Cena 35 zł to i tak dobra cena jak za izolację w obecnej postaci, sprzeać i zapomnieć. Nie liczcie na duże wzrosty. Wszyscy na nie liczą, nikt nie chce kupować. Brak w niej pary a ta co jest idzie w gwizdek. Mało akcji w obiegu, rynek słaby, wszyscy boją się kupować. Gdyby to info podali w lipcu to doszlibyśmy do 50 zł. Teraz nawet 36 przekroczyć nie potrafimy.
Spokojna głowa. Pakowałem się w Izę już od poziomu 27-30. Wywalałem na podbitkach i dokupywałem. Jestem zapakowany po średniej około 30 zł. Zysków wcześniejszych nie liczę.
Na splitach zjadłem zęby. Ale ten nie wygląda na powtórkę z FONa, INC czy Urlopów. Już dawno byśmy mieli 4 z przodu. Zalecam ostrożność, sam już robię dystrybucję.
Najgorszymi obawami leszcza to zostać z akcjami, których nikt nie chce kupić na spółce o niskiej płynności. Takiej jak Izolacja. Gdybym wystawił na S wszystko co mam to byłaby większa zwałka niż jest. Kto mądry ten wie jak wywalać, żeby zanadto nie zwalać. Na tej spółce nie ma sensu czekać na 40-50 zł bo nawet jak kurs do takiego pułapu dojdzie to szanse na sprzedanie akcji będą mizerne, no chyba że ktoś bawi się w grach na onecie, tam sprzeda każdą ilość.