• Chiny Autor: ~ZodiakalnyByk [158.255.95.*]
    Jak już ostatni wątek ściągnął grono forumowiczów, skorzystam z okazji powiadomić że… „I have a Dream”.

Może to marzenie z cyklu powieści mchu i paproci, ale warto o tym pomyśleć.
    A mianowicie jeżeli poprzedni zarząd próbował zdobyć rynek za oceanem ze słabym skutkiem w naszej „kochanej” Ameryce która wciąż doi nas kasie, coraz słabszej i tracącej potencjał produkcyjny…
    Spróbujmy zmienić kierunek zainteresowania z zachodu na wschód i wystartujmy w targach w Indii albo Chinach.

Wydaje mi się że tam będzie większy potencjał jeśli chodzi o grafen w każdej ich dziedzinie.
    Moim zdaniem ten kierunek otworzyłby szerszy horyzont możliwości.

Myślę że warto o tym wspomnieć na najbliższym walnym zgromadzeniu.
    Co Wy na to Beti, Jazi i reszta zacnego grona.
  • Re: Chiny Autor: ~TTmar [31.0.58.*]
    Czemu nie, jak to mówią w życiu mamy milion możliwości.
    Mnie interesuje krótki wątek z ostatniego raportu co spółka robiła dla naszych arabskich przyjaciół. Ktoś coś wie więcej na ten temat?
  • Re: Chiny Autor: betti [188.146.62.*]
    Szanowni Panowie,

Moim zdaniem, to dobry kierunek Indie, Chiny. Oczywiście, Nasz Wspaniały Zarząd jest otwarty na wysłuchanie rożnych pomysłów i wziąć je pod uwagę. Jak dobrze zrozumiałam czytając raport wysłaliśmy próbki grafenu dla podmiotu z Półwyspu Arabskiego. Zarząd Spółki dostrzega możliwość rozszerzenia tej współpracy na dostawy o znacząco większym wolumenie.

Pozdrawiam serdecznie :))
  • Re: Chiny Autor: jazi1 [93.159.17.*]
    Zasadniczo zgoda. Ale jak wiemy z doświadczenia poprzedni zarząd wydal masę kasy nomen omen z emisji na udzial w targach w USA. Trudno...nie pykło. Zmierzam do tego, ze udzial w takich targach jest kosztowny. Można bić w region celowanymi ofertami do pojedynczych potencjalnych odbiorców poki co. Najpierw trzeba zacząć zarabiać i uzyskać możliwość finansowania takich akcji promocyjnych z własnych środków. Ale kierunek jak naj bardziej słuszny.
    Pozdrawiam.
  • Re: Chiny Autor: ~TTmar [31.0.58.*]
    Ciekawe dla jakiej branży? Jakie zastosowanie?
    No to trzymajmy kciuki za dalszą współpracę. Mam nadzieję, że się dowiemy w następnym raporcie.
  • Re: Chiny Autor: ~3333 [46.205.200.*]
    chiny to dobry pomysł, ale w Warszawie na bakalarskiej. mieszkam na Pradze pólnoc w wawie a tam pelno zakładów mani pedi. przypuszczam, że stosują jakieś gowno, bo śmierdzi z tych saloonów niesamowicie. zdziwiony jestem, że kobiety tam chodzą
[x]
HILANDER 5,74% 2,58 2025-11-12 15:09:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.