy po playtestach, na razie w moich planach max 25. Follow na Steam musi wzrosnąć min +50% od startu do tygodnia po testach. Spokojnie do zrobienia. No a kurs to na razie wycenia może top50-60. Każde wyższe miejsce tak wysoko w top, to ogromna różnica.
  • Re: Kierunek 5zł Autor: ~Inwestor [46.134.109.*]
    Chyba 2zł
  • Re: Kierunek 5zł Autor: ~OMG [31.61.251.*]
    Wiedziałem, że w końcu się odezwie nasz srogi Inwestor. Nie zawiodłem się :-)
  • Re: Kierunek 5zł Autor: ~kierrr [185.164.143.*]
    2zł za 1/2 akcji, tak, zgadza sie
  • Re: Kierunek 5zł Autor: ~rsi [138.199.59.*]
    po pokonaniu 3 w tym tygodniu, kurs będzie zmierzał w kierunku szczytów z gr2
  • Re: Kierunek 5zł Autor: ~Buhahahaha [5.184.249.*]
    Drugi CD..... Sami dopiszcie reszte
  • Re: Kierunek 5zł Autor: ~Inwestor [79.184.231.*]
    Drugi sim.. dopiszcie reszte
  • Re: Kierunek 5zł Autor: ~Buhahahaha [46.134.3.*]
    Wyluzuj się malkontencie. Byle zarobić siano
  • Re: Kierunek 5zł Autor: ~rsi [45.134.212.*]
    ale się gnieżdżą i nie ma kierunku. zobaczymy co przyniesie ten tydzień
  • Re: Kierunek 5zł Autor: ~bubus [5.173.47.*]
    pod 3zl powinno podejsc w tym tyg
  • Re: Kierunek 5zł Autor: ~newman [31.60.116.*]
    „powinno". Anavrin pisał o wybiciu chorągiewki, ja tu dalej widzę kiszenie ogóra i każdy czeka w którą stronę to pójdzie.
  • Re: Kierunek 5zł Autor: ~ppabloo [79.190.172.*]
    od kiedy ty tak słuchasz tego znawcę
[x]
ONEMORE -4,35% 2,20 2025-11-07 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.