Właśnie zamknąłem NASDAQ na poziomie 23733... zarobek gigant Biedny Steczek według Niego miało spaść pończochy 23000 i miał być kryzys lub bessa na Ameryce a za chwilę na całym świecie Areczek wystarczy grać odwrotnie niż Ty i 100% sukcesu Fajny jesteś taki mądry inaczej Kolorowych snów Ci życzę...śnij żeby Ci się w końcu udało zarobić pieniądze
Ale wy trzymacie tylko akcje Asbis i bierzecie z nich dywidendę :) A ja grając na nich zarabiam realne pieniądze i też biorę dywidendę :) czyli pomijając dywidendę którą bierzemy wspólnie :) to ja jeszcze coś zarabiam a wy nie :) i taka jest różnica miedzy nami :) Oczywiście każdy z nas jak widać ma odmienne zdanie w tym temacie ale chyba o to chodzi :) Ponadto to nie wiem czy wiecie ale dokładnie 50 % graczy kupuje akcje i dokładnie 50 % graczy sprzedaje akcje :) Także podobnego zdania jak ja jest połowa graczy a przeciwnego jest druga połowa :) A czytając tu różne wpisy mam wrażenie że tylko ja sprzedaje akcje a wszyscy pozostali je kupują ;) czyli chyba coś to nie gra w tych wyliczeniach ;) Jak widać popyt na Asbis się uaktywnił także przenosze moje zlecenia wyżej żeby zrealizować większe zyski i poczekam na 30 zł sprzedając teraz małe pakiety oddalone od siebie dużo wyżej niz zawsze :) Wy zarobicie na papierze a ja realnie ;) ale jakby nie było zarobi kazdy :) i o to chodzi - zeby każdy był zadowolony :) miłego dzionka Wszystkim życzę i samych zarobków :) Andrzeju a powiedz co to za gosciu jest co nie trafił z nasdaq ? on ma jakiś kanał lub stronę ?
Areczku Chyba czytać ze zrozumieniem nie potrafisz Ja Ci piszę że sprzedałem NASDAQ z zyskiem o którym możesz pomarzyć a ty piszesz,że mam tylko Asbis Robię też kilka na Aliorze tylko nie z różnicą 30 groszy tak jak Ty tutaj tylko ostatnio 15 zł PS Jak to jest że ciągle sprzedajesz z zyskiem a nigdy nie kupujesz Wczoraj sprzedałeś rano poniżej dzisiejszego kursu i...ciągle jesteś zarobiony Cuda,cuda ogłaszają Wiesz ile miałem maksymalnie na NASDAQ kasy zainwestowanej na raz z dźwignią x20? Ponad 10 mln złotych
Nie czytasz moich postów ! Po pierwsze to że zarobiłeś na N to bardzo dobrze Po drugie zapytałem co to za Gościu o którym wspominałeś Po trzecie nie napisałem że masz tylko Asbis :) Po czwarte skoro ostatno kupowałem bardzo duzo akcji w przedziale 26-27 zł to jak je teraz sprzedaje to chyba na nich zarabiam :) Po piąte czytaj wpisy staranie i wolno a wtedy nie będzie niedomówień :)
Nie zadawaj Areczkowi za trudnych pytań Areczku gdy akcje spadną o 50% a potem pójdą do góry i 50% to czy kurs wróci na poprzedni kurs? Hahahaha Dla kolegi pytam