Ale wy trzymacie tylko akcje Asbis i bierzecie z nich dywidendę :)
A ja grając na nich zarabiam realne pieniądze i też biorę dywidendę :) czyli pomijając dywidendę którą bierzemy wspólnie :) to ja jeszcze coś zarabiam a wy nie :) i taka jest różnica miedzy nami :)
Oczywiście każdy z nas jak widać ma odmienne zdanie w tym temacie ale chyba o to chodzi :)
Ponadto to nie wiem czy wiecie ale dokładnie 50 % graczy kupuje akcje i dokładnie 50 % graczy sprzedaje akcje :)
Także podobnego zdania jak ja jest połowa graczy a przeciwnego jest druga połowa :)
A czytając tu różne wpisy mam wrażenie że tylko ja sprzedaje akcje a wszyscy pozostali je kupują ;) czyli chyba coś to nie gra w tych wyliczeniach ;)
Jak widać popyt na Asbis się uaktywnił także przenosze moje zlecenia wyżej żeby zrealizować większe zyski i poczekam na 30 zł sprzedając teraz małe pakiety oddalone od siebie dużo wyżej niz zawsze :) Wy zarobicie na papierze a ja realnie ;) ale jakby nie było zarobi kazdy :) i o to chodzi - zeby każdy był zadowolony :) miłego dzionka Wszystkim życzę i samych zarobków :) Andrzeju a powiedz co to za gosciu jest co nie trafił z nasdaq ? on ma jakiś kanał lub stronę ?