• Wiecie co mnie przeraża? Autor: ~BD [37.248.170.*]
    Przesadny hurra optymizm. Posty o tym, że już zaraz będzie 3zł.
    A tymczasem Ci co brali za 2,65 są ubrani. Wszystko to mocno mi przypomina sytuację z GIF. Tam też kapitalizacja śmiesznie niska, wishlista wzorcowa, niektórzy wieścili 100zł na kursie. Czekam na moment, w którym naganiacze na wzrosty zaczną być uciszani "bo pieniądz lubi ciszę", a na kursie czerwono. Myślę, że to już za chwilę.
  • Re: Wiecie co mnie przeraża? Autor: ~Rrrr [89.73.171.*]
    Jednak fundamenty nieco inne. OML umie robic gry, a ta nalezy do popularnego gatunku. GIF zrobil gre poprawna, ale jednak niszowa.
  • Re: Wiecie co mnie przeraża? Autor: ~Buhahahaha [46.134.186.*]
    Stary tu są ludzie ubrani po 6 zeta a nie po 2.6 jesteś kapeluch niemożliwy
  • Re: Wiecie co mnie przeraża? Autor: ~anavrin [81.166.83.*]
    100pln na kursie wieścili przy obecnym 6,5pln? Czyli x 15. To tak, jakby u nas wieścili 33pln. A Ty piszesz, że boisz się, czy będą 3pln. Przecież jak kurs rośnie, to wiadomo, że wszyscy są happy i każdy chce, by rosło dalej. A jak było przed GR2? Poszło na 2,45, korekta do 1,70. Potem pół roku konsoli, wybicie do 3pln, krótka konsola i 4,30. I to wszystko przy słabiutkim rynku i w sumie słabym odbiorze GR2 w porównaniu z jedynką. Czasami mam wrażenie, że niektórzy nie wiedzą, co to jest korekta. Rynek tylko czeka na takie osoby, które mają słabe, wątpiące ręce, by odebrać im akcje. Tu 3pln będzie raz, dwa, tylko akcjonariat musi się wymienić. A jak ktoś nie widzi mega fundamentów, to jest ślepcem.
    Mam Cię ptaszku
    Urwało mi cały tekst. Już mi się drugi raz nie chce pisać. Streszczając BD jesteś kolarz - twój wpis z 01.08.25r.
    Ale nie mam żalu. W końcu to Ty będziesz motorem napędowym wzrostu ceny moich akcji. Dobrego weekendu
  • Re: Wiecie co mnie przeraża? Autor: ~BD [37.248.170.*]
    Ja to widzę inaczej ale możesz mnie nazywać kolarzem. Dlaczego?
    Czy kupiłem bardzo tanio? Tak. Czy sprzedałem? Tak - na obecnym szczycie. Mój post z pierwszego sierpnia wieścił wzrost? Tak. Kilka dni później mieliśmy już 1,70 i dalsze wzrosty. Czy trzy dni temu pisałem że będziemy mieli 2.30-2.20? Tak.
    To teraz Ci mówię że od nowego tygodnia obrót będzie coraz niższy i przed nami dwa miesiące boczniaka w okolice 2zł. Wróćmy do mojego postu w październiku. Pozdrawiam i miłego wieczoru.
    Nie naganiaj bo tacy jak Ty robią więcej szkody niż pożytku.
    Ale co to zmienia, że będzie reakumulacja na 2pln? Niedawno tu było 1,2pln. To chyba trzeba się cieszyć, że jesteśmy kilkadziesiąt % wyżej, prawda? Przed GR 2 była szesciomiecięczna konsola, gdy poszło na 2,40 i korekta do 1,70. I co, kto poczekał mógl sprzedać za 4pln. Zatem nie kumam Twojego marudzenia. A co do naganianie, to sam jesteś nagon (pierwszy sierpnia). No i teraz też jesteś nagon na spadki.
  • Re: Wiecie co mnie przeraża? Autor: ~Buhahahaha [5.184.208.*]
    No stary kupił po 2,65 i Ma problem. Pisanie o 3 zł to normalna spraw i tak będzie prędzej czy później
  • Re: Wiecie co mnie przeraża? Autor: ~Vader [77.65.98.*]
    Mnie przeraża co zrobię z zarobkiem z tej spółki za kilka lat. Strasznie się boję nowego Ferrari...
  • Re: Wiecie co mnie przeraża? Autor: ~Onufry [83.7.111.*]
    Bojan Cars robił takie fajne repliki :D jacy inwestorzy takie Ferrari :D
  • Re: Wiecie co mnie przeraża? Autor: ~Hehahahah [5.173.159.*]
    Przepraszam, czy ty mówisz o grze japanese drift master, która ma 200 opinii? Co ty w ogóle porównujesz, w szafie śpisz? xd
  • Re: Wiecie co mnie przeraża? Autor: ~BD [37.248.219.*]
    Po co te wyjazdy? Przeproś Pana a później słuchaj.

Produkt jakim jest gra to dla mnie tylko tylko składowa układanki. Liczy się kurs tu i teraz. Przeczytaj mój pierwszy post i zrozum mały móżdżku, że w nim odnoszę się do emocji i nastrojów na giełdzie. To również element całej układanki.
    Jakość obu produkcji - JDM powinien wyjść jako early access. Valor Mortis - na razie co możesz powiedzieć? Jest hype po gamescom i dobre przyjęcie. I tyle wiesz. Wymienić Ci gry pod które też był hype, a kurs runął w dół?

OML pójdzie do góry, ale nie przez najbliższe dwa miesiące.
    A co to są dwa miesiące? To za 3 miesiące mamy spokojnie 3pln lub więcej. Czy świat się kończy w ciągu tych dwóch miesięcy? Trzeba korzystać i kupować kolarze, póki trwa korekta.
  • Re: Wiecie co mnie przeraża? Autor: ~luty [185.164.143.*]
    ja kupiłem w lutym, na górce, po 1,50
    czekałem pół roku mając -25% (kilkanaście tysiecy pln)
    i wiesz co? teraz mam kilkanaście tysięcy na plusie i nie ruszę tej pozycji do premiery. 2 miesiące to mrugnięcie okiem.
    nie liczy się kurs tu i teraz tylko w przyszłości, tj. blisko premiery, przeniesienia na główny parkiet, prezentacji projektu swift.
    dobrze, że rok szkolny sie zaczyna to dzieciaki znikną już niedlugo.
  • Re: Wiecie co mnie przeraża? Autor: ~Heheh [5.173.159.*]
    Ale ty kumasz mały mózdżczku, że tutaj masz już gameplay, 30 minutowe demo i każdy się jara grą? Tu nie kupujesz obietnic bez pokrycia, tylko realny produkt światowej klasy. To nie jest jakaś śmieszna spółeczka, która wydaje buble z milionem bugów.
[x]
ONEMORE -4,35% 2,20 2025-11-07 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.