Wielu obserwatorów i niedowiarków rzuca kalumie na spółkę. W rzeczywistości płaczą że znowu w życiu im nie wyszło. Od wielu miesięcy jestem ,,drobnym" akcjonariuszem i już dawno pisałem że nie zarobi ten co nie szuka luki. MBF szuka. Raz z większym powodzeniem raz z poraszką. Różnie to bywa raz na wozie raz pod ale chodzi o to że nie przestaje ! Obserwując poczynania zarządu o nieprzerwanych poszukiwaniach niszy aby się wykazać i przynieść dochód poszedłem za przeczuciem że warto tu być. Wielu zarobi wiele ale niewielu zarobi krocie. Trzeba wytrzymać ciśnienie i presję zbijających notowania. Wiecie dlaczego tak łatwo zbić tutaj kurs ? Odpowiadam - Ten kto trzyma akcje wierzy w spółkę i nie sprzedaje. W obrocie jest mało akcji jak na tak niską kapitalizację. Powinniśmy byc na wyższym poziomie. Obecna kapitalizacja jest jeszcze na poziomie sprzed mącznika i dostaw cukru do Tago. Zyczę czystego umysłu i odpowiedniej analizy, a zarządowi dziękuję za ciężką pracę i życzę dopięcia obecnego projektu na najwyższym poziomie.
Tym razem Zarząd nam się spisał. Podobno trzeba ponieść 99 porażek, by potem przyszedł jeden sukces. Oby to był ten moment dla MBF i w końcu dla nas po latach czekania.
Do 10 zł odleszczą wszystkich. Potem pójdzie złotówkami gładko w górę. Będą stały zlecenia po 50 - może 100 akcji na S.Ja dziś wogóle nie śledziłem sesji. Potem obejrzałem meczyk, potem spojrzałem na kurs. Infa nie widziałem wogóle, teraz przeczytałem. Nikt z was się nie skupia na tym co zawarli w umowie konsorcjum, tylko niepotrzebnie na kursie. Chcecie tu i teraz 10 zł albo 20. Tymczasem najistotniejsze jest to, że poruszyli w umowie bardzo ważne i mocne tematy. Mają co robić, ale myślę że następne kroki przed nami i komunikaty o wejściu do konsorcjum pozostałych umówionych graczy. Pozdro i czekamy na 100 ! :)
Wydaje się że to mało jak piszą lidera konsorcjum od dronów i antydronów w tej części Europy zwłaszcza że to dodatkowa działalność jak pisze spółka gdzie jej podstawowa przynosi zyski i to w milionach?
Ktoś inaczej uważa i sprzedaje za 5zł w poniedziałek może za 4zł a inny czeka na 10zł a nawet 100. W sumie tak działa rynek który nie wie jak to wycenić a spekulacja szaleje.